مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد و افزود: این طرح به مدت یک ماه و با ساماندهی 28 اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در قالب 41 پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی در مرکز استان و شهرستانها اجرا می شود.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ دکتر صادق صالحی با بیان اینکه در این ایام میزان تقاضا برای فرآورده های خام دامی و گوشت قرمز و سفید افزایش می یابد از عموم شهروندان خواست فرآورده های خام دامی
مورد نیاز خود را به صورت بسته بندی و از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نموده و به هنگام خرید حتماً به تاریخ تولید ، انقضاء ، مهر بهداشتی دامپزشکی و لیبلی که بر روی لاشه های دامی استحصالی از کشتارگاهها الصاق می شود دقت لازم و کافی داشته باشند.

این مقام مسئول دامپزشکی استان به حساسیت وظایف دامپزشکی در جهت ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه تأکید کرد و افزود: مردم به عنوان همیاران دامپزشکی می توانند با مشاهده موارد مشکوک مراتب را به ادارات دامپزشکی در سراسر استان گزارش نمایند و مطمئن باشند که در اسرع وقت به موضوع رسیدگی و با خاطیان بدون اغماض برخورد خواهد شد.

صادق صالحی با اشاره به اینکه دامپزشکی در بحث زیرساختها یکی از ارگانهای تأثیرگذار جامعه بوده ولی متأسفانه فعالیت آن مستقیماً نمود بیرونی در جامعه ندارد افزود: محوری ترین فعالیت دامپزشکی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی جامعه و امنیت غذایی مردم انجام می گیرد و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی لازمه رسیدن به هدف تغذیه یک جامعه سالم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 777673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 4 =