وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مالیات واحدهای تولیدی نباید افزایش پیدا کند، تامین درآمد برای دولت مهم است اما فشار به تولیدکننده در دوره ای که فشارهای خارجی داریم، باید به حداقل برسد تا بتواند تولیدش را انجام دهد.

به گزارش خبرآنلاین، محمد شریعتمداری در دیدار با جمعی از کارآفرینان و صنعتگران شهرستان فیروزکوه با بیان این مطلب،افزود: کل واحدهای صنعتی اول انقلاب زیر 900 واحد بود و امروز به 84 هزار واحد رسید که 60 درصد آنها فعال و 40 درصد غیر فعال هستند.

وی با بیان اینکه به ظرفیت یک میلیارد دلاری صادرات مس در سال رسیدیم، تصریح کرد: حدود 110 میلیون تن ظرفیت فولاد در دست اقدام با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در کشور داریم.

شریعتمداری با اشاره به شرایط کنونی کشور، گفت: اگرچه مشکلاتی وجود دارد اما مشکل اصلی مایوس کردن مردم است. مردم نباید مایوس شوند و باید با قدرت مسیر رو به جلوی کشور طی شود.

وزیر صنعت،معدن و تجارت با اعلام افزایش 22 درصدی صادرات غیرنفتی در 2 ماهه امسال، یادآور شد: در این مدت به رقم 47 میلیارد دلار در حوزه صادرات غیرنفتی رسیدیم.

شریعتمداری با اشاره به ممنوعیت واردات 1339 قلم کالا، اضافه کرد: یک زمانی هر واحد تولیدی آرزو می کرد که در کنار کالایی که تولید میکند کالای وارداتی مشابه وارد کشور نشود که این مهم محقق شد. این در حالی است که قانون مجلس نیز اینگونه بود که دولت نمیتواند واردات کالایی را ممنوع کند بلکه میتواند تعرفه واردات آن را افزایش دهد.

وی این ممنوعیت را در راستای حمایت از تولید دانست و گفت: این یک فرصت بزرگ برای به ظرفیت رساندن ظرفیت خالی واحدهای تولیدی،تاسیس واحدهای جدید و کمک به حوزه تولید و اشتغال در کشور است.

وزیر صنعت،معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صادرات 14 میلیارد دلاری استان تهران در سال گذشته،افزود: این در حالی است که صادرات هدفگذاری شده 10 میلیارد دلار بود که 100 درصد آن محقق شد و صادرات این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل آن افزایش 15 درصدی داشت.

شریعتمداری با اشاره به پیش بینی 32 هزار میلیارد تومان یارانه سود تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی در قالب بودجه97، افزود: نرخ 18 درصد اسمی و 24 درصد واقعی تسهیلات اعطایی به تولید ضربه می زند که این موضوع را هم در شورای پول و اعتبار مطرح کردم و در این موضوع همراه تولیدکنندگان هستم. این قانون تصویب شده است که مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی مکلف هست این موضوع را دنبال کنند تا واحدهای تولیدی از آن بهره مند شوند.

وی با تاکید بر اینکه واحدهای تولیدی پلی اتیلن نباید افزایش قیمت داشته باشند، گفت: واحدهای تولیدی پلی اتیلن که گرانفروشی می‌کنند تعزیراتی شوند. وقتی قیمت ارز تثبیت و به 4200 تومان برگشت برخی واحدهای تولیدی سهمیه خود را به نرخ سنگین قبلی می فروشند، برخی در بورس بیش از سهمیه خود می گیرند و بقیه سهمیه خود را در بازار بالاتر می فروشند که حتما خطاهای بزرگ هستند که اگر جلویش گرفته نشود باید برخوردهایمان جدی شود.

شریعتمداری ادامه داد: تلاشمان این است برخوردمان با واحدهای بزرگ تولید کننده پلی اتیلن مسالمت آمیز باشد تا خودشان مواد اولیه را پایین دست در اختیار واحدهای تولیدی دیگر به قیمت متعارف قرار دهند ، این کار را انجام ندهند به سمت قیمت گذاری و سهمیه بندی بدون تردید می رویم.

وزیر صنعت،معدن و تجارت همچنین با تاکید بر عدم افزایش مالیات واحدهای تولیدی، تصریح کرد: به واحدهای تولیدی و حتی صنفی که در حال کار و فعالیت هستند برای مالیات نباید فشار بیاوریم. تامین درآمد برای دولت مهم است اما فشار به تولیدکننده در دوره ای که فشار های خارجی داریم باید به حداقل برسد تا بتواند تولیدش را انجام دهد. سازمان امور مالیاتی کشور باید مودیان جدید مالیاتی را شناسایی کند و از آنهایی که مالیات نمی‌دهند مالیات بگیرد.

 

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 789620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =