به روزشده : ۲۹ دقیقه قبل
زمان انتشار: ۱۵:۲۲ - ۱۳۸۹/۶/۱۹ | نسخه چاپی

مامور «ملکوت» نوجوان آواز‌خوان سریال روزی‌روزگاری

سینما - کورش تهامی، بازیگر جوانی که در شب‌های ماه مبارک رمضان در مجموعه تلویزیونی «ملکوت» نقش مامور الهی را ایفا می‌کرد، در گفتگویی اعلام کرده که اهل موسیقی است و آواز را برای نخستین بار در سریال «روزی‌روزگاری» تجربه کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، کورش تهامی در این گفتگو که با نشریه «زندگی ایده‌آل» انجام شده، نکات مختلفی را عنوان کرده، که برخی از این نکات بدین شرح است:

- سال ها قبل از اینکه وارد دنیای بازی شوم موسیقی کار می‌کردم و سازهای کوبه‌ای را به صورت کلاسیک تعلیم دیده‌ام مثل دف و تنبک.

- ردیف‌های آوازی اصیل و سنتی ایرانی را هم کار کردم. هنوز آواز می‌خوانم و ساز می‌زنم البته مردم صدای مرا در سریال روزی روزگاری شنیده‌اند.

- آوازخوانی من در روزی‌روزگاری، به لطف آقای فرهاد فخرالدینی انجام شد و من در سریال به جای پسری که در کوه آواز می‌خواند، خواندم.

- نقش حمید هامون را خیلی دوست دارم که مرحوم خسرو شکیبایی به زیبایی هر چه تمام‌تر این نقش را بازی کرد. من او را ستایش می‌کنم و افتخار می‌کنم که در دو کار شاگردی ایشان را کردم و خیلی چیزها یاد گرفتم.

- گاهی راجع به زندگی خصوصی آدم یک چیزهایی ساخته و گفته می‌شود که آدم خنده‌اش می‌گیرد. در این مواقع من به شدت مقابله می‌کنم و به راحتی از کنار آن نمی‌گذرم. این مسائل در نشریات زرد اتفاق می‌افتد.

-  یک بار این اتفاق در مورد زندگی شخصی من رخ داد و داشتم وکیل می‌گرفتم و تا نامه نگاری‌هایش هم پیش رفتم. به هر حال بعضی از مجلات برای اینکه فروششان بالا برود بدون تحقیق و بدون اینکه سوالی کنند چیزهایی می‌نویسند که باعث حیرت آدم می‌شود و من در برابر چنین کارهایی برخورد می‌کنم.

کلیدواژه ها:
ارسال نظر
ارسال خبر به دیگران
نام
پست الکترونیک
نمایش داده شود
آدرس وبسایت یا وبلاگ
نظرشمــا     0/700
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
اظهارنظرهای اشخاص درباره نظر من، به ایمیل من ارسال شود.
.خبرآنلاین نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند * .لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید *
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 8
ارسال نظر
91354
نام شما
ايميل شما
ايميل گيرنده
توضيحات
: لطفا حاصل عبارت را در باکس مقابل وارد نمایید
= 1 + 8
ارسال خبر
آخرین خبرها
بیشتر...