۰ نفر
۱۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۲

سید محمد خاتمی که چندی است با رسانه ها گفت و گویی نداشته است با خبرگزاری فارس مصاحبه کرد.

به گزارش خبرآنلاین سید محمد خاتمی رئیس جمهور سابق پیش از این در دیدار با کمیته دانشجویی سابق دبیرخانه حمایت از فلسطین تاکید کرده بود که مساله «یا ایران یا فلسطین» برداشت غلطی است.

وی در این دیدار گفته بود: روز قدس باید از سوی جریانات اصلاح‏طلب و آزادی‏خواهی که در متن این انقلاب بوده‏اند بیشتر مورد توجه باشد.

همچنین سید‌محمد خاتمی بر اساس خبری که فارس منتشر کرده با اشاره اهمیت روز قدس اسرائیل را مظهر تجاوز به حقوق انسان‌ها و دفاع از فلسطین را دفاع از انسانی‌ترین حق عالم دانست. 

سید‌محمد خاتمی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به روز قدس و اهمیت حضور حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس، اسرائیل را مظهر تجاوز به حقوق انسان و دفاع از فلسطین را دفاع از انسانی‌ترین حق عالم دانست و گفت: این روز متعلق به همه انسانی‌ است که برای عدالت و انسانیت احترام قائل بوده و از ظلم اشغال‌گری درگیری و تجاوز بری هستند. 

رئیس بنیاد باران در ادامه تعیین روز قدس از سوی بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران را یک اقدام حکیمانه دانست و افزود: امیدوارم همه ما خصوصا دولت‌های اسلامی اهمیت این روز را درک کنند و بدانند که مسیری که امروز در آن حرکت می‌کنند به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید جزء اینکه بد‌نامی و نفرت ملت‌های اسلامی را نسبت به خود جلب کنند.

کد مطلب 89113

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 12
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • senjed IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    aghaye khatami eshtebah mikoni
  • یا حسین IR ۱۴:۲۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    من 50 سال دارم و از امسال اگر آقای هاشمی در نماز نباشد روز قدس را برای اولین بار در زندگیم تحریم خواهم کرد. گناه آن گردن کسانی که که مردم را در خیابانها زدند و گرفتند و کشتند.آقای خاتمی هم نظرشان برای خودشان محترم است. کاش 10% شجاعت و جسارت احمدی نژاد را خاتمی داشت.
  • REZA IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    همیشه مواضع ایشان اصیل ومنطقی بودهاست.
  • م ز IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    نه بابا هنوز هم یک چیزی حالیشه
  • میثم IR ۱۴:۴۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    سید میدونی آدما اعتقادشون به حرفاشونو وقتی نشون میدن که میمونن تو دو راهی،شما تو دو راهی که پارسال روز قدس ایجاد شد این راهی که الان میگی رو انتخاب نکردی و نگفتی طرفداران من این شعار شما خلاف عقیده منه و متاسفانه من اینو خوب میفهمم
  • پارسا IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    درود بر سيد بزرگوار،خاتـــمي آزاد انديش
  • ایرانی IR ۱۵:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    دوباره شمابرای حضور حداکثری مردم خواستید ازاصلاح طلبان استفاده کنید...جرات دارید درج کنید
  • بدون نام IR ۱۷:۳۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    آقای خاتمی کلاه شما برای ما پشم نداره . بسه جونم .
  • بدون نام IR ۱۹:۳۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    0 0
    آقای بدون نام پشم ما برای شما کلاهی نداره . بسه جونم
  • مجیدی IR ۰۶:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    0 0
    اقای خاتمی با این حرفها نمیتوانی نقش خودت رادرفتنه پنهان کنی
  • دلسوز IR ۱۱:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    0 0
    دوست داشتيم نماز جمعه روزقدس رو آقاي هاشمي اقامه ميكردن تا به همه اختلافات بين سران كشور خاتمه ميدادن
  • IR ۱۶:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۱
    0 0
    مگر خاتمی از سران فتنه نیست که یک میلیارد دلار از بیگانه گرفته. چرا باهاش مصاحبه می کنن؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین