ایسنا نوشت:

دبیر سندیکای صنایع کنسرو از تقلبی بودن ۹۹ درصد از آبلیموهای موجود در بازار خبر داد.

محمد میررضوی در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران توضیح داد: آبلیموهایی که در حال حاضر مصرف می‌کنیم به جز موارد استثنایی که خودشان در منازل تولید می‌کنند ۹۹ درصد تقلبی بوده و آبلیموی طبیعی در بازار بسیار کم است که متاسفانه این وضعیت باعث شده سود سرشاری نصیب متقلبان شود.

وی با اشاره به اینکه بهترین کنسرو تن ماهی دنیا تولید کشور تایلند است، اظهار کرد: این کنسرو در داخل ترکیبی از آب و روغن قرار دارد و البته سازمان استاندارد هنوز استاندارد آن را تائید نکرده است. این کنسرو بسیار بهتر از کنسروهای کنونی است که در آن‌ها روغن مایع وجود دارد و متاسفانه برخی به اشتباه فکر می‌کنند روغن داخل کنسرو تن ماهی همان روغن ماهی بوده و آن را مصرف می‌کنند.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو افزود: ترکیب آب و روغن در کنسرو تن ماهی اولا باعث می‌شود از دورریز حجم زیادی روغن بدون هیچ مصرف خاصی جلوگیری شود و ثانیا با کاهش نقطه جوش کنسرو در هنگام گرم کردن آن در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی خواهد شد.

میررضوی گفت: پیشنهاد ما این است که هرچه زودتر استاندارد مربوط به کنسرو تن ماهی اصلاح شده و استاندارد بهترین کنسرو تن ماهی دنیا مورد تائید قرار بگیرد چرا که این کار هم به نفع مصرف‌کنندگان خواهد بود و هم باعث کاهش مصرف انرژی و کاهش مصرف روغن در کشور خواهد شد.

 

45503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 368704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 94
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    یکی به من بگه تو این مملکت چی سالمه .چرا کسی دلواپس این چیزا نمی شه
    • بی نام IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      618 2
      آقا اگه چیز دیگه ای هم هست بگید همه آمادگی شنیدنش رو دارن
    • بی نام A1 ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      59 0
      آقا اینا برنامه ریزی شدست ، تو این مملکت 40 سال عمر کردن ظلمه چه رسه به اینکه بخای 80 سال عمر کنی ... آقا به کارت ادامه بده ، ما پشتتیم ....
    • بی نام IR ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      58 1
      خدایا همین که تا الان زنده ام از تو متشکرم.
    • بی نام IR ۱۶:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      33 0
      من كه اصلا اشتهاي غذا خوردن ندارم اينقدر حرص و استرس را باهم ميخورم. لذا حتي اگر سم توي غذاها باشه فقط فقط حرص و جوش ميخورم. اينقدر كه مشكل دارم.
    • بی نام IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      42 0
      بهتره بگن دیگه هیچ چیز نخورید برنج آلوده ، گوشت آلوده ، سوسیس و کالباس نامرغوب ، لبنیات تقلبی ....
    • بی نام DE ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      48 0
      لازم نیست بگن، یه نگاهی به آمار سرطان در ایران بندازی همه چیز دستگیرت میشه
    • بی نام EU ۰۸:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
      7 3
      دولت تدبیر اقدامی بکنه تا امیدمان را از دست ندهیم
  • بی نام IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    409 3
    مبارکه
  • محمد جعفر IR ۱۲:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    هر دم از این باغ بری می رسد.
    • بی نام A1 ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      تروخدااااا این شعر رو دیگه نگین...
    • محمدجعفر IR ۱۵:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      28 1
      تازه تر از تازه تری می رسد.
