خانه ملت نوشت:‌عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس می گوید مردم از اینکه با سلاطین برخورد نمی شود ناراحت هستند و تصور می کنند این مسائل سهوی نیست و بخشی از حاکمیت دراین مفسده ها دست دارند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده مجلس با اشاره به پیگیری ها برای برخورد با سلطان سکه، اظهار داشت: آنچه اکنون برای جامعه درباره سلاطین، چه سلطان سکه، چه سلطان ماشین سوال شده این است که چرا برخورد عملی با این افراد نمی شود.

جبهه سلاطین در کشور تشکیل شده است

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه جبهه سلاطین در کشور تشکیل شده است، ادامه داد: مردم از اینکه سلاطین بر کرسی های سلطنتی تکیه زده اند ناراحت هستند، شنیده‌ایم آقایان می‌گویند از آنجایی که در قانون سقفی برای خرید سکه وجود نداشته، خریدهای نجومی اشکال قانونی ندارد که این توجیه پذیرفته نیست.

نماینده مردم رشت در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: مگر برای انبار نکردن میلگرد  قانونی وجود دارد؟ وقتی نیت‌ها از احتکار یا خرید نجومی ضربه زدن به اقتصاد کشور است انتظار می رود که قوه قضاییه با سلاطین برخورد قاطع و جدی داشته باشد.

وی گفت: چیزی که مردم از آن ناراحت هستند، سهل انگاری و کوتاهی در بروز مفسده ها و بدتر از آن  برخورد نکردن با این مفسده است، کارهای فرا قانونی و شعار هایی که از تریبون ها داده می شود مثلا گفته می شود "اعدام می کنید" را قبول نداریم، باید قوه قضاییه بر اساس قانون اساسی و قانون مدنی اقدام کند.

جعفرزاده ایمن آبادی در ادامه با بیان اینکه قوه قضاییه باید به سلطان سکه و موضوعات مشابه ورود کند، اظهار داشت: قوه قضاییه باید  مطابق قانون با کسانی که نظام اقتصادی مختل کرده اند برخورد کنند این خواست عمومی است، وقتی مردم برخورد قاطعی را نمی بینند این تصور به وجود می آید که این اتفاقات تعمدی  و ناشی از سهو و سهل انگاری نبوده است.

قوه قضاییه نتایج برخورد با مفاسد را اطلاع رسانی کند

این نماینده مجلس با انتقاد از عملکرد قوه قضاییه در برخورد با مخلان اقتصادی، گفت: قوه قضاییه به جای مصاحبه های مکرر که در آن عنوان می کند،« می زنیم، می گیریم و می کشیم» به سمتی برود که نتایج عملی برخورد را به مردم اطلاع دهد و برخورد را موکول به آینده نکند تصور مردم از موکول شدن به آینده این است که مسئولان می خواهند موضوع مشمول زمان شود.

عضو هیات فراکسیون مستقلین در مجلس تاکید کرد: بدون تعارف می گویم تصورجامعه بر این است که بخشی از حاکمیت در این مفسده ها  دخالت دارند،  برای رهایی از این توهمات و ذهنیت های منفی که احتمال دارد بخشی از آن درست باشد لازم است قوه قضاییه قاطع برخورد کند.

وی گفت:  چطور می شود روزی از سلطان خودرو، شکر و برنج، چای و سکه  خبر می دهیم اما هیچ اتفاقی نمی افتد و مردم از نتایج آن بی اطلاع هستند.

فساد عادی سازی شده است

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در این باره که مردم تصور می کنند طرح سلاطین و برخورد نکردن با آنها برای انحراف مردم از مسائل اصلی جامعه است، اظهار داشت: انحراف از مسائل مهم را نمی پذیرم، به نظر می رسد نوعی عادی سازی می شود یعنی مردم احساس می کنند که خط کش حد فساد کشور را بالا آورده اند روزی کشور با 3 هزار میلیارد و هزار میلیارد تومان تکان می خورد؛ اما  ظاهرا به دنبال مفسده های چند صد میلیارد تومانی هستند که این مسئله به نوعی عادی سازی است.

 

29215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 796859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 10 =