تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۵

دختر جوانی که به بهانه ازدواج از طریق اینترنت پسران را فریب می‌داد و قبل از مراسم عقد ، سکه‌های مهریه‌اش را می‌ربود ، دستگیر شد.

به گزارش جام‌جم، چندی پیش مردی به مرکز پلیس تهران مراجعه و از زن جوانی شکایت کرد.

شاکی در اظهاراتش به پلیس گفت: چند هفته پیش از طریق اینترنت با دختری جوان ارتباط برقرار کردم و پس از ابراز علاقه به هم، تصمیم به ازدواج گرفتیم و قرار شد قبل از مراسم عقد در دفترخانه‌ای در تهران، مهریه دختر مورد علاقه‌ام را که 33 سکه بهار آزادی بود به وی پرداخت کنم.

شاکی ادامه داد: روز حادثه هنگام رفتن به دفترخانه؛ دختر مورد علاقه‌ام از من خواست برایش آبمیوه بخرم. برای خرید آبمیوه از خودرو پیاده شدم و 5 دقیقه بعد وقتی بازگشتم، خبری از دختر جوان و بسته حاوی 33 سکه نبود و جستجوهایم برای یافتن او بی‌نتیجه ماند.

پس از این شکایت و تشکیل پرونده قضایی در این رابطه، چهره‌نگاری رایانه‌ای از زن متهم به سرقت صورت گرفت و جستجو برای یافتن او آغاز شد.

در حالی که تحقیقات برای یافتن متهم فراری ادامه داشت، 4 مرد دیگر هم به اداره پلیس مراجعه و شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند.

ماموران در بررسی پرونده‌های شاکیان جدید پی بردند تصاویر رایانه‌ای از زن متهم به سرقت با هم مطابقت دارد و او به یک شیوه مردان جوان را فریب داده است.

تحقیقات ادامه داشت تا این‌که چند روز پیش متهم فراری در حالی که جوان دیگری را به دام انداخته و قصد سرقت از او را داشت، در یکی از محله‌های جنوبی تهران شناسایی و دستگیر شد.

با انتقال این زن به مرکز پلیس تهران، وی در بازجویی به سرقت‌های متعددی اعتراف کرد.

زن متهم به سرقت در اظهاراتش به پلیس گفت: چندی پیش به پسری علاقه‌مند شده و تصمیم گرفتم با وی ازدواج کنم، ولی او مرا فریب داده و پول و طلاهایم را به سرقت برد.وقتی موفق به پیدا کردن او نشدم، تصمیم گرفتم از مردان جوان انتقام بگیرم. بنابر این پس از ارتباط اینترنتی با آنها و به بهانه ازدواج فریبشان می‌دادم و قبل از مراسم عقد، سکه‌هایی را که مهریه‌ام بود، از خودروهای مردان جوان سرقت می‌کردم.

بنا بر این گزارش، متهم به سرقت با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

منبع: جام‌جم‌آنلاین