    • بی نام A1 ۱۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      24 2
      میگیم . مصرع دومش رو هم میگیم : تازه تر از تازه تری میرسد
  • بی نام A1 ۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    328 1
    این رو که خیلی وقت پیش می دونستیم. شما ببینید از هر چند کیلو لیمو یه لیتر ابلیمو درمیاد، بعد مقایسه کنید قیمت آبلیموی بازاری رو با اون تا همه چی دستگیرتون بشه. ظریفی می گفت من تابحال ندیدم محموله حامل لیمو وارد هیچ کارخانه آبلیموسازی بشه یعنی اینکه آبلیموی فعلی ترکیبی از اسید و کاه است بله کاه
    • بی نام A1 ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      27 0
      یک شاهد عینی هم می گفت ترکیب اصلیش کاه اسید
  • بی نام A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    438 3
    من هنوز موندم سازمان استاندارد در ایران دقیقن چی کار میکنه؟
    • بی نام IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      52 5
      به ریش نداشته من و تو میخنده
    • بی نام A1 ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      38 4
      فقط زدن مهر معروف بر روی کالاها
    • بی نام A1 ۲۱:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      33 6
      این ربطی به استاندارد نداره عموجان. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به اینا پروانه بهداشت و مجوز تولید میدن بعد هم ناظر و بازرس بهداشت سر خط تولید از نظر بهداشتی تایید میکنه اینا رو.
  • ممد A1 ۱۲:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    كاهش نقطه جوش كنسرو چه تاثيري در مصرف انرژي دارد؟؟؟ اصولا كنسرو به روش جوشاندن در ظرف آب جوش گرم ميشود. نقطه جوش آب هم كه مشخص است. پس داخل قوطي چه آب و روغن باشد چه روغن باز هم كنسرو بايد 20 دقيقه در "آب" بجوشد.
    • بی نام A1 ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      84 26
      استاد اونوقت اين آب با اون كنسرو عزيزي كه داخلش گذاشتن هيچ تبادل حرارتي نداره ديگه احتمالا
    • بی نام A1 ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      10 0
      دوست گرامی منظور از کاهش انرژی مصرفی در خانه نیست بلکه در کارخانه تولید تن ماهی است که آن را در اتوکلاو استریل می کنند و باید تبادل حرارتی رخ دهد
    • فرشاد RO ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      5 0
      ممد جان منظورایشان فرایند گرم کردن کنسرو نیست بلکه فرایند تولید است. وقتی کنسرو تولید می شود ماهی، روغن و نمک در ظرف کنسرو ریخته شده و سپس حرارت داده می شود. وقتی داخل این ترکیب آب هم باشد ضریب انتقال حرارت بیشتر شده و دمای داخل کنسرو زودتر بالا می رود ودر نتیجه زودتر پخته می شود و در مصرف انرژی صرفه جویی می شود. این امر می تواند در گرم کردن هم موثر باشد. قاعدتا چنین کنسروی نیاز به زمانی کمتر از 20 دقیقه برای گرم کردن خواهد داشت.
    • بی نام IR ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      9 2
      اصلا کنسرو چه تن ماهی ، لوبیا و ... در اصل لازم نیست جوشانده شوند چون کنسرو یک چیز آماده است ولی تو ایران معلوم نیست تو کارخانه چه جوری می پزند و درست میکنند پس باید بیست دقیقه بجوشد.
  • بی نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    72 4
    مچکرم
  • بی نام IR ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    407 2
    شیر پر چرب، روغن ماهی ، آبلیمو، بنزین آلوده، خودروهای با کیفیت پایین، اتوبوس آتش زا ، برنج آلوده و ... لطفا لیست افتخارات رو تکمیل کنید
    • بی نام A1 ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      234 0
      آبیاری زمین های کشاورزی با فاضلاب و ورود فلزات سنگین و عوامل میکروبی و سرطان زا به بدن با مصرف آن ها ، استفاده از کود ها و سم های شیمیایی غیر استاندارد و چینی و از رده خارج در میوه ها ، این دو مورد هم من اضافه کردم
    • بی نام FI ۱۴:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      187 1
      یارانه ماهی ۴۰ تومن ...
    • احسان A1 ۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      29 0
      پارازیت
    • هادی ربیعی A1 ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      36 0
      پارازیت ،الودگی هوا،تورم 40درصدی،پراید22میلیونی بازم بگم...
    • بی نام A2 ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      28 0
      پارازیت، پنیسیلین تقلبی
    • کلافه A1 ۱۸:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      27 0
      چای نمی گویم چه چیزهایی قاطی دارد زعفران با ریشه گندم و برگ خشک کاجهندوانه با رنگ تقلبی ، بگم ؟بگم؟
  • بی نام A1 ۱۳:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    248 9
    اینجا ایران است....
    • بی نام A1 ۱۶:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      8 21
      خوب که چی؟ یعنی ما نمی تونیم مثل آدم زندگی کنیم؟
  • mehrdad IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    229 1
    والا نه شیرمون شیر هست...نه ماستمون ماست..حالام ابلیمو و تن ماهی : بعید نیست چندوقت دیگه به میوه ها هم شک کنیم
    • بی نام IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      150 0
      میوه هام هم به دلیل استفاده زیاد از کود شیمیایی و سموم و استفاده سموم و یا کود در زمان نامناسب که باعث می شود مواد شیمیایی در داخل میوه ها باقی بمانند مضر هستند
    • k1 A1 ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      149 1
      میوه هام که با آب فاضلاب عمل اومدن :
  • کی هان A1 ۱۳:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    200 1
    کدوم مواد غذایی توی مملکت ما خوبه...فقط به فکر پول هستن حتی به قیمت جون بقیه...
  • فروشنده IR ۱۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    159 2
    نخورید و نیاشامید اما اصراف بکنید
    • بی نام A1 ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      9 1
      اسراف.
  • حالم بده A1 ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    112 1
    آقا این چه وضعشه دیروز که شیر و ماست امروز هم که میگین آبلیمو تقلبیه همینه دیگه سرطان اینجا زیاد شده خدایا خودت متقلبان رو عذاب کن....
  • بی نام IR ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    من چندین ساله که آبلیموی آماده نمی خرم. بجاش لیموی تازه میخرم و میدم آبش رو برام میگیرم. هم سالمتره و هم خیلی خوشمزه تر
    • لیمو تازه DE ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      97 6
      چه جالب تا حالا به ذهنم نرسیده بود
    • بی نام IR ۱۸:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      10 0
      ما هم همیشه این کار رو میکنیم حداقل میدونیم چی داریم میخوریم
  • بی نام IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    126 0
    دوستان عزیز واقعا می خواهید بفرمایید نمی دانستید؟شما فکر می کنید رب گوجه فرنگی از گوجه فرنگی است؟ سس مایونز همان است که دستورش را در آشپزخانه دارید؟از قدیمی ترها بپرسید میوه ها خوش هیکل شده اند و بی مزه حتی کسی از تزریق نوعی رنگ در هندوانه می گفت آخر اینهمه پورشه تو ایران با رشد منفی چطور فروش می ره؟خودتون به اون راه نزنید دنبال جنس ارزان می دوید می فرمایید انشالله گربه است حالا مثلا تعجب کرده اید ؟ همینجوری خوش وخرم کنار هم زندگی می کنیم
  • vvjhv A1 ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    120 2
    ما ایرانیها تا وسایل ساخت چین رو میبینم بی کیفیت ترین جنس به نظرمون میاد‍ً ولی باور کنید تجار و بازرگانان ایرانی باعث شدن تا این بلاها سر این ملت بیاد تا میرسن چین همه آتو آشغالرو جمع میکنن و میارن تحویل ما میدن در حالیکه همین چینیها بهترین اجناس دنیارو درست میکنن.. نتیجه اینکه کلا ما ایرانیها یا کلاه برداریم یا کلاه به سرمون میکنن
  • سعید IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    85 5
    وای ... وای چه خبره ... البته برای خانواده های فقیر مثل ما که چن وقتی میشه که تن ماهی که چه عرض کنم خود ماهی هم نخوردیم و خیلی وقته که کلسیم به بدن نزدیم ...خیلی ناراحت کننده نیست این خبر ا ... مملکت ...خخ خخ خخخ خخخخ
  • بی نام IR ۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    67 9
    ﺭﯾﯿﺲ ﺷﻤﺎ ﺩﯾﮕﻪ ﭼﺮﺍ ؟ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﻪ ؟ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﻦ
    • بی نام IR ۲۰:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      9 0
      اگه كنسرو ماهي تن كه واقعا إز ماهي تن باشه تو ايران پيدا كردين به ما هم معرفي بفرماييد
    • جیم جارموش A1 ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      12 0
      ماهی تن کجا بود.با افتخار روش چاپ میکنن حوور یا کپور خلاصه هر چیزی جز ماهی تن یا تونا که به شدت برای بدن مفید و البته گرونه.روغنشم که معلوم نیست روغن چیه. کنسرو سگ ماهی به خوردمون ندن شانس آوردیم.اون آبلیمو هم یه بنده خدایی که ناظر کیفی یک شرکت تولید آبلیمو بود میگفت اینا کاه رو میگیرن خیس میکنن بعد بهش جوهر لیمو میزنن میزارن میمونه شکل آبلیمو میشه به خورد خلق الله میدن.بعله یه همچین جایی زندگی میکنیم ما
  • پیمان DE ۱۴:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    115 1
    حدود بیست سال پیش استادمون میگفت میدونین چرا قوطی کنسروهای ماهی تن تا حد امکان از ماهی پر میشه؟ البته بیست سال پیش آنگونه بود . چون روغن ماهی از خود ماهی گرونتره. ولی الان قوطی رو باز میکنی با تکه ای گوشت شناور در مایعی نامعلوم مواجه میشی
  • بی نام IR ۱۴:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    86 0
    تعجبی نداره... لطفاً اگه چیز سالم پیدا کردید اعلام کنین...
  • بی نام A1 ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    117 1
    یکی از دوستان می گفت هر چقدر هم تو این مملکت پول دربیاری و رفاه داشته باشی، به خاطر کیفیت و سلامت مواد غذایی که می خوری، باز هم طول عمرت کوتاه تر از کشورهای از ما بهترونه
  • مسعود IR ۱۴:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    خدا راشکر یادم نمیاد آخرین بار کی ماست شیر تن ماهی و سوسیس و کالباس و ابلیمو و ... محصولات شرکتی خریده ام چندین ساله خودمون شیر میگیریم ماست میبندیم با شیر محلی از جای مطمئن لیمو میگیریم و ابلیمو تهیه میکنیم و ماهی تازه میگیریم و .... الان ذائقه ام طوری شد محصولات شرکتی رو اصلا نمیتونم بخورم از بس مزه شون بده موندم قبلنا چطور میخوردیم شما هم امتحان کنید البته شاید همه همیشه به مواد اولیه باکیفیت دسترسی نداشته باشند
    • بی نام EU ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      5 11
      مرفه بی درد
    • بی نام IR ۱۷:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
      30 0
      پیشنهاد می کنم با تفکیک جنسیت در کارگاه های تولیدی مشکل را حل کنیم
  • بی نام IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    12 0
    کی دلش میسوزه؟ اون سوسیس و کالباس مون اینم تن ماهی و آب لیمو
  • بی نام A1 ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    12 0
    پیشنهاد میکنم مالیات بر ارزش افزوده مالیات بر زنده بودن در چنین محیطی افزوده تر شود.اصلا بعلت کمبود درآمد باید مالیات های جدیدی مثل مالیات بر سخت جانی از مردم گرفت .من مطمئنم که الان بسیاری از کشورهای پیشرفته دارن ژن ما ایرانیها رو بررسی میکنن تا با اون سربازهای مقاوم تری تولید و تربیت کنن. تا بفرستن برای جنگ به کشورهای جهان سوم ..... اما از یک چیز بی خبرند اونم اینه که این ژن ها فقط خاص نژاد ایرانی و بس
  • بی نام A1 ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 0
    ﺗﻮﻱ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺳﻠﺎﻣﺘﻲ ﺩﺭﻧﺨﻮﺭﺩﻥ ﻫﺴﺖ.ﺗﺎ ﺟﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻟﺎﺕ ﺗﻮﻟﻴﺪﺍﻧﺒﻮﻩ ﻭﺷﺮﻛﺘﻲ ﻧﺨﺮﻳﺪ.ﻣﺴﻤﻮﻣﻴﺖ ﻧﺎﺯﺍﻳﻲ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﻜﺘﻪ ﺍﻧﺴﺪﺍﺩﻋﺮﻭﻕ و ﻫﺰﺍﺭﻣﺮﺽ ﻟﺎﻋﻠﺎﺝ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﻣﻮﺍﺩﻏﺬﺍﻳﻲ ﺍﻳﻦ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﻫﺴﺖ.
  • بی نام A1 ۱۵:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    8 0
    تمام سازمانها و موسسه ها تو ایران فقط یه اسم هستن و هیچکس کار خودشو انجام نمیده استاندارد کیلویی چند؟ استاد شیمی در یکی از دانشگاههای کشور میگفت که کارخانه ی تولید دوغی رو میشناسم که حتی یک لیتر شیر وارد این کارخونه نمیشه و همه مواد تشکیل دهنده این دوغ به صورت صنعتی تهیه میشه مسئول رسیدگی به این همه مسئول تقلبی کیه؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام A1 ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    8 0
    آبلیمو که از همون اولش هم مشخص بود تقلبیه
  • منته نگرو IR ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    9 0
    خداییش نمیدونستین آبلیموها تقلبیه یا نمیخوردین؟ آبلیمو خریدیم مزه سیرابی میداد مگه قرار بود توی تن ماهی روغن ماهی باشه؟ از رب گوجه برامون بگید سیب زمینیه با اسانس؟ بقیش چی؟ چه عجب یکی به زبون اومد خجالت کشیدین از سوسیس و کالباس بنویسین؟
  • بی نام A1 ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 0
    تنها اب لیمو نیست تقلب تو همه مواد غذایی هست مثلا رب گوجه فرنگی شما امتحان کنین ببینین برای تهیه یک کیلو رب گوجه چن کیلو گوجه فرنگی باید مصرف کنین اون وقت قیمت یه قوطی رب گوجه بین 4 تا 5 تومنه این یعنی نهایت تقلب
  • بی نام IR ۱۵:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    17 0
    شیر ، ماست ، تن ماهی ، آبلیمو ، دوغ ، بنزین ، ماشین ، در ، دیوار ، سقف ، کف ، اینور ، اونور .... همه چی مشکل داره...
  • علیرضا IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 0
    دوستی می گفت هر وقت از میزان سلامت محصولی خواستین مطمئن بشین از کارنانش بپرسین از همون محصول استفاده می کنن یا نه؟ بعد مصرف کنین ما که ندیدیم کسی مصرف کنه شما هم بپرسین
  • بی نام A1 ۱۵:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    6 0
    خدایا پس چی بخوریم؟به دادمون برس
  • بی نام IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    7 0
    بابا بی جهت نیست که سرطان از سروکول مردم بالا میرود
  • بی نام IR ۱۶:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    7 0
    بازار این مملکت کلا جنس تقلبی ریخته
  • بی نام A1 ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 0
    عامل 90 درصد بیماریها مصرف همین مواد کنسروی که تنها به قصد سود آوری تولید میشود که در تولید آنها انصاف جایگاهی ندارد خودمان باید مراقب خودمان باشیم در غیر این صورت بازار محصولات بیماریزا اعم از مرغ هورمونی،شیر با روغن نخل؛آبلیموی اسید سیتریکی بسیار داغ است
  • بی نام A1 ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    6 0
    به خاطر همين موارد هست كه سونامي سرطان در ايران شروع شده، يكي جواب بده كار معاونت غذا و دارو چيه اقاي وزير بهداشت؟ كار اداره استاندارد چيه؟
  • ندا A1 ۱۶:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    11 0
    یک ساله به دلیل بیماری پدر اومدیم شمال.یه همسایه داریم یه باغ داره تقریبا توش همه چی کاشته به اندازه مصرف خودش .همیشه هر چیز نویی یه میچینه برا ما یه ظرف میده باور کنین طعم واقعی میوه ها رو تازه داریم میفهمیمهمه چیز تو باغشون ارگانیکه چون به اندازه مصرف خودشون از باغ میوه می خان سم های مختلف و هورمون بهش نمیدن .چند روز پیش بهمون بلال داد به عمرم یه چنین بلالی رو نخورده بودم ..
  • saeed A1 ۱۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    7 1
    یاد صحنه استیک خوردن فیلم ماتریکس یک افتادم.
  • بی نام A1 ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    9 0
    ملت به شکمتون سنگ ببندید
  • بی نام IR ۱۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    4 0
    گوشت های آلوده وارداتی و مرغ هایی که دارو بهشون زیاد دادن باعث میشه باقیمانده دارو در گوشت مرغ می شود
  • بی نام A1 ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 1
    حالا احتمالاً واردات کنسرو از تایلند در راهه و نفع بعضی ها در اون که ایشون از آن به عنوان تن خوب یاد می کنه
  • بی نام IR ۱۷:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    7 0
    بازرسی صفر
  • masoumeh A1 ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    8 0
    والا میدونستیم ابلیموها و سرکه ها تقلبیه اما نمیدونستم تن ماهی ام اینطوریه تو دانشگاه ک همش به ما تن ماهی میدن مجبوریم بخوریم فقط امیدوارم زنده بمونم
  • بی نام A1 ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    2 11
    من روغن تن ماهی رو خیلی دوس دارم ... سر میکشم
  • سامان A1 ۱۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    9 0
    از ماست که بر ماستچند وقت پیش 2تا کنسرو ماهی تن گرفتم،بعد از باز کردن اونا تنها چیزی که توش بود امحا و احشا ماهی بود ،بوی تعفن ازش بلند میشد،جالبترین نکته اون علامت استاندارد هم داشت.اول باید استانداردموم رو استاندارد کنیم.نمکمان هم گندیده
  • بی نام A1 ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    7 0
    ما عجیب ترین مخلوقات خداییم همه چی مون عجیبه خوراک، پوشاک، زندگی وکارو عملمون
  • بی نام A1 ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    11 0
    مرغ ها هورمونی اند. میوه و تره بار به ضرب انواع کودهای شیمیایی به عمل می آیند. دو روز پیش وزیر بهداشت از روغن پالم در شیر گفت. این هم لبنیات. آن هم از آلودگی هوا و پارازیت ها. به کجا برویم؟ به کجا فرار کنیم؟ چرا زنده ایم هنوز؟
  • بی نام IR ۱۸:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    11 0
    منتظر بیماری ها و سرطان های عجیب و غریب در ایران باشید..
  • بی نام IR ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    6 1
    این روزا باید گاو و گوسفند رو خودت نگه داری و پرورش بدی و مرغ هم نگه داری برای تخم مرغش و گوشتش و خلاصه حتی خودت کشاورزی باید بکنی تا بدونی داری چی میخوری، و زندگیت تحت کنترل خودت باشه
  • بی نام A1 ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    4 1
    اینا رو که همه میدونن لطفا چیزایی رو بگید که سالم هستش.
  • فریبا A1 ۲۰:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    8 0
    این کارخونه دارا و مدیرا چیزی به اسم "وجدان" دارند...؟
  • بی نام IR ۲۰:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    3 0
    معلوم نیست چی می خوریم
  • بی نام A1 ۲۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    3 0
    احتمالا می خوان از تایلند تن ماهی سرطان زا وارد کنند
  • بی نام TH ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    0 10
    از بابت تن ماهي دارن دروغ ميگن چون سودي نصيبشون نميشه كنسرو تن ماهي تايلندي يكي از ضعيفترين كنسروها تو جهان به شمار ميياد حتما بنده خدا ميخواد خودش وارد كنه وگرنه همه ميدونن يكي از بهترين كنسرو ماهيهايي كه تو بازار جهاني مشتري داره واجازه واردات به بيشتر مشورهاي اروپايي رو داره تن ماهي ساحل وتن ماهي بندرعباس و تن ماهي امريكاييه تن تايلندي كه اشغاله
    • بی نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
      2 0
      دوست عزیز بنده اطلاعات کافی دارم و حرفهای شما کاملا نادرسته من خودم جایی بودم که با این تن ها سرکار داشتم میدانم چه خبره
  • بی نام IR ۲۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۵
    5 1
    هر دم از این باغ............. تبریک به همه
  • بی نام A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    7 0
    دلمون خوش بود که وزارت بهداشت داریم و هر غذایی که آرم ِ استاندارد داره ،اگه تقلبی هم باشه، لااقل ناسالم نیست.چه توقعی دارم من. وقتی دبیر مرجع حقوق کودک اونطوری درباره ی اون مسائل حرف میزنه، طبیعیه که چندروز دیگه هم وزارت بهداشت بگه روغن پالم موجب پیشگیری از سرطانهیا مثلا همه ی ما با رضایت خودمون روغن پالم خوردیم و یه گرایش دوطرفه بین تولیدکننده و مصرف کننده بوده
  • بی نام A1 ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۶
    1 2
    ازروستا احتیاجات خودمونو. تامین کنیم
  • farshid A1 ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۷
    0 0
    پس دیگه چیزی نخوریم خخخ
  • ف A1 ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۱۹
    0 0
    من امشب همه ی روغن تن ماهی رو خوردم. حالم خیلیییییی بددددده