سخنگوی دولت گفت: استیضاح نوعی داوری است که اختیارش طبق قانون اساسی با مجلس است.

به گزارش خبرآنلاین، محمدباقر نوبخت پس از جلسه سه وزیر کار، رفاه و تأمین اجتماعی، کشاورزی و راه و شهرسازی در توئیتر درباره این جلسه نوشت: استیضاح نوعی داوری است که اختیارش طبق قانون اساسی با مجلس است. آقایان ربیعی، آخوندی و حجتی از فرصت استیضاح برای بیان عملکردها در پیشگاه ملت به خوبی استفاده کردند و وجدان عمومی و مجلس به خوبی توضیحات آنها را شنید و با آگاهی از واقعیت‌های داخلی و بیرونی در این عرصه داوری کرد.

نماینده ای که سرنوشت ربیعی را عوض کرد

همچنین ایسنا نوشت: نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی فردی بود که در واپسین دقایق بررسی استیضاح ربیعی وزیر کار، سرنوشت استیضاح را عوض کرد.

علی ابراهیمی در این خصوص، گفت: من از ابتدا در جلسه استیضاح آقای ربیعی حضور داشتم اما در دقایق پایانی اظهارات آقای وزیر بود که چند مراجعه‌کننده از شورای شهر و شهرداری حوزه انتخابیه خود داشتم و وقتی مجددا به جلسه برگشتم، داشتند آرای نمایندگان را جمع می‌کردند.

وی افزود: هنگامی که من مجددا وارد جلسه شدم آخرین مرحله اخذ آرا بود. من در همان زمان کارت گرفتم و در رای‌گیری شرکت کردم. در آن زمان هنوز شمارش شروع نشده بود اما به جهت اینکه نسبت به سایر نمایندگان با تاخیر رای داده بودم، من را صدا کردند و از من درباره رای سوال کردند.

به گفته وی، با توجه به رای مخالف این نماینده به استیضاح ربیعی، نهایتا رای او در مقابل نتیجه ناپلئونی ابقای وزیر رفاه تعیین‌کننده بود و استیضاح رای نیاورد.
۲۹۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 762813

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۳
    0 0
    لابی گری بود یا رای اعتماد