روزنامه رسالت نوشت:

علی شکوری راد عضو حزب غیر قانونی مشارکت چند شب قبل تصمیم گرفته بود در محل مسجد النبی در خیابان دریان نو سفره افطاری پهن کند و برای این منظور حدود 500 نفر از مردم مومن و روزه‌دار محل را از طریقی مطلع کرده بود و مردم هم به تصور اینکه مسجد تصمیم به برگزاری مراسم افطاری گرفته است هنگام اذان مغرب در مسجد حضور پیدا می‌کنند.

بعد از اتمام نماز جماعت و قبل از شروع صرف افطار یکی از شرکت کنندگان که مطلع شده بود این سفره افطاری را شکوری راد ترتیب داده است با صدای بلند موضوع را به مردم اطلاع می‌دهد و بلافاصله جمع کثیری از مردم روزه‌دار که آماده صرف افطار بودند اقدام به ترک مسجد کرده به گونه‌ای که تعداد اندکی از مردم که با سوابق این عضو حزب مشارکت آشنایی نداشتند سر سفره نشستند.

شکوری راد که از اعتراض مردم روزه‌دار متعجب شده و هاج و واج مانده بود از خادم مسجد سئوال کرده جریان چه بود و چرا مردم سفره افطار را ترک کردند!

کد مطلب 91134

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۶:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۸
    0 0
    رسالت این خبر ها رو از کجا میاره ؟اخه شما که نسبتا مستقلید چرا انعکاس میدین . قیامت رو چه زود فراموش میکنن بعضی ها
  • زهرا DE ۰۶:۴۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۸
    0 0
    الم يعلم به ان الله يري؟
  • بدون نام IR ۰۷:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۸
    0 0
    آيا اين اصلاح طلب از كفار بوده كه نبايد به مردم مسلم افطاري نمي داده . خدا به همه مردم اين كشور رحم كند.
  • نريمان IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۸
    0 0
    متاسفانه يا خوشبختانه كسي نرفت، انقدر جمعيت زياد بود كه ما ايستاده افطار خورديم.اگه ميرفتن ما بيشتر آش مي خورديم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین