استاندار: هر دستگاه تعیین کند تا سال ۱۴۰۰ چه مقدار پیشرفت خواهد کرد

استاندار لرستان گفت: هر دستگاه تعیین کند تا سال ۱۴۰۰ چه مقدار پیشرفت خواهد کرد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، سیدموسی خادمی در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان ضمن تبریک فرا رسیدن ایام مبارک ماه رمضان اظهار کرد: ۸۰ درصد از اعتبارات کشور، ملی و مابقی استانی است.

وی با بیان اینکه پیگیری برای جذب منابع بیشتر مورد تاکید است و باید در این رابطه تلاش بیشتری کنیم، گفت: در مورد بحث برنامه‌ها دو زاویه را بررسی کرده‌ایم که یکی هدف قرار دادن پروژه و دیگری شاخص را مورد هدف قرار دادن است.

خادمی خاطرنشان کرد: در استان پروژه‌هایی از قبل شروع شده که مهم، اثرگذار و کلیدی هستند و به صورت ویژه نیاز است که با حساسیت بیشتری مورد پیگیری قرار گیرند.

مدیر ارشد لرستان در ادامه با اشاره به اینکه بحث دستگاه‌های اجرایی تنها اعتبارات عمرانی نیست و با توجه به نیروی انسانی و بودجه جاری باید خروجی داشته باشند، افزود: در روش عوامل یا شاخص‌های کلیدی معمولا به فرآیند، کاری ندارند بلکه خروجی را نگاه می‌کنند.

وی تصریح کرد: به طور مثال اگر شرکت گاز می‌خواهد از وام و اعتبارات ملی، استانی یا مطالبات پیمانکار استفاده کند مشخص شود سال دیگر چند روستا را می‌خواهد گازرسانی کند.

خادمی بیان کرد: قصد نداریم در بحث‌های داخلی سازمان وارد شویم بلکه به عنوان کنترل کننده نهایی می‌خواهیم با توجه به امکانات، منابع و اعتباراتی که دستگاه‌ها دارند مشخص شود در سال آینده می‌خواهد چه اتفاقی بیفتد و به کجا خواهند رسید.

استاندار لرستان با بیان اینکه سعی شده که شاخص‌های مهم را در این رابطه انتخاب کنیم، ادامه داد: برای هر دستگاهی شاخص تعریف کرده‌ایم و مشخص شده که در سال آینده چه مقدار یا درصدی باید پیشرفت کند یا به بیانی دیگر هم‌اکنون چه اندازه پیشرفت کرده‌اند و تا سال ۱۴۰۰ چه مقدار باید جلوتر بروند.

وی بیان کرد: مدیر باید کارها را به نتیجه برساند و البته ما نیز حمایت خواهیم کرد؛ در این شاخص‌ها به فرآیند و اقدامات داخلی کاری نداریم.

خادمی ادامه داد: این شاخص‌ها و برنامه‌ها در سطح شهرستانی نیز مشخص شده است در این راستا رسانه‌ها هم توانستند به ما کمک کنند و اشکالات را رفع کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه تعدادی از پروژه‌ها را باید تعیین تکلیف کنیم، افزود: همچنین تعداد دیگری را باید به نتیجه برسانیم که همگی مشخص شده هستند.

وی تصریح کرد: بهترین کاربرد این روش این است که ارزیابی‌ها واقعی می‌شود و بالاترین کمکی که به مدیران، دولت و مردم می‌کند همین ارزیابی است.

خادمی خاطرنشان کرد: در بحث بودجه امسال بخشی به عنوان کمک‌های فنی و اعتباری است که به ما اجازه ندادند آن را وارد فعالیت‌های متداول عمرانی کنیم به این دلیل اعداد کاهش پیدا کرده است.

مدیر ارشد لرستان با بیان اینکه در توزیع شهرستانی، برنامه را بر اساس شاخص‌ها و مدل‌ها تعریف و سهم هر شهرستان مشخص شده است که باید در شورای برنامه‌ریزی و توسعه شهرستان‌ها بررسی شود، گفت: به شهرستان‌ها اجازه داده می‌شود تا حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد جابجایی فصول را داشته باشند.

وی در پایان گفت: شورای برنامه‌ریزی شهرستان‌ها این موضوع را درنظر داشته باشند البته بعضی بخش‌ها الزام‌آور هستند.

 

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 778126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =