به روزشده : ۹ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۳۸۹/۶/۱۱ | نسخه چاپی

حتی برخی از مقامات فتح هم مخالف مذاکرات هستند/گفتگو

خاورمیانه - یک کارشناس برجسته مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرآنلاین تصریح کرد دیدار عباس و نتانیاهو در واشنگتن به معنی رضایت همه گروه های فلسطینی با مذاکرات مستقیم نیست و حتی از درون تشکیلات فتح نیز مخالفان زیادی را برانگیخته است.

دکتر صباح زنگنه در این گفتگوی اختصاصی در پاسخ به این سوال که غربی ها اینگونه الغا می کنند که حضور تشکیلات خودگردان در پای میز مذاکره به معنای آنست که همه گروههای فلسطینی به توافق رسیده‌اند گفت این ادعا به هیچ وجه درست نیست.

زنگنه در ادامه گفت : وجود اختلافات نه تنها در میان گروههای جهادی بلکه در میان تشکیلات فتح بسیار زیاد و جدی است.در داخل جنبش فتح هم تعداد مخالفان مذاکرات قابل توجه است. اینگونه نیست که همه تشکیلات خودگردان یا جنبش فتح با این مذاکرات موافق باشند. حتی خود عباس نیز به ظاهر هم که شده مخالفت خود را بروز داده است. علاوه بر حماس و جهاد اسلامی،جبهه‌های دمکراتیک،جبهه خلق و رهبری کل جبهه خلق با این تصمیم مخالف بوده و واکنش نشان داده‌اند.چرا که همه اعتقاد دارند تا زمانی که تخریب مناطق فلسطینی ادامه دارد و تا زمانی که ساخت شهرکهای یهودی‌نشین دنبال می‌شود، مذاکره بیهوده و بی‌اساس است.

متن کامل گفتگوی سرویس بین الملل خبرآنلاین با صباح زنگنه را اینجا بخوانید

کلیدواژه ها: فلسطین -
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 1
ارسال نظر
89230
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 14 + 1
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...