بهروز شعیبی و سیامک صفری به جمع بازیگران فیلم «بانوی شهر ما» به کارگردانی ابراهیم حاتمیکیا اضافه شدند. این فیلم مهرماه کلید میخورد.
پیش از این حضور رویا تیموریان نیز به عنوان بازیگر اصلی نقش زن در این فیلم قطعی شده بود. کار انتخاب بازیگران این پروژه برعهده ابراهیم شیبانی است.
از عوامل تولید «بانوی شهر ما» می توان به مدیرفیلمبرداری: فرشاد محمدی، طراح صحنه و لباس:سارا سمیعی، طراح گریم:مهین نویدی و تهیهکننده: محمد پیرهادی اشاره کرد. ساخت دکورهای این فیلم به پایان رسیده و به زودی فیلمبرداری آغاز میشود.
پیش از این قرار بود مصطفی زمانی، طناز طباطبایی و جواد عزتی در این پروژه بازی کنند که هنوز حضور آنها قطعی نشده است. تاکنون چندبار فیلمبرداری این پروژه به تعویق افتاده است. «بانوی شهر ما» دومین همکاری شعیبی و حاتمیکیا بعداز فیلم «آژانس شیشهای» است.