خبرآنلاین
خبرآنلاین
کد مطلب: ۴۳۷۳ | تاريخ: ۱۳۸۷/۱۲/۷ | ساعت: ۲:۳۵ | سرویس خبری: سیاست - احزاب و تشکل ها

سایت حامی خاتمی: کرباسچی و عباس عبدی کشتی اصلاحات راسوراخ می‌کنند

پس از پذیرش ریاست ستاد کروبی سایت حامیان خاتمی با نام 'پویش دعوت از خاتمی ' با انتشار نامه‌ای آورده است: غلامحسین کرباسچی و عباس عبدی مشکلات شخصی را بر منافع ملی مقدم می‌دارند و به سوراخ کردن کشتی اصلاحات مشغولند

به گزارش فارس، سایت حامیان خاتمی با نام پویش دعوت از خاتمی نامه‌ انتقاد آمیزی را خطاب به غلامحسین کرباسچی منتشر کرده است و وی را به تناقض‌گویی در سخنان و رفتارهایش و سوراخ کردن کشتی اصلاحات متهم کرده است.


این سایت حامی خاتمی در نامه خود خطاب به کرباسچی آورده است: غلامحسین کرباسچی، مدیری که می‌توانست با بهره جستن از توانایی فراوان خود به مهره‌ای برجسته در حاکمیت معاصر ایران تبدیل شود، هم‌اکنون عنوان عنصری پرتناقض را یدک می‌کشد.
این سایت در ادامه با بیان اینکه برخی از تناقض‌های بیانی و رفتاری شما را می‌توان بیان نمود، اما در اینکه پاسخی مناسب و مستدل برای آن داشته باشید عمیقا در شک و تردید هستیم می‌افزاید: خاتمی شبی به یمن یلدای کهن دستی به تفأل دیوان خواجه‌ گرانقدر شیراز زد و غزل برآمده از آن موجبات خشم شما را فراهم آورد، چگونه می‌توان توجیه کرد که تفأل به دیوان حافظ در شب یلدا به رسم دیرین ایرانیان نقض سیاست‌ورزی مدرن است و تفحص در همان کتاب ارزشمند ادبیات و فرهنگ ایران زمینه برای تخریب سید که گویی به رسالت شخصی شما و تیم روزنامه‌نگاری همراهتان بدل گشته است، عین سیاست‌ورزی مدرن است؟

سایت حامی خاتمی در این نامه کرباسچی را به تخریب خاتمی و دفاع از کروبی در مقابل تخریب کنندگان مهتم می‌کند و می‌آورد: چگونه می‌توان از تخریب شخصیت شیخ برجسته‌ نظام ابراز نگرانی کرد و در مقابل آن هشدار داد ولی از سوی دیگر خود پرچمدار تخریب و هجمه به روحانی دیگری شد که حقی عظیم به گردن اصلاحات دارد؟ مگر نه اینکه خاتمی سرمایه‌ای برای همین جنبش مردمی است؟ کدامین انتقاد و فریاد متوجه ماکیاولیست‌ها است هنگامی که امثال غلامحسین کرباسچی و عباس عبدی مشکلات شخصی را بر منافع ملی مقدم می‌دارند و به سوراخ کردن کشتی اصلاحات همت گمارده‌اند و آب به آسیاب قدرت‌طلبان می‌ریزند؟