ماهنامه خیمه گفتوگویی را با آیتالله نصرالله شاهآبادی منتشر کرده است که به همت عطاالله اسماعیلی تهیه شده است. بخشی از متن این گفتوگو را پس از گذشت چهل روز از رحلت آن روحانی تاثیرگذار در تهران به شرح زیر میخوانید.
آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ به سوالی در خصوص حکم سپرده گذاری در بانک ها و دریافت سود در برابر آن نظر خود را بیان کردند.
آیت الله جوادیآملی گفت: جامعه نباید مانند جهنم باشد که در آنجا «کُلَّما دَخَلَتْ أُمَّةٌ لَعَنَتْ أُخْتَها»؛ جامعه ای که افراد به یکدیگر بد میگویند، آبروی هم را می ریزند و ضعف یکدیگر را افشا می کنند، جهنم است، چرا مثل بهشت نباشیم که «دَعْوَاهُمْ فِیهَا سُبْحَانَکَ اللَّهُمَّ وَ تَحِیتُهُمْ فِیهَا سَلاَمٌ».
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی صمیمانه با نخبگان و متفکران کشور عراق از پیشنهادهای آن ها برای تقویت روابط فرهنگی میان دو کشور استقبال کرد.
حجت الاسلام والمسلمین رجایی گفت: هیچ مدرک و سندی این ادعاهای واهی مطرح شده در رسانه های انگلیسی را ثابت نمی کند و این ادعاها هیچ حجیت شرعی و قانونی ندارد و باید دانست دست هایی در کار است که مسئله سیادت را لوث و سطحی جلوه دهند.
تفاوت شهید مطهری و آیت الله مهدوی کنی با افرادی که نگاه های بسته و خفه به دانشگاه داشتند در چه چیزی بود؟ دکتر حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی رئیسجمهور به این پرسش پاسخ داده است.
در کشور عربستان و در شهر مکّه، کوهی وجود دارد که نام آن «حَرا» است. در بالای این کوه، غاری کوچک قرار دارد که قسمتی از آن را نور خورشید روشن می کند و قسمت های دیگرش، تاریک است.
شروع امامت و ولایت امام کاظم(ع) همزمان با استقرار و ثبات خلافت عباسیها بود.
اولین سینمای عربستان بعد از تقریباً چهل سال ممنوعیت نمایش فیلم در این کشور، با نمایش فیلم پلنگ سیاه گشوده شد.
انجمن علمی تحول در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها و پژوهشگاه تخصصی شهید صدر سلسله نشستهای آشنایی با آرا و اندیشههای شهید آیتالله سید محمدباقر صدر را در فروردین و اردیبهشت ١٣٩٧ برگزار میکند.
کیهان نوشت: یک روزنامهنگار 93 ساله ایتالیایی با انتشار متن مصاحبهای با پاپ فرانسیس درباره وجود جهنم جنجال برانگیز شد.
در ایام ولادت امیر مؤمنان (ع) که در سیزدهم رجب به دنیا آمد، به سر میبریم.
شخصیت ممتاز و ارزنده مولای متقیان اگرچه بیش از سایر نوابغ بشری مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته است ولی باز درباره اش ناگفته های بسیار وجود دارد و بی گمان کلک و زبان نویسندگان و گویندگان از بازگویی برازندگی های شخصیت یگانه صاحب نهج البلاغه همچنان ناتوان و قاصر مانده است.
امام جواد علیه السلام فرزند ثامن الحجج علیه السلام در دهم رجب 195 ق در مدینه منوّره زاده شد و بر شاخسار امامت شکوفا گشت. پدر بزرگوار امام جواد علیه السلام ،حضرت امام رضا علیه السلام و مادرش بانوی گرامی و بافضیلتی به نام «سبیکه» است که امام رضا علیه السلام او را «خیزران» نامید. حضرت همواره از ایشان به نیکی یاد کرده او را با تعابیری چون بانویی پاک دامن و بانوی بافضیلت نام می بردند.
آیت الله سبحانی در پاسخ به سوالی درباره حجاب نظر خود را در این خصوص بیان کرد.
مجله اندیشه پویا سال گذشته در گفت وگو با دکتر شایگان از او پرسیده بود : آقای شایگان شما چه تصویری از مرگ دارید؟
حسین امینیانندوشن
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درگذشت مرحوم دکتر داریوش شایگان را تسلیت گفت.
دعای هر روز ماه رجب که محمد بن عثمان بن سعید آخرین نایب خاص از نُوّاب اربعه ولی عصر(عجّ) از ناحیه مقدسه آن حضرت نقل کرده، با مضامین بلند خود به تبیین برخی از مقامهای ائمه اطهار پرداخته است.
رئیس فرهنگستان علوم در پی درگذشت داریوش شایگان، فیلسوف، محقق و مترجم، یادداشتی منتشر کرد.