ایسنا نوشت: روانشناسان با تحقیقات گسترده‌ای که در زمینه دوستیابی و همسریابی در فضای مجازی انجام دادند، ثابت کرده‌اند که یافتن و شناخت شریک زندگی در اینترنت غیرممکن و شکست‌پذیر است.

 به نقل از وب سایت securitymagazine، بسیاری از متخصصان فعال در حوزه روانشناسی و روابط اجتماعی به تازگی دریافته و اثبات کرده‌اند آن دسته از جوانانی که در صفحات مجازی و اپلیکیشن‌های اینترنتی به دنبال دوست، همسر و شریک زندگی می‌گردند، با شکست‌های روحی و عاطفی جبران‌ناپذیری مواجه می‌شوند که به دفعات، بسیار آسیب پذیرتر از احساس ناخوشایند تنهایی است.

آن‌ها بر این باورند که شناخت افراد از طریق صفحات مجازی، پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی غیرممکن است چراکه کاربران در این فضای مجازی و غیرواقعی، نقاب بر چهره حقیقی خود زده و اغلب خصوصیات و ویژگی‌های خوب خود را در معرض دید دیگران قرار می‌دهند. بنابراین به گفته روانشناسان، افراد به هیچ وجه حتی در روابط طولانی مدت مجازی و دورادور نیز قادر نخواهند بود، طرف مقابل خود را به درستی بشناسند.

همانطور که می‌دانیم، افراد همواره در تعامل‌های اجتماعی و رفت و آمدهای نزدیک خود واقعی خود را نشان می‌دهند و در غیر این صورت، ما تنها چهره خوش و نقاب آن‌ها را در اینترنت مشاهده کرده و بعضا عاشق این همه خوبی و زیبایی می‌شویم.

به گفته کرسیدا دیک، به‌عنوان یکی از روانشناسان فعال در حوزه ازدواج و فضای مجازی، کاربران زیادی هر ساله از طریق اینترنت با هم آشنا می‌شوند و در جریان ارتباطات اینترنتی و دورادور با هم ازدواج می‌کنند اما جالب اینجاست که هیچ آمار واضحی از میزان بالای شکست، طلاق، جدایی و نارضایتی در میان این دسته از افراد منتشر نمی‌شود.

وی تاکید می‌کند که افراد به منظور یافتن شریک زندگی و همسر به هیچ‌وجه از اینترنت بعنوان طریقه شناخت درست و کارآمد استفاده نکنند چراکه هرگز به خصیصه‌های بد فرد موردنظر خود همچون خساست، شکاک و بدگمان بودن، وسواس داشتن، تیک داشتن، عصبی بودن و از کوره در رفتن و غیره آگاه نخواهند شد.

او همچنین می‌گوید در تحقیقات و نظرسنجی‌های صورت گرفته، بسیاری از کاربرانی که از این طریق با همسر خود آشنا شده‌اند اذعان و اعتراف کرده‌اند که تمام مدت آشنایی‌شان عاشق و شیفته این همه خوبی و جذابیت‌های شخصیتی و اخلاقی مخاطب خود شده بودند و هرگز فکر نمی‌کردند که آن فرد ویژگی‌های بدی را دارد که اصلا در محیط اینترنت خود را بروز نداده است.

وی در آخر خطاب به تمامی نوجوانان و جوانان توصیه می‌کند که هرگز به افراد در صفحات مجازی، شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها اعتماد نکنند و اینترنت را مبنا و جای مناسبی برای آشنایی و یافتن شریک زندگی خود قرار ندهند چراکه تحقیقات گسترده‌ای که در این زمینه انجام شده است، همگی نشان دهنده میزان بالای نارضایتی و جدایی در این گونه آشنایی‌ها و ازدواج‌هاست.

2323

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 781941

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 13 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۷
    3 0
    مگه جای دیگه ای هم برای آشنایی باقی مونده
  • بی نام A1 ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
    2 0
    راهکار چیه ؟ شما میگین اینترنتی بده باشه قبول ولی روش جایگزین چیه ؟ اگه میگین دانشگاه که خب شاید یکی اصلا دانشگاه نره و شاید خیلیا هم دانشگاه برن ولی یه نوع رشته ای داشته باشن که همه سر کلاس دختر باشن یا پسر اگه میگین محیط کار که خب خیلی از محیط های کار کاملا یه جو مردونه دارن مثل کارخونه ها ، اشنایی خیابونی هم که همه جا گفته شده بده ، پس فقط میمونه همون سنتی سنتی هم الان با توجه به جو جامعه خیلیا دوس ندارن