۰ نفر
۳۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵
خطر بی‌سوادی مدرن، جامعه‌ را تهدید می‌کند

ایسنا نوشت: وزیر بهداشت گفت: خطر بی‌سوادی مدرن جامعه‌ ما را تهدید می‌کند.مدرک می‌دهیم و کمیت را زیاد می‌کنیم، این خطر علم طب را هم تهدید می‌کند. برخی از همین افراد هم ممکن است در آینده اداره‌ مملکت را به دست گیرند و ما از ناکارآمدی‌ها گلایه می‌کنیم.

سیدحسن هاشمی در تبریز اظهار کرد:‌ امروزه در دنیایی زندگی می‌کنیم که در سراسر جهان، همه به هم نیاز دارند و نمی‌شود به صورت جزیره‌ای حرکت کرد، اعتقادم بر این است که در تمامی حوزه‌ها اعم از سیاسی، اقتصادی و تجارت باید مطابق با جریان جهانی حرکت کرد و خود را جدا از دیگران ندید.

وی عنوان کرد: مردم ما به دنبال نفی تمامی اسارت‌ها، هزینه‌های فراوانی را پرداخت کردند. بنابراین همه باید تلاش کرده و باور کنیم با شعار نمی‌شود کشور را ساخت و علم و اخلاص است که سبب پیشرفت می‌شود.

هاشمی در ادامه با تاکید بر وحدت حوزه و دانشگاه گفت: اعتقاد قلبی‌ام این است که هر جا که حوزه و دانشگاه، با علم و اخلاص در جهت رفع مشکلات کشور گام برداشتند، موفق بودیم. باید عالم تربیت کنیم و به این منظور نیاز داریم در جرگه‌ حرکت جهانی قرار بگیریم و جوان‌ترها تلاش مضاعف کنند. رقابت امروزه سخت‌تر بوده و علم با سرعت چشمگیری در حال پیشرفت است.

وی گفت: امیدواریم حاشیه‌ها در کشور کم‌تر شود، پیشرفت کشور در گرو علم، تلاش و اخلاص است. تزکیه و اخلاق علت آمدن پیامبر (ص) بود، از این رو آموزش پرورش، حوزه و دانشگاه نیز باید محل تزکیه باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: می‌شود باور کرد که دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم تراز با ملت قهرمانی است که نامش آذربایجان است. دومین دانشکده طب و دومین دارلفنون در این خطه تاسیس شده است و دومین انتخاب من بعد زمان قبولی در دانشگاه، پس از محل تولدم، دانشگاه آذرآبادگان در این خطه بود؛ چرا که همواره بوی آزادگی و جوانمردی و رشادت از این منطقه به مشام رسیده است و آذربایجان به ویژه تبریز، افتخار ایرانیان است.

وزیر بهداشت با حضور در تبریز پس از افتتاح سه پروژه درمانی، در مراسم هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز شرکت کرد، همچنین در پایان این مراسم از پیشکسوتان علم طب در این دانشگاه تجلیل و از کتاب "دانشگاه علوم پزشکی تبریز در گذر تاریخ" و تمبر "هفتادمین سالگرد تاسیس دانشگاه" رونمایی شد.
47236

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 770969

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرهاد A1 ۲۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۳۰
    1 0
    عوام كه از شريف و بهشتي هم مدرك بگيرند در داخل خريداري ندارند و كوچ ميكنند به جهان اول، جلوي خواص و ژن هاي خوب رو بگيريد كه كه با مدرك از هر بيغوله اي، پست هاي مملكت رو اشغال كردن و در اين سراشيبي بلا افتاديم، الان هم همين خواص به دنبال حذف كنكور و ازمون كانون وكلا و هر آزمون سختي هستند كه تنها روزنه اميد براي مستضعفين براي رسيدن به مراتب بالا در كشور هست. با نظام مهندسي در دهه ٨٠ چه كردند؟ نتيجه رو الان مي بينيد مشاوران حقوقي رو در مقابل كانون وكلا علم كردن كه اين كار خلاف نص قانونه، نتيجه شد عدم رضايت مردم از كل وكلا، چون نميتونن تشخيص بدن كي مشاوره كي وكيل بعد اين هم نوبت پزشكي ميشه كه سلامت مردم بيفته دست اين نابخردان الان نمونه هاي فيليپيني خواص وارد شدن و اثراتشو مردم چشيدن.