خبرآنلاین
خبرآنلاین
کد مطلب: ۲۲۳۴۷ | تاريخ: ۱۳۸۸/۸/۹ | ساعت: ۱۸:۰ | سرویس خبری: ورزش - فوتبال ملی

از بیمارستان مرخص شدم و حالم کاملاً خوب است

کاظمیان: تیم ما مریض است

جنگ لژیونر ایرانی و سرمربی تیم آنقدر ادامه پیدا کرد تا سرمربی عجمان اخراج شد

پزشک تیم عجمان اجازه بازی کردن را برایش صادر نکرده بود اما اصرار مسئولان این تیم برای بازی کردن جواد کاظمیان کار را به جایی رساند تا او پس از مسابقه با بن‌یاس راهی بیمارستان شود: «فکر می‌کنم فشارم افتاد. اصلاً تعادل بدنی نداشتم و کاملاً سست شده بودم. یک‌دفعه کنترلم را از دست دادم و مجبور شدم در بیمارستان بستری شوم.» در بسیاری از روزنامه‌های عربی درباره بیماری کاظمیان نوشته‌اند آنفلوآنزا.

اما خود جواد می‌گوید که یک سرماخوردگی مختصر است و با یک روز استراحت مطلق خوب می‌شود: «قبل از بازی مریض بودم و دکتر تیم گفته بود که نباید بازی کنم اما با اصرار مسئولان تیم روی نیمکت نشستم و از دقیقه 55برای عجمان بازی کردم. از لحاظ بدنی خیلی ضعیف شده بودم و در آخر هم بیماری بر من غلبه کرد و در بیمارستان شهر دبی بستری شدم. بیماری‌ام یک سرماخوردگی مختصر است و اگر آنفلوآنزا هم گرفته باشم قطعاً خوکی نیست.»

حالا حالش تقریباً بهتر است و اگر مشکل خاصی پیش نیاید از فردا در تمرینات شرکت می‌کند: «مشکل خاصی نیست و از بیمارستان مرخص شده‌ام. باید با پزشک تیم صحبت کنم و ببینم از چه روزی می‌توانم با تیم تمرین کنم. فکر می‌کنم فردا روز خوبی باشد و می‌توانم امروز را کاملاً استراحت کنم تا با آمادگی بیشتری در تمرینات حاضر شوم.»

جواد اشاره به شکست‌های پی‌درپی عجمان می‌کند و حرف‌هایش را اینطور ادامه می‌دهد: «فکر می‌کنم اصرار مسئولان باشگاه برای بازی کردن من به این دلیل بود که آنها نمی‌خواستند در بازی با بن‌یاس بازنده باشند. آنها می‌خواستند از تمام توان تیمی خود استفاده کنند تا تیم را از قعر جدول نجات دهند. به نظرم تیم ما یک مشکل اساسی دارد و آن عدم انگیزه است. بچه‌های تیم یادشان رفته که در فوتبال برد هم وجود دارد و می‌توان در هر مسابقه سه امتیاز گرفت. فکر می‌کنم تیم ما از این جهت مریض است و باید مداوا شود. ما همچنان بدون امتیاز هستیم و هیچ کس به غیر از خود ما نمی‌تواند تیم را از شرایط بحرانی خارج کند. اگر بتوانیم از هفته آینده پیروزی‌هایمان را شروع کنیم شاید بتوانیم در آخر فصل در لیگ دسته اول باقی بمانیم.»