دانشمندان نوع جدیدی از افسردگی را کشف کردند.

 

به گزارش خبرآنلاین، بر اساس مطالعه صورت گرفته توسط دانشمندان، برخی از افراد مبتلابه اختلال روانی سطوح پایین‌تری از گیرنده‌ها را دریافت می‌کنند.{لینک}

این گیرنده‌ها در انتشار هورمون‌های «احساس خوب» مانند سروتونین و دوپامین بسیار مهم هستند. داروهای ضدافسردگی روی این هورمون‌ها فعال می‌شوند و این مطالعه روی 30 درصد از مردمی که داروهای مذکور روی آن‌ها جواب نمی‌دهد، تمرکز داشته است که می‌تواند منجر به تولید دارو برای آن‌ها شده و درنتیجه این افراد نیز مداوا شوند.

محققان دانشگاه هیروشیما موش‌های نرمال که به‌طور ژنتیک سطح بالایی از پروتئین RGS8 را منتشر می‌کنند، موردبررسی قراردادند.

RGS8 یک گیرنده هورمونی بوده که در پاسخ‌های عاطفی نقش اصلی را دارد.

جوندگان داخل ظرف آب داغ بدون خروج قرار داده‌شده و آن‌ها را مجبور کردند یا شنا کنند و یا تسلیم شوند. بی‌حرکتی به معنای افسردگی در این پروژه تعریف شد. سپس مغز موش‌ها زیر میکروسکوپ مورد آزمایش و تحلیل قرار گرفت.

موش‌ها نوع جدیدی از افسردگی را نشان دادند. نتایج نشان داد که موش با سطح بالای RGS8 بیشتر شنا کرده و کمتر افسردگی از خون نشان دادند. با دادن داروی ضدافسردگی سه حلقه‌ای به نام دسیپرامین سطح هورمون دوپامین و سروتونین افزایش یافت و آن‌ها زمان بیشتری برای شنا کردن پیدا کردند.

به گفته دکتر سایتو محقق این پروژه، دادن دارو به موش‌هایی که به‌طور مهندسی ژنتیک‌شان دست‌کاری نشده، هیچ فایده‌ای ندارد و این موش‌ها نوع جدیدی از افسردگی را از خود نشان دادند.

جوندگان با سطح بالای RGS8 دارای ساختاری به نام Cilia بوده که مستقیم روی سلول‌های مغز و مسئول احساسات آن‌ها اثر می‌گذارد.

تحقیقات دیگری درزمینهٔ افسردگی انجام‌شده است که قابل‌توجه است. دریکی از این تحقیقات نشان داده‌شده است که خوردن میوه و سبزی 10 درصد از افسردگی‌ها را کاهش می‌دهد و خوردن غذا به سبک غربی از نوع فست فود در کنار شکر نیز افسردگی را بیشتر می‌کند.

گفته می‌شود 7 درصد از جوانان آمریکایی و 3 درصد از جوانان انگلیسی هرسال دچار افسردگی می‌شوند.

5656

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 787508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۰۵:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
    30 1
    گفتنی است به جز ژن های خوب ۹۸ درصد جوانان ایرانی هر سال دچار افسردگی می شوند.
  • حسام IR ۰۶:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۲
    16 1
    پیامد ناامنی شغلی، استرس و ویرانی اعصاب و روان کارگران است امیدوارم در قانون لایحه ای مصوب شود که کارگران با سابقه ده سال کار مدوام  از امنیت شغلی برخوردار شوند امیدوارم این خلإ قانونی برطرف شود تا هیچ مدیر و کارفرمایی به خود اجازه ندهد امنیت شغلی را از این قشر مستضعف و محروم بگیرد
  • بی نام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۳
    3 8
    اقای حسام به نظر من حق هر کارفرمایی است که اگر از کار وحرکات کارگرش راضی نبود به او بگوید به سر کار نیا چون ممکن است کارگری ده سال خوب باشد وبعد معتاد شود چر اباید یک کارفرما یک معتاد را که حتی خانواده های خودشان انها را تحمل نمی کنند تحمل کنند بنابر این باید اشتغال در برابر کار خوب ورفتار خوباگرنه کارفرمایان رغبتی به ایجاد کار نخواهند داشت
  • بی نام A1 ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۶
    3 0
    من نه ساله که فهمیدم افسردگی مزمن دارم و روی 4 تا فلوکستین میخورم ، خدایی از وقتی این قرصها رو مصرف میکنم خیلی خوب شدم و منفی بافیهام از بین رفته و رفتارم خیلی عالی و میزان رضایت از خودم خیلی زیاد شده ،اگه این دارو رو شروع نمیکردم احتمالا تا الان طلاق گرفته بودم ،از همه مهمتر رفتارم به بچه ی 13 ساله ام در این نه سال به حدی تغییر کرده که موندم اون سه سال رو چطور جبران کنم ، اینم بگم اکثر افرادی که اطراف من هستند افسردگی دارن ولی معتقدند آدم دیوونه میره دکتر