به روزشده : ۱ ساعت و ۲ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۳۸۹/۶/۱۷ | نسخه چاپی

چراباید فروش، تولید و توزیع چاقو درجامعه آزاد باشد؟

حوادث - معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا از ارتکاب 81 درصد از زورگیری‌ها توسط سلاح ‌سرد در چهار ماهه اول امسال خبر داد.

ایسنا نوشت: سرهنگ خالقی‌فرد اظهار کرد: یکی از زمینه‌های وقوع جرم زورگیری وجود چاقوهای غیرمتعارف در دست مجرمان است و آمار نشان می‌دهد، زورگیری به وسیله سلاح سرد نسبت به گذشته افزایش یافته است.

وی گفت: میزان وقوع زورگیری در کشور در سال جاری 46 درصد افزایش داشته که البته کشف این جرایم نیز با افزایش 77 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته روبروست.

به گفته معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا بررسی‌ها نشان می‌دهد که اغلب حاملان سلاح سرد را جوانان تشکیل می‌دهند و میانگین سنی آنها کمتر از 18 سال است.

خالقی‌فرد با تاکید بر اینکه باید از واردات، ساخت و توزیع چاقوهای غیرمتعارف جلوگیری شود، به ایسنا گفت: این سوال مطرح است که وجود این گونه چاقوها چه نکته مثبتی را به دنبال دارد و چرا باید فروش، تولید و توزیع این چاقوها در جامعه آزاد باشد؟

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 1
ارسال نظر
91101
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 5 + 1
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...