۰ نفر
۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲

ایرنا نوشت: گزارش کارگران فیلیپینی شاغل در عربستان حاکی است که این افراد در این کشور خرید و فروش می شوند و کارفرمایان سعودی شدیدترین خشونت ها را علیه آنها اعمال می کنند.

در چند ماه گذشته کارگران خانگی فیلیپینی با ارسال پیام‌های جداگانه ای از شهرهای جده، ریاض و دمام عربستان در شبکه های اجتماعی، از دولت فیلیپین خواستند که به یاری آن ها بیاید و جلوی خرید و فروش آنها و دیگر آزارهای جسمی و روحی را که درحال تحمل آن هستند، گرفته شود.

فیلیپین 10 میلیون نفر کارگر خارجی در کشورهای مختلف جهان دارد که حدود 2 میلیون نفر از آنها در خاورمیانه و عمدتا کشورهای عربی مانند عربستان و امارات کار می کنند. این کارگران یکی از منابع مهم درآمد زایی و رشد اقتصادی فیلیپین هستند.

گزارش پیدا شدن جسد یک کارگر خانگی فیلیپینی در یخچالی در کویت نیز در ماههای گذشته سبب تیرگی روابط مانیل- کویت شد.
رئیس جمهور فیلیپین که به شدت از وضعیت کارگران فیلیپینی در کشورهای خارجی ناراضی است ،با صدور فرمان منع ورود کارگران کشورش به کویت، برای تخلیه 10 هزار نفر از آنها اقداماتی انجام داد.

دوترته همچنین با اعزام هیات های ویژه دولت، به عربستان و دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس خواستار بهبودی وضعیت کارگرانش شده است.
'عبدالعزیز بن سعود' وزیر کشور عربستان ماه گذشته با سفر به مانیل سعی کرد کشورش را از فرمان ممانعت مشابه اعزام کارگران فیلیپینی مصون نگه دارد.

وی در رایزنی هایش خواستار استفاده بیشتر از کارگران ارزان فیلیپینی شده بود.
این درحالی است که براساس تازه ترین بیانیه وزارت امور خارجه فیلیپین در مورد وضعیت کارگران خارجی این کشور، رفتارهای خشونت آمیز علیه کارگران به ویژه خدمتکاران فیلیپنی در کشورهای عرب خاورمیانه همچنان ادامه دارد.

طبق این بیانیه یک گارگر خانگی فیلیپینی در عربستان پس از آنکه کارفرمای سعودی اش وی را با نوشیدن مایع اسیدی پاک کننده تنبیه کرده بود، راهی بیمارستان شد.

'آگنس مانسیلا' کارگر خانگی روز دوم آوریل (13 فروردین) پس از آن که در شهر 'جیزان' در جنوب غرب عربستان به اجبار کارفرمایش مایع سفید کننده را نوشید، بیهوش و به بیمارستان منتقل شد.
وزارت امور خارجه فیلیپین در بیانیه خود تاکید کرد ضمن اعتراض به این اقدام خواستار اجرای عدالت در مورد کارفرمای این کارگر فیلیپینی است.

' ادگار باداجوز' کنسول فیلیپین در جده عربستان گفت: 'مانسیلا' که از سال 2016 تاکنون درعربستان کار می کند، گزارش داد که بارها توسط کارفرمایش مورد تنبیه و آزار جسمی قرار گرفته است.
دوترته رئیس جمهوری فیلیپین پیشتر گفته بود گزارش های دریافتی نشان می دهد وضعیت کارگران فیلیپینی در کشورهای عربی که اکثر آنها را زنان تشکیل می دهند، بسیار ناگوار است به گونه ای که مجبور به تحمل شرایط سخت 21 ساعت کار در شبانه روز هستند.

وی افزود: کارگران فیلیپینی گزارش دادند که از سوی کارفرمایان خود مورد تجاوز قرار گرفته اند.

دوترته هفته گذشته بار دیگر خواستار بهبود شرایط کار کارگران این کشور در کشورهای عرب خاورمیانه شده بود.
یکی از خواسته های اصلی دولت فیلیپین این است که کارگران فیلیپینی اجازه داشته باشند تلفن های همراه و پاسپورت خود را حفظ کنند، که در شرایط کنونی این امکانات توسط کارفرمایان عرب آنها مصادره می شود.

اقدامات دولت فیلیپین درحالی صورت می گیرد که رسانه های آسیایی گزارش دادند: عربستان و امارات در تلاش هستند تا امسال حدود 10 هزار نفر نیروی کار ارزان فیلیپینی را جذب کنند.

5252

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 772480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =