تولید گوشت گوساله بیشتر بود یا گوسفند؟/ کاهش ٤ درصدی تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی

وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ١٣٩٦ در مجموع ٤٢٩ هزار تن گزارش شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، چكیده آمار كشتار دام كشتارگاه‌های كشور مربوط به سال ١٣٩٦ منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در كشتارگاه‌های كشور طی سال ١٣٩٦ در مجموع ٤٢٩ هزار تن گزارش شده است كه سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

سهم گوشت گاو و گوساله با ٢٢٣ هزار تن وزن لاشه حدود (٥٢ درصد)، گوسفند و بره با ١٦٢ هزار تن (٣٧,٦ درصد)، بز و بزغاله با ٣٤ هزار تن ( ٧,٨درصد) و سایر انواع دام‌ها با ١١ هزار تن  (٢.٦درصد) از كل لاشه قابل مصرف بوده است.

با اجرای این آمارگیری، هر ساله میزان كشتار انواع دام سبك و سنگین در كشتارگاه‌های رسمی كشور توسط مركز آمار ایران اعلام می‌شود. این آمارگیری از سال ١٣٤٧ هر ساله توسط مركز آمار ایران اجرا و نتایج آن منتشر می‌شود.

بر اساس خلاصه نتایج این آمارگیری، در سال ١٣٩٦ تعداد ٣٨٠ كشتارگاه رسمی در سراسر كشور فعالیت داشته‌اند كه حاصل فعالیت آن‌ها ذبح ١٢ میلیون و ٢١ هزار رأس انواع دام بوده است.

میزان تولید گوشت در سال 1396

مقایسه عملكرد كشتارگاه‌های كشور در سال ١٣٩٦ نسبت به سال ١٣٩٥ موید کاهش ٤ درصدی مقدار تولید گوشت در كشتارگاه‌های رسمی كشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به سال قبل برای گوسفند و بره ٨ درصد، برای بز و بزغاله ٣ درصد، برای گاو و گوساله ٢ درصد و برای گاومیش و بچه گاومیش ٨ درصد بوده است. مقدار تولید گوشت برای شتر و بچه شتر ٣٧ درصد افزایش داشته است.

 

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 798100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =