فارس نوشت:

آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در ارتباط با اتحاد اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری و رسیدن به کاندیدای واحد گفت: در حال حاضر افراد به کاندیداهای مختلف توجه دارند و باید حجت شرعی برای آنها تمام باشد، بنابراین تأکید بر یک کاندیدای واحد در این زمان صحیح نیست.

امام جمعه مشهد افزود: در صورتی که تمام مردم به یک عادل اتفاق‌نظر داشته باشند، اتحاد امکان​پذیر است در غیر این صورت در حال حاضر حجت شرعی مردم هر کدام به سمت یک نامزد است، بنابراین تأکید بر یک کاندیدای واحد در این زمان صحیح نیست.

وی اظهار داشت: اصولگرایان تکلیف‌محور و متدین هستند و اگر انتخابات به دور دوم برسد مطمئناً به یک نماینده واحد می‌رسند.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: اتحاد بین اصولگرایان و اصلاح‌طلبان تفاوت دارد، اصلاح‌طلبان فقط از نظر سیاسی کاندیدای موردنظر خود را بررسی می‌کنند و به یک اتفاق‌نظر می‌رسند اما اصولگرایان متدین بوده و تکلیف‌محور عمل می‌کنند.

/29295

 

منبع: فارس