یک کارشناس صنعت خودرو گفت:«به نظر می‌رسد برای دستیابی به جایگاهی که واقعا شایسته آن هستیم، لازم است یک انقلاب اساسی در نگاه و استراتژی صنعتی خود ایجاد کنیم.»

فربد زاوه در گفت‌وگو با خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که صنعت خودرو ایران با چه کشورهایی قابل قیاس است؟ اظهار داشت: از لحاظ قدمت با بسیاری از مراکز مهم تولید خودروی دنیا، مانند کره جنوبی و ترکیه و چین قابل قیاس است؛ هرچند از لحاظ کیفیت محصول هیچ مشابهتی ندارد.

وی افزود: واقعیت این است که تمامی این کشورها دیرتر از ایران در راه خودروسازی قدم گذاشته اند ولی با توجه به سیاست‌های انتخابی به نتایج بسیار متفاوتی رسیده‌اند.

این کارشناس صنعت خودرو تصریح کرد: صنعت خودروی ترکیه در سال 2017 بیش از 25 میلیارد دلار ارزآوری مستقیم از صادارت خودروی ساخته شده داشته است در حالی که درهای بازار داخلی خود را هم به روی جهان باز نگه داشته است.

زاوه ادامه داد: واردات به ترکیه فاقد تعرفه ورودی است و اتفاقا این رفتار آزاد در مدیریت بازار نه تنها به ورشکستگی صنعت خودروی ترکیه منجر نشد که سبب شد محصولات ترک در بازارهای سخت‌گیرانه اروپایی مانند آلمان و بازار امریکا هم حضور داشته باشند و شرکت‌های بین المللی ترکیه را به عنوان یک پلت‌فرم تولید صادراتی انتخاب می‌کنند.

وی متذکر شد: این درحالی است که مدیران صنعت خودروی ایران، همچنان به فکر فروش بازار محدود داخلی هستند و اصولا مهارت‌های اولیه حضور در بازار‌های جهانی را هم ندارند.

این کارشناس صنعت خودرو خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد برای دستیابی به جایگاهی که واقعا شایسته آن هستیم، لازم است یک انقلاب اساسی در نگاه و استراتژی صنعتی خود ایجاد کنیم.

 

35225

 

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 771542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
    8 0
    بازنشستگان جهت غارت اموال اين صنعت محسوب ميشود و در ايران خودرو بازنشستگان مشغول غارت هستن سهم اقاي وزير و رفقا هم محفوظه
  • بی نام DE ۱۱:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
    4 0
    گمرک رو ور دارید تا رقابت واقعی بشه.
  • بی نام A1 ۰۴:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۳
    2 0
    كارشناس كارشناسي كه نداند توليد ، اقتصاد ، سياست و فرهنگ با هم رشد مي كند و اين ديوار حالا حالا راست نمي شود .... ولش همون كارشناس كه گفتي