حراج ملی ایران با فروش بیش از ۱۸ میلیارد تومانی به کار خود پایان داد و دو جلد قرآن طلا و نقره با قیمت هفت میلیارد تومان عنوان گران‌ترین اثر را از آن خود کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین شب از چهارمین دوره حراج ملی ایران شامگاه جمعه پنجم مرداد با حضور علاقه‌مندان و فعالان هنرهای تجسمی و چکش زنی پژمان بازغی در مرکز فرهنگی رایزن برگزار شد.

شب دوم حراج ملی ایران میزبان 70 اثر بود که در پایان به فروش 16  میلیارد و 344 میلیون تومان دست یافت که در مقایسه با شب اول با رشد چشمگیری همراه بوده است.

گران ترین اثر دومین شب حراج ملی ایران به دو جلد قرآن مجید طلا و نقره اختصاص داشت که با قیمت پایه چهار میلیارد تومان عرضه شدند و در رقابتی تنگاتنگ به قیمت هفت میلیارد تومان فروخته شد.

پرتره دو متری امین‌السلطان به قیمت یک میلیارد و 300 میلیون تومان، تابلوی مینیاتوری که توسط شاه‌عباس صفوی به ارزش یک میلیارد و 20 میلیون تومان، مینیاتور سوخته چرم یکی از شاگردان میرزاآقا امامی با ارزش 850 میلیون تومان، چوبی مزین شده با قلم میرزاآقا امامی به قیمت 800 میلیون تومان و جعبه لاکی از‌ همین هنرمند نیز با قیمت 550 میلیون تومان دیگر پرفروش ترین آثار شب دوم حراج ملی بودند.

تابلوی مینیاتوری که توسط شاه‌عباس صفوی خلق شده و با کمک رضا عباسی به اتمام رسیده، در حراج ملی با قیمت پایه 400 میلیون تومان معرفی شد اما علاقه مجموعه‌داران به این اثر سبب شد تا با در نهایت با قیمت یک میلیارد و 20 میلیون تومان چکش بخورد. علیرضا عباسی، هنرمند خوشنویس هم در حاشیه این اثر خوشنویسی کرده است.

چهارمین دوره حراج ملی ایران

دو نقاشی پشت شیشه از سیما عظیمی هر یک به قیمت 500 میلیون تومان، اثر قلمزنی مهدی علمداری به قیمت 420 میلیون تومان رتبه های بعدی پرفروش های شب دوم حراج را از آن خود کردند.

10 عصای متنوع دوره قاجار خاص‌ترین اثر شب دوم حراج ملی ایران بود که پس از رقابت خریداران به قیمت 100 میلیون تومان به فروش رسید. همچنین تابلوی نقاشیخط بسم الله احمد میرزازاده که آغازگر شب دوم حراج ملی ایران بود هم با قیمت 22 میلیون تومان چکش خورد.

شب نخست حراج که بیشتر به فروش آثار هنرمندان جوان اختصاص داشت در نهایت ارزش مجموع آثار فروخته شده به یک میلیارد و 711 میلیون تومانی رسیده بود.

چهارمین حراج ملی تهران در مجموع دو شب برگزاری توانست از مرز 18 میلیارد تومان فروش گذر کند، بنا بر اعلام مسئولان حراج آثار به فروش نرفته در گنجینه باقی می ماند در نمایشگاه و حراج های دیگر عرضه شود.

241243

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 792869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کتی A1 ۱۰:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    29 0
    قرآن مطلا در این دوره و زمانه اصلا درست است؟
  • بی نام A1 ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    54 5
    واقعا تو این اوضاع اقتصادی ، کی پول داده برای خریدن یه تابلو یک میلیارد و 800 میلیون؟
    • بی نام US ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
      26 0
      کسی که ژن خوب داشته
    • بی نام A1 ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
      12 19
      همون کسانی که فکر می کنند اکثریت مردم هستند.یعنی دار و دسته اصلاحات ببخشید اسپانسر های اصلاحات.
    • RO ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
      6 6
      این هم یک نوع سرمایه گذاری مثل خرید سکه و ارز و خونه است
  • بی نام A1 ۱۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    11 8
    چرا این ها رو می فروشن اینها گنجینه ما هستن
  • علی A1 ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    22 1
    مینیاتور شاه عباس صفوی تو حراج فروخته میشه؟ احیانا اثر ملی و میراث فرهنگی نیست؟
  • ادهم A1 ۱۹:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    8 0
    اون وقت این آثار رو میشه خارج کرد؟