ایسنا نوشت: دولت کره جنوبی برای مقابله با پدیده اعتیاد به کار مردم این کشور، حداکثر ساعت کاری مجاز را به ۵۲ ساعت در هفته کاهش داد.

به گزارش  بیزینس اینسایدر، دولت در نظر دارد به منظور تعادل‌بخشی بیشتر به چرخه عمر کاری کارکنان، ساعت کاری را باز هم کاهش دهد و به ۴۰ ساعت در هفته برساند. پیشتر حداکثر ساعت کاری مجاز در هفته ۶۸ ساعت بود. هرچند که شرکت‌های کوچک می‌توانند قوانین جدید را تا سال ۲۰۲۰ اجرا نکنند اما شرکت بزرگ در صورت وادار ساختن کارکنان خود به کار بیش از سقف تعیین شده ۱۷ هزار و ۸۱۵ دلار جریمه و در صورت تکرار، مدیرعامل آن با دو سال حبس مواجه خواهد شد.

مون جائه - رئیس جمهور کره جنوبی - در همین رابطه گفت: این فرصتی بزرگ برای فاصله گرفتن از یک جامعه معتاد به کار و حرکت به سمت جامعه‌ای که خانواده‌ها اوقات فراغت را در کنار یکدیگر سپری کنند، است. مساله مهم، محافظت از سلامت و جان شهروندان و کاستن از شمار مرگ و میرهای ناشی از کار بیش از حد، سوانح کار و سوانح رانندگی ناشی از خستگی است.

این تغییرات در وهله نخست در شرکت‌های بزرگ، ادارات دولتی و موسسات عمومی از یکم ژوئیه اجرایی می‌شود اما به منظور فرصت دادن به تطابق شرکت‌ها با ساختار جدید، جریمه‌های نقض قانون از شش ماه پس از اجرایی شدن قانون اعمال خواهد شد.

کره جنوبی یکی از بیش‌ترین ساعت‌های کاری را در بین کشورهای توسعه یافته دارد. برای مثال میانگین ساعت کره‌ای‌ها در سال ۳۰۰ ساعت بیشتر از آمریکایی‌هاست. مساله‌ای که به گفته چونگ هیون باک - وزیر خانواده کره جنوبی - باعث شده است زنان جوان به جای تشکیل خانواده و فرزندآوری با کار خود ازدواج کنند.

 

1717

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 788129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۷:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۵
    6 1
    مایه خجالت برای ماست
    • بی نام US ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۲
      0 0
      چه خجالتی؟ کار کشیدن زیاد از کارکنان نوعی برده داری مدرنه که می بینی دولتهای کره و ژاپن سعی می کنن بشدت با اون مقابله کنن. در ضمن مگه مردم ایران کم کار می کنن؟ مشکل عدم بهره وری درست در مشاغل و زد و بندهاست که به دلایل زیادی از جمله بیسوادی مدیران و نبود سیستم شایسته سالاری در محیطهای کار ربط داره. یعنی اگر فردی حس کنه که بهتر کار کنه حقوق و مزایا و پاداش بیشتری نصیبش میشه و ارتقاء شغلی میگیره حتما عده زیادی بهتر کار می کنن. در ضمن مدیر هم باید توانایی خواستن کار مفید از زیردستانش بدون آزار دادن اونها رو داشته باشه.
  • پگاه A1 ۰۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۵
    3 2
    اون وقت همیشه پیشرفت کره را با ایران مقیاسیه/نمی پرسیم این پیشرفت از کجا آمده

آخرین اخبار اقتصادی

در بحث مشارکت کنید