ایرنا نوشت: یک مبتکر انگلیسی عینک مطالعه ای برای افراد مبتلا به پیرچشمی ساخته است که لنزهایی با درجات متفاوت دارد و می توان آن را برای مشاهده اشیاء دور و نزدیک تنظیم کرد.

بسیاری از افراد میانسال با مشکل تمرکز دید روی اشیاء نزدیک مواجه می شوند مانند زمانی که می خواهند روزنامه بخوانند.
از سوی دیگر، برخی افراد مشکل بینایی بیشتری دارند و مجبور هستند برای انجام کارهای مختلف عینک های متفاوتی را با خود همراه داشته باشند.
اما حال یک شرکت انگلیسی برای رفع این مشکل، عینک هایی ساخته است که فوکوس آن را می توان به شیوه یک دوربین دوچشمی تغییر داد.
محققان روی دسته های هر یک از این عینک ها به نام 'آی جاستر' (Eyejusters) عقربه کوچکی تعبیه کرده اند که به کاربر امکان می دهد بر هر آنچه می خواهد نگاه کند، تمرکز دید داشته باشد.
'آون ریدینگ' مبتکر این عینک توضیح داد: بسیاری از افراد به عینک مطالعه نیاز دارند اما در عین حال به عینک هایی با شماره های بسیار متفاوت نیز نیاز دارند.


افراد ممکن است همزمان به عینکی با لنز شماره مثبت1 برای کار با کامپیوتر، عینک دیگری با لنز شماره مثبت 2 برای مطالعه و عینکی با لنز شماره مثبت 3 برای انجام کارهایی با فاصله بسیار نزدیک احتیاج داشته باشند.
اما عینک ابداعی این محقق می تواند نیاز به همراه داشتن چند عینک مختلف را برطرف کند، زیرا فرد می تواند با چرخاندن عقربه، برد لنزها را از شماره صفر تا مثبت 3 تغییر دهد.
لنزهای این عینک با تغییر جهت پرتوهای نور وارد شده، روی تصاویر تمرکز می یابند.
اصولا زمانی که یک فرد دوربین می خواهد به شیی که به او بسیار نزدیک است نگاه کند، به لنزهای قطور با یک شکل محدب بسیار برآمده نیاز دارد، اما برای نگاه به اشیاء در فاصله کمی دورتر، به لنزهای نازکتر با یک شکل کمتر محدب نیاز خواهد داشت.

5454

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 567888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی GB ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
    0 0
    ابتکار ساده در عین حال هوشمندانه ای برای ساخت این عینک به کار رفته قیمتش بین 69 تا 79 پوند انگلیس حدود 320 تا 360 هزار تومنه در سایتش بطور آنلاین فروخته میشه
  • بی نام IR ۰۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
    1 0
    خلاقيت انسان را انتهايي نيست. ممنون