ایسنا نوشت: یکی از سخنگوهای دولتی استرالیا در مصاحبهای با رسانههای دولتی این کشور، عنوان کرد: تمامی نیروهای پلیس دریایی و بالگردهای امدادی در حالت آماده باش قرار دارند، وضعیت سیلاب در ایالت «ویکتوریا» واقع در جنوب شرق کشور به شدت وخیم است.
اورژانس این کشور نیز یادآور شد: تاکنون 300 منزل مسکونی و واحد اداری در مناطق جنوبی، شرقی و شمال شرقی این کشور تخریب شده و به 290 واحد دیگر هم خسارت وارد آمده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دپارتمان حوادث غیرمترقبه نیز در گزارشی اعلام کرد که رودخانه «گول برن» در ایالت «ویکتوریا» به شدت در وضعیت خطر طغیان قرار دارد.
به همین دلیل، این احتمال وجود دارد که تا یکی دو روز آینده حصارهای سدمانند این رودخانه در هم بشکند و زمینهای اطراف را سیل ببرد.
| نام | |||||
| پست الکترونیک | |||||
| نمایش داده شود | |||||
| آدرس وبسایت یا وبلاگ | |||||
| نظرشمــا 0/700 | |||||
| همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود. | |||||
| اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود. | |||||
| .خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید * | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال نظر
|
|||||
| نام شما | |||||
| ايميل شما | |||||
| ايميل گيرنده | |||||
| توضيحات | |||||
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
|
|||||
ارسال خبر
|
|||||