معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: مدیریت اقتصاد بدون نفت با عزم و تلاش مسئولان و همدلی مردم شریف ایران در دولت دکتر روحانی به خوبی درحال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان  حبیب الله خجسته پور، روز پنجشنبه در پنجمین روز از هفته گرامیداشت دولت و در آیین ویدئو کنفرانسی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی طرح های عمرانی و اقتصادی شهرستان سرخه در سالن کوثر استانداری افزود: به دلیل تحریم ها اکنون ایران اسلامی با مشکلات فراوانی در فروش نفت مواجه است و یا درآمدهای حاصل از فروش و صادرات اندک نفت هم با تاخیر به کشور برمی گردد.
وی خاطر نشان کرد: باوجود فشارهای خارجی، دولت تدبیر و امید رویکرد اقتصاد بدون نفت را در پیش گرفت و مدیریت خوبی از سوی شخص دکتر روحانی و مسئولان ارشد کشور انجام شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان ادامه داد: با هدایت های رهبر معظم انقلاب و مدیریت دکتر روحانی تاکنون نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم از گردنه های مختلفی به سلامت عبور کردند و با همدلی و وحدت می توان این شرایط سخت اقتصادی را هم سپری نمود.
خجسته پور تصریح کرد: با تلاش مسئولان ، هدایت رهبر معظم انقلاب و برنامه ریزی های دکتر روحانی چشم اندازهای خوبی برای توسعه ایران اسلامی ترسیم شده است و عزت و سربلندی این نظام مقدس با وجود کارشکنی و توطئه‌های دشمنان ادامه خواهد یافت.
وی اضافه کرد:‌ باوجود مشکلات اقتصادی و تحریم ها، اما طرح های عمرانی و اقتصادی بسیار ارزنده ای در هفته دولت امسال در استان سمنان افتتاح شد و به سهم خود از تلاش های تمامی مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی قدردانی می کنم.
خجسته پور در بخش دیگر از سخنان خود در این جلسه افزود: شهرستان سرخه به دلیل قرار گرفتن در کریدور غرب به شرق کشور ، دارای ظرفیت جاده ای و شرایط ویژه در استان است که در سال های گذشته با رفع مشکلات زیرساختی برای توسعه این منطقه اقدام های بسیار قابل توجهی انجام شد.
وی تصریح کرد: در سال جهش تولید تلاش خواهد شد که طرح های بزرگ و درحال ساخت شهرستان سرخه که اعتبار و پیشرفت فیزیکی خوبی هم دارد، به بهره برداری برسد.
وی افزود: طرح آبرسانی و مجموعه گردشگری شهرستان سرخه از طرح‌های اقتصادی و زیرساختی در حال ساخت شهرستان سرخه است که مجموعه مدیران ارشد استان برای تمکیل این طرح ها تا پایان دولت تدبیر و امید نهایت تلاش خود را انجام خواهند داد.
وی خاطر نشان کرد: ۴۸۱ طرح عمرانی و ۵۷ طرح اقتصادی در هفته دولت امسال در استان سمنان افتتاح و
۹۳ اقتصاری و عمرانی کلنگ‌زنی شد که این آمار نشان می‌ دهد که دولت با وجود تحریم ها برای توسعه استان‌های کشور از جمله سمنان در تلاش است.
وی گفت: یاد و نام شهیدان باهنر و رجایی و هفته دولت را گرامی می‌داریم و این هفته فرصت خوبی است که بخشی از دستاوردهای دولتمردان و نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم شریف گزارش شود.
وی ادامه داد: هفته دولت امسال آخرین هفته دولت در دولت تدبیر و امید است و علاوه بر طرح های عمرانی و اقتصادی قابل افتتاح و کلنگ زنی سال ۹۹ باید عملکرد هفت ساله دولت خدمتگزار تدبیر و امید هم به مردم شریف استان گزارش شود.
خجسته پور گفت: سال آخر قرن چهاردهم شمسی هم امسال به پایان می‌رسد و لازم است دستاوردهای دهه های اخیر نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم گزارش شود و باید بیان شود که در این قرن چه اتفاق های مبارکی رخ داده است.
 شهرستان سرخه در ۱۷۰ کیلومتری شرق تهران و ۲۰ کیلومتری غرب شهرستان سمنان قرار دارد.
دوم تا هشتم شهریور ماه در تقویم نظام جمهوری اسلامی ایران هفته دولت نامگذاری شده است.
یک‌هزار و ۵۹۹ میلیارد تومان طرح‌ در حوزه‌ها و شهرستان‌های مختلف استان سمنان هفته دولت امسال بهره‌برداری، سرمایه‌گذاری و کلنگ‌زنی می شود.

46