۰ نفر
۱۷ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۰

علی کفاشیان در گفت و گو با مهر ادعا کرد ایرا باری دیگر به جمع بزرگان آسیا پیوسته است.

علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال که پس از پیروزی ارزشمند تیم ملی مقابل کره جنوبی سخن می گفت با بیان این مطلب افزود: به نظر من بازیهای تدارکاتی اخیر مقابل تیم های ارمنستان، چین و کره جنوبی کمک شایانی به بدنه و شیرازه اصلی تیم ملی ایران کرد و عیار فوتبال ما را نشان می دهد.

وی تصریح کرد: البته فوتبال ایران همواره در مقابل تیم های خوب آسیایی و غیر آسیایی با قدرت ظاهر شده است و به نظر من پتانسیل بازیکنان ما همین است که در بازی شب گذشته مقابل کره جنوبی دیدیم .

کفاشیان یادآورشد: در سه مسابقه اخیر درهربازی نسبت به بازی قبل، تیم ملی هماهنگ ترشده و این نشان می دهد که دیدارهای تدارکاتی برگزارشده تاثیر مثبتی بر پیاده شدن تفکر سرمربی و به هماهنگی رسیدن بازیکنان داشته است.

رئیس فدراسیون فوتبال در ادامه با بیان اینکه فوتبال ایران از پتانسیل بالایی در سطح آسیا برخوردار است افزود: این پتانسیل باید حفظ شود و همه مربیان و کارشناسان فوتبال ایران باید در این زمینه  نظرات خود را به کادر فنی منتقل کنند و در پیشرفت فوتبال ایران همکاری داشته باشند.   وی خاطرنشان کرد: پیروزی های اخیر تیم ملی نشان از زحمات و تلاش های همه مربیان باشگاه ها و بازیکنان و دست اندرکاران برگزاری مسابقات لیگ برتر دارد که نشان از پیشرفت فوتبال ایران داشته و حاصل اش درتیم ملی نمایان شده و به خوبی توسط کادر فنی تیم ملی مورد استفاده قرار گرفته است.
  کفاشیان در پایان گفت: موفقیت اخیرتیم ملی فوتبال بزرگسالان ریشه درگذشته و حال و مربوط به فوتبال ایران است و این روند در آینده هم باید حفظ شود.

 

کد مطلب 90936

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    0 0
    وای به حال اسیا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین