روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت: منتقدان پزشکان روزبه‌روز بیشتر می‌شوند و در ماجرای فوت عباس کیارستمی این انتقادات بیشتر رنگی از واقعیت گرفت و پزشکان را بیشتر در مظان اتهام قرار داد.

وضعیت تخلفات پزشکی و عدم رعایت اخلاق پزشکی، توسط برخی از پزشکان طی سال‌های اخیر به نقطه‌ای رسیده که بسیاری از گروه‌های جامعه آنها را مخاطب انتقادات خود قرار داده‌اند؛ گروهی به بهانه تبعیض، گروهی با استدلال حقوق‌های نجومی پزشکان، عده‌ای به‌واسطه حجم بالای خطای پزشکی، گروهی به‌دلیل عدم انتقادپذیری‌ پزشکان، برخی به‌دلیل فرارهای مالیاتی و... . اتفاقاتی که شاید باعث‌شده کمتر دفاعی این روزها از پزشکان بشنویم. انتقاد از پزشکان حتی به سایر همکاران آنها نیز سرایت کرده است. به‌طوری‌ که امروز پرستاران به یکی از جدی‌ترین منتقدان رفتارهای برخی پزشکان تبدیل شده‌اند. علاوه بر پرستاران حالا ضلع‌های دیگری نیز از نظام سلامت کشور، انتقاداتی را علیه آنها ایراد می‌کنند. یکی از مهم‌ترین منتقدان خاموش پزشکان اما مسئولان رده بالای وزارت بهداشت هستند که بعضا انتقاداتی را به شکل سازمانی و اداری، روانه سازمان نظام پزشکی کرده‌اند و در ماجرای این روزهای کیارستمی کنار کشیده‌اند تا سازمان نظام‌پزشکی عیار واقعی خود را در مواجهه با پزشکان نشان دهد. درباره چرایی شدت‌گرفتن انتقادات علیه پزشکان سناریو‌های مختلفی وجود دارد. یکی از اصلی‌ترین سناریو‌ها کم‌رنگ‌شدن اخلاق پزشکی و مختصات آن در میان برخی از پزشکان است.
دیگر نکته‌ای که در این‌باره مطرح می‌شود، عدم وجود نظارت‌های کافی بر شکل کار پزشکان است. در ایران قوانین به شکلی است که سازمان نظام پزشکی که اعضای آن با رأی مستقیم پزشکان انتخاب می‌شوند، متولی نظارت بر پزشکان است و این سازمان طی سال‌های اخیر از سوی برخی منتقدان متهم به مماشات و عدم نظارت کافی در برخورد با پزشکان است. علاوه بر این دو نکته، افزایش گردش مالی در حوزه سلامت در ایران به‌واسطه حجم بسیار بالا و کنترل‌نشده تقاضای خدمات درمانی، باعث‌شده برخی عنوان کنند که دیگر در ایران حرفه پزشکی از یک خدمت اجتماعی به یک فعالیت اقتصادی تبدیل شده است. به تبع آن پزشکان نیز در یک رقابت اقتصادی قرار گرفته‌اند و این رقابت باعث شده، استانداردها در خدمات درمانی کاهش پیدا کند و بعد از آن، شاهد افزایش خطاهای پزشکی باشیم. با این حال این گزارش حرف همه منتقدان پزشکان را در سال‌های اخیر بررسی می‌کند.  

پرستاران
یکی از جدی‌ترین منتقدان پزشکان، پرستاران هستند. کسانی که هم‌زمان با پزشکان انتقاداتی علیه وزارت بهداشت نیز دارند و طرح تحول نظام سلامت در ایران نیز باعث شد انتقادات آنها بسیار بیشتر شود. بخش مهمی از انتقادات پرستاران علیه پزشکی، ریشه در رفتارهای پزشکان در مواجهه با پرستاران دارد و برخی مواقع نیز باعث بروز درگیری‌هایی نیز می‌شود. به‌طوری‌که روز گذشته یکی از پرستاران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا، روایت سیلی‌خوردنش از یک پزشک را مطرح کرد و مورد توجه شبکه‌های اجتماعی نیز، قرار گرفت. پرستار بخش ‌آی‌سی‌یو یکی از بیمارستان‌های دولتی تهران در گفت‌وگو با ایسنا درباره این ماجرا می‌گوید: صبح ۱۴ تیرماه، بیماری در‌ آی‌سی‌یو بیمارستان با تشخیص بیماری ستیونز جانسون (مربوط به حساسیت دارویی) در سرویس جراحی بستری شد. طبق دستور پزشک بیمار باید روزانه دو نوبت حمام می‌شد. نوبت حمام شب قبل، به‌رغم پیگیری و یادآوری ما به رزیدنت‌های جراحی، انجام نشد و با سهل‌انگاری از کنار آن رد شدند. در صورتی که با طی‌شدن ۲۴ ساعت و حمام‌نشدن وی، ترشحات بدن بیمار و فیستول، زیاد شده و منظره ناخوشایندی را ایجاد کرده بود. وی مدعی شد: صبح روز بعد، سرویس جراحی برای ویزیت آمدند و با این منظره روبه‌رو شدند. یک دکتر رزیدنت سال چهارم جراحی، با صدای بلند شروع به بحث‌وجدل با پرسنل و به‌ هم‌ ‌ریختن نظم بخش‌ آی‌سی‌یو کرد. در صورتی که این بخش نیاز به آرامش دارد. یکی دو نفر از بیماران هم از این سروصدا شاکی شده بودند، اما وی به صحبت‌های خود ادامه داد. ما سعی کردیم وی را متقاعد کنیم که تقصیر خودتان است نه ما و ما به کشیک‌های شب اطلاع دادیم که حمام بیمار انجام نشده است، ولی وی قبول نمی‌کرد و می‌گفت که شما کار بلد نیستید، همه چیز را ما باید به شما بگوییم. این پرستار ‌آی‌سی‌یو، تعریف می‌کند که طبق دستور سرویس جراحی، کاغذی بالای سر این بیمار زده بودیم که حتی تغییر پوزیشن هم در حضور رزیدنت انجام شود. اگر این‌قدر حساسیت نشان نمی‌دادند، پرستاران خودشان حمام بیمار را انجام می‌دادند. ما هم گفتیم ممکن است حساسیتی در این قضیه وجود داشته باشد و از نظر قانونی مشکلی ایجاد شود. به گفته او، این رزیدنت جراحی زمانی که قصد داشتم درباره ماجرا توضیح دهم، به من گفت که حرفی با تو ندارم و با سوپروایزر تماس بگیر. من هم در پاسخ گفتم که حرفی با سوپروایزر ندارم و اگر حرفی دارید، خودتان با ایشان تماس بگیرید. وی ادامه می‌دهد: پزشک در حضور سوپروایزر همه این قضایا را دوباره و با صدای بلند گفت. بعد از تمام‌شدن حرف‌های وی، من هم با سوپروایزر صحبت کردم و در حال بیان توضیح بودم که به سمت من هجوم آورد و به صورت من سیلی زد. بعد از این اتفاق، سوپروایزر با مترون بیمارستان تماس گرفت و نامه‌ای با امضای شاهدان ماجرا مثل پرستاران و کمک‌بهیاران و رزیدنت‌ها نوشته و به دفتر پرستاری و رئیس بیمارستان فرستاده شد. 
این پرستار از ادامه روند پیگیری قانونی شکایت خود خبر می‌دهد و می‌گوید: جلسه کمیته انضباطی برگزار شد و ایشان فقط از من عذرخواهی ساده کرد و باقی اقدامات قانونی در حال پیگیری است، اما گفتم که این عذرخواهی را قبول می‌کنم، ‌ کینه‌ای هم به دل ندارم، ولی رفتاری کردند که به شخصیت کاری و حرفه‌ای من لطمه خورده است. این مسئله یک جنبه از انتقادات پرستاران علیه پزشکان است. بخش دیگر از انتقادات پرستاران علیه پزشکان ناشی از تفاوت حقوق و درآمد آنهاست. پرستاران معتقدند آنها به اندازه پزشکان در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحصیل کرده‌اند و گرچه تخصصی در فعالیت‌های موردی پزشکی ندارند اما اختلاف درآمد آنها با پزشکان نباید اختلاف فاحشی باشد. یکی از مصادیق اعتراض پرستاران طرح تحول نظام سلامت است. براساس این طرح درآمد پزشکان با افزایش قابل‌ توجهی همراه شد اما درآمد پرستاران افزایش قابل‌ توجهی نداشت.  

 


اصحاب رسانه
رسانه‌ها هم طی سال‌های اخیر به یکی از منتقدان پزشکان تبدیل شده‌اند. گرچه این انتقادات مربوط به همه رسانه‌ها نمی‌شود اما مصادیق متعددی در رسانه‌های کشور دارد. اوج این انتقادات اما در سه اتفاق خود را نشان داد. رها کردن بیماری از بیمارستان به‌دلیل عدم توانایی پرداخت مالی، ماجرای انتقادات پزشکان از مهران مدیری، کارگردان طنزپرداز ایرانی، به‌واسطه ساخت سریال درحاشیه و کشیدن بخیه از صورت دختر اصفهانی که توانایی مالی نداشت. در این اتفاقات همگی رسانه‌ها متهم به بزرگ‌نمایی و برخورد سلیقه‌ای شدند و همین اتهامات باعث شد رسانه‌ها بیشتر انتقادات خود علیه پزشکان را علنی کنند.  
هنرمندان
هنرمندان نیز حالا به یکی از اصلی‌ترین منتقدان پزشکان تبدیل شده‌اند. ماجرای بیماری عباس کیارستمی در اصل یکی از مهم‌ترین مقاطعی بود که هنرمندان به‌واسطه پایگاه اجتماعی پرقدرتی که در میان مردم دارند، به انتقاد از پزشکان بپردازند. حالا پرونده پزشکی کارگردان شاخص و از دست‌رفته سینمای ایران بنا به شکایت خانواده‌اش در حال پیگیری است. سازمان نظام پزشکی خارج از نوبت در حال بررسی این پرونده است. خانواده این هنرمند بزرگ به شدت به دنبال پیگیری این پرونده هستند تا شاید راه برای اشتباهات این‌چنینی بسته شود، اما حرف جامعه هنری در مواجهه با جامعه پزشکان این است: «از کیارستمی که گذشت. ما او را به راحتی از دست دادیم. هزاران هزار بیمار مانند کیارستمی روی تخت بیمارستان‌ها خوابیده‌اند. صدای آنها به گوش چه کسی می‌رسد؟»
بخشی دیگر از مواجهه هنرمندان با پزشکان نیز مربوط به مسئله برنامه‌سازی در این حوزه است. تجربه ثابت کرده که پرداختن به حرفه پزشکی در سینما و تلویزیون به یکی از پردردسر‌ترین موضوع‌ها تبدیل شده است. حال می‌خواهد در قالب یک گزارش انتقادی از جامعه پزشکی باشد یا یک سریال طنز نود قسمتی. از اعتراض و تحصن پرستاران جلوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و گذراندن چند شب در میدان بهارستان برای فیلم «شوکران» بهروز افخمی گرفته تا اعتراض روانپزشکان به‌دلیل به سخره‌گرفته‌شدنشان در سریال «ساختمان پزشکان»، اما شاید پردردسر‌ترین و شدید‌ترین این اعتراض‌ها حال گریبانگیر آخرین ساخته مهران مدیری شده است. اعتراض‌هایی که در میان آنان شخص وزیر و رئیس سازمان نظام پزشکی هم دیده شدند. تحریم سریال، انتشار نامه‌هایی توهین‌آمیز، تهدید به تجمع، همگی به سوی عوامل سریال و مسئولان صداوسیما نشانه رفتند تا از ادامه پخش آن جلوگیری کنند. حتی اعلام نارضایتی برخی پزشکان از سریال «در حاشیه»، در برخی موارد ناجوانمردانه شد. پزشکان در نامه‌هایی توهین‌آمیز نوشتند که مشاغل دیگر اقشار جامعه پایین‌تر از آنهاست و آنان لباسی مقدس بر تن کرده‌اند. به این ترتیب خودشان را از باقی افراد جدا و اعلام کردند که کسی حق نقدکردنشان را ندارد. در همین راستا مشاور رئیس سازمان نظام پزشکی هم علنا بعد از خبر اعلام آمادگی پزشکان برای اعتراضی گسترده و شدید گفت: «ما پرسش داریم چرا نسبت به سایر حرفه‌ها و مشاغل سریال طنز ساخته نمی‌شود و آنان مورد انتقاد قرار نمی‌گیرند.»


انتقاد از حقوق‌های نجومی پزشکان
بخش دیگری از انتقادات از پزشکان نیز مربوط به حقوق‌های نجومی است که آنها می‌گیرند. اوج این انتقادات به یکی از جلسات مجلس نهم در شهریورماه سال گذشته برمی‌گردد، زمانی که پس از گزارش وزیر بهداشت از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت در مجلس مسعود پزشکیان در انتقاد و حسینعلی شهریاری در دفاع از عملکرد وزارت بهداشت در دو سال گذشته، نظرات خود را بیان کردند.  مسعود پزشکیان، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، پس از سخنان وزیر بهداشت در انتقاد به نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت، گفت: در اجرای این طرح پرداخت‌های خارج از سطح‌بندی صورت می‌گیرد که این خلاف قانون است. وی با بیان اینکه«بیمه‌های تکمیلی برخلاف قانون تقویت می‌شود»،عنوان کرد: فقط در دانشگاه ما ۴۸ نفر از هیئت علمی تمام‌وقت را پاره‌وقت کردند. نماینده مردم تبریز در مجلس، ادامه داد: در حال حاضر پزشک متخصصی داریم که در حد یک میلیون تومان هم درآمد ندارد، ولی پزشکی داریم که تخصص چشم یا قلب دارد و بالای صد میلیون تومان درآمد دارد؛ این بی‌عدالتی است. پزشکیان گفت: خارج از ایران میانگین درآمد پزشکان متخصص بین ۸ تا ۱۲ هزار دلار است، اما در کشور ما برخی پزشکان بالای ۳۰ هزار دلار درآمد دارند که این شکاف و بی‌عدالتی است. وی با اشاره به اینکه ما قادر نیستیم با این ولخرجی‌ها سیستم بهداشت و درمان را اداره کنیم، گفت: اگر با این روش پیش برویم حتما پول کم می‌آوریم. با نصب چند دستگاه در مناطق محروم کار قانونی جلو نمی‌رود. پزشکیان با اشاره به اینکه اجرای قانون انتظار ما از وزارت بهداشت بود، گفت: در کجای دنیا این‌گونه بود که پزشکی در سیستم دولتی هیئت علمی ۶۰ میلیون بگیرد و پزشک دیگری فقط پنج میلیون درآمد داشته باشد؛ ما امروز پزشکی داریم که در سیستم دولتی ۹۰میلیون پول می‌گیرد، این بی‌عدالتی، بی‌نظمی ایجاد می‌کند.

 

 

 

۴۲۴۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 555728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امین A1 ۰۵:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    16 10
    علت فقط مسائل مالی است. چرا یک دکترای مکانیک استاد دانشگاه ماهی 5 تا 7 میلیون حقوق دریافت می کند ولی یک دندانپزشک با 6 یا 7 سال درس خواندن مای 100 میلیون؟ و چرا کارانه بیمارستان یک فوق تخصص حدود ماهانه 200 میلیون تومان است و کارانه یک پرستار یک میلیون؟؟؟؟ شاید الان مقداری از کارانه بیمارستان پزشکان کم شده ولی مطمئن باشید زیر 80 میلیون در ماه نیست.پزشکها بسیار زحمتکش هستند ولی به نظرم حداکثر ماهی 40 تا 50 میلیون باید دریافت کنند آن هم برای یک فوق تخصص با سطح بالا.
    • چامعه 1 A1 ۰۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۴
      1 4
      تمام این مشکلات از آموزش رایگان ناشی میشه تحصیل رایگان از ابتدایی تا فوق تخصص باعث شد طبقاتی از اجتماع که چشم و دل سیر نبودند وارد حرفه هایی بشن که همیشه در دست افراد اصیل زاده و مرفه جامعه بود همین شد که این عده تازه به دوران رسیده طب و اخلاق رو فدای پول کنن چون برای اونها پزشکی که یک عشق و علاقه بلکه وسیله ای برای تحقق عقده هایی بوده که نسل اندر نسل کشیدن الان مردم چپ زده ی ایران به این نظر من منفی خواهند داد ولی واقعیت محض هستش یک گفتار از یک عالم شرقی هم میگه سه گروه باید از بین نجیب زادگان و اشراف انتخاب بشن حاکم عالم طبیب چون هر کدوم از اینا اگر ندید بدبد باشن کارشون رو به فساد میکشونن
    • چامعه21 A1 ۰۴:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۴
      2 4
      وقتی هر کسی با خوندن دو تا کتاب زیست و شیمی و زدن چهار تا تست وارد حرفه ی حساسی مثل پزشکی میشه که با جان و سلامت مردم سر و کار داره بدون اینکه سلامت حرفه ای، روانی و اخلاقیش برای این شغل سنجیده شده باشه همین بلبشویی میشه که الان داریم میبینیم بزرگترین معضل جامعه پزشکی ما پول پرستی هست که دلیلش هم ورود افرادی از طبقات متوسط و فرودست جامعه به این حرفه بوده که طب برای اونها نه عشق و علاقه و انسان دوستی و خدمت به مردم بلکه وسیله ای برای تحقق نداشته های آبا و اجدادی بوده
    • پیام RO ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۶
      2 3
      جامعه 21 یعنی تابلویه از اون بچه پولداری هستی که با کلی خرج نتونستی حتی مجاز بشی و با پول بابات رفتی اوکراین و ارمنستان مدرک بخری. من خودم مهندس کامپیوترم ولی درآمد عرضه و تقاظای بازار تعیین میکنه . نظام کومونیستی که نیست.
  • بی نام RO ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    8 17
    سلام , واقعیت اینست که هنوز بشر در درمان توفیقی نیافته است, اگر خدای نکرده شخصی به سرطان مبتلا شد روند درمان که تحت نظر پزشک می باشد زودتر در جهت از بین بردن فرد عمل میکند درحالیکه طب سنتی و گیاهخواری به موفقیت بیشتری رسیده است.
    • بی نام A1 ۰۶:۰۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۲
      0 0
      مقصر افزایش انتقاد به پزشک ها سازمان نظام پظشکی هست اگر با همون چند پزشک متخلف برخورد می کرد و مردم ان را میدیدند این موج بلند نمی شد اگر اون ها مجازات و حکم سختی می گرفتند مردم راضی میشدند و این اتفاقات نمی افتاد که کل جامعه پزشکی زیر سوال بره
  • بی نام GB ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    17 14
    صادقانه عرض کنم پزشکان بطوراعم درمقایسه باسایرتحصیلکردهائی که باتوده مردم سروکاردارند بهترین وپاکترین گروه هستند البته منکران نیستیم که درهرقشری افرادناباب وجودارند ولی درجمع دراین گروه بسیار کمتر استبغیرازنفت وفراوردهای نفتی وصادرات بعضی موادخام پزشکان ارزاوری زیادی برای مملکت دارندروزی بودکه صادرکننده بیماران بخارج جهت درمان بودیم اکنون برعکس شده متاسفانه بد اندیشان که یااگاهانه ویاازسرنااگاهی تلاش فراوان دارندتابامایوس کردن این قبیل نخبگان سطح کارشان به پائین نزول دهند که یواش یواش دارندموفق میشونددشمنان دوست نماهمه جاهستندایکاش خداوندبهمه مااگاهی دهدوبامغزمان قضاوت کنیم.توخودحدیث مفصل بخوان ازاین مجمل.
  • بی نام IR ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    16 19
    متاسفانه پزشکان حقوق نجومی را حق خود می داند، انگار نه انگار که بقیه دارندگان مدرک دکترا و کارشناسی ارشد و .. در رشته های مهندسی و ... هم درس خوانده اند و چه بسا یک واحد از دروس الکترونیک از ده ها واحد پزشکی دشوارتر باشد فقط فرق پزشکان در این است که در جای مناسبی برای پول گرفتن از مردم، مستقر شده اند و مردم بیمار چاره جز تمکین ندارند
  • بی نام IR ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    18 10
    پزشکی که در سال بیش از 600 میلیون درآمد دارد اگر بخواهد هم نمی تواند مانند کسانی که در ماه بین یک تا سه میلیون درآمد دارند فکر کند، نمی تواند حرف آنها را بفهمد، درد آنها را درک کند
  • هر چیزی را پایانیست IR ۰۵:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    19 2
    چرا مهم نیست. حل مشکل مهم است. راه حل حذف رانت و سهمیه و نیز تمرکز بر افراد فرهیخته است. پزشکان سهمیه ای را هم مشخص فرمایید تا مردم بدانند کجا بروند و کجا نروند.
  • بی نام IR ۰۵:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    15 4
    واقعا در این بخش نظارتی وجود ندارد و نظام پزشکی هم بازیچه دست خود پزشکان است.
  • محمد A1 ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    10 9
    چیزی که پزشکاي ما فراموش کرده اند قسم پزشکيشون است و خواب بودن وجدان و اینکه پزشکی خدمت به خلق خداست نه بيزينست .
  • بی نام IR ۰۵:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    14 10
    پرستاران معتقدند آنها به اندازه پزشکان در دانشگاه‌های علوم پزشکی تحصیل کرده‌اند انصاف هم خوب چیزی هست
  • حسین A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    15 8
    چون پزشکان فقط به پول فکر می کنند البته همه مردم همینطور شدند دیگه این ملت ملت فداکار اوایل انقلاب و دوران دفاع مقدس نیستند
  • علی IR ۰۶:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    16 7
    من یک فرد عادی هستم.سوال اینه که اجازه دارم از پزشکان انتقاد کنم؟از پزشکی که پاییز سال گذشته با مطالعه پرونده پزشکی یکی از اقوام توی روی خودش گفت شما تا 3 روز دیگه میمیری و باید همین الان به من 30 میلیون بدی عملت کنم و وقتی شنید بیمه هستیم با توهین گفت از بیمه به من چیزی نمیماسه و رفت بیرون.الان به لطف خدا سرطان ایشون خوب شد و هیچ اثری ازش نیست اونم بدون جراحی و 30 میلیون.یا از وضعیت بیماران بیمارستان دولتی در شهرارا که خود بیمار بخش مجبوره با سرم بره صف صندوق یا بیمار دیگه ای که دیدیم برای سنگ شکن رفته ولی فلج کامل شده.نه به این قشر علیه السلام نباید گفت بالای چشمتان ابرو چرا که نعوذ بالله بهشون بر میخوره
    • بی نام A1 ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
      1 2
      نمونه این اتفاقات زیاد پیش می اید یکی از دلایل عصبانیت اقای مهرجویی از دست پزشکان این است که خواهرخودایشان در بیمارستانی در شهرک غرب پس از جراحی قلب توسط یک جراح معروف وپس از بهبودی نسبی فقط به دلیل طمع پزشکان به خالی شدن تخت ای سی یو و جراحی بیماران دیگری که البته اورژانسی هم نبودند و برای خالی شدن تخت ای سی یو جراحی قلب به بخش سی سی یو منتقل شد . ودر انجا بدلیل عدم امکان مراقبت همچون ای سی یو جراحی قلب در دستشویی به زمین خورد و ایست قلبی کرد و فوت نمود.
  • بی نام US ۲۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    2 1
    باید بر روی سلامت کار پزشکان یک هیئت منتخب مردمی شامل حقوقدانان و نمایندگان مردم نظارت کنه و از حقوق مردم دفاع کنه اینهم کار مجلسه که تا الان نسبت به سلامت مردم و درمان رایگان قصور و کوتاهی کرده
  • بی نام A1 ۲۳:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۳
    1 4
    همسر من رئیس مرکز بهداشته از صبح علی الطلوع شنبه تا دیر هنگام جمعه شب مشغول کاره...ماموریتهای وزارت بهداشت نسبت به قبل ده برابر شده و این به معنی کار و مسئولیتهای طاقت فرساست...با بیست و پنج سال سابقه ،حقوق ماهی دو میلیون و سیصد به علاوه سه میلیون کارانه و حق مدیریت و اضافه کار و ماموریت و ...اونهم پرداخت بعد از چند ماه خرده خرده و با پیگیری فراوان....اینهم از حقوق زحمتکشان وزارت بهداشت غیر پزشک...
  • احمد AU ۱۲:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۵
    1 2
    این بی‌عدالتی است. پزشکیان گفت: خارج از ایران میانگین درآمد پزشکان متخصص بین ۸ تا ۱۲ هزار دلار است، اما در کشور ما برخی پزشکان بالای ۳۰ هزار دلار درآمد دارند که این شکاف و بی‌عدالتی است. چرا اخه دروغ.من در استرالیا پزشکم ماهی 30000دلار در میارم نه کشیک شب دارم نه چیزی.