۰ نفر
۲۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۷

ایسنا نوشت: یک استاد دانشگاه ضمن اشاره به کوتاهی دولت و مسئولان برای فراهم کردن اسباب ازدواج گفت: همیشه منتظریم دولت و مسئولان راه حلی برای این موضوع بیندیشند ؛ درست است دولت وظیفه اشتغالزایی و فراهم کردن تسهیلات و مسکن را برعهده دارد اما نباید از وظیفه خودمان غافل شویم.

دکتر شعرباف‌چی عنوان کرد: رفاه زدگی و تجمل گرایی روز به روز در بین جوانان بیشتر می شود و آنان ازدواج خود را به بهانه رسیدن به یک سطح رفاه به تاخیر می‌اندازند.

شعرباف چی با بیان اینکه همیشه افرادی باید مقابل سنت‌های غلط بایستند ، گفت: نا دیده گرفتن رسوم غلط به طرز فکر افراد جامعه برمی گردد.

وی با بیان اینکه یکی یکی افراد می توانند یک جریان را شکل دهند،گفت: بخصوص در خانواده‌هایی که وضع مالی خوبی دارند این مقابله با سنتهای غلط می‌تواند بسیار کارساز باشد.

این استاد دانشگاه ضمن اشاره به کوتاهی دولت و مسئولان در فراهم سازی اسباب ازدواج گفت: همیشه منتظریم دولت و مسئولان راه حلی برای این موضوع بیاندیشند. درست است دولت وظیفه اشتغال زایی و فراهم کردن تسهیلات و مسکن را برعهده دارد اما نباید از وظیفه خودمان غافل شویم.

در همه جای دنیا همه مردم برای بهتر شدن شرایط زندگیشان تلاش می کنند.

کارشناس مطالعات زنان که در یک برنامه رادیویی با موضوع «موانع فرهنگی پیش روی ازدواج و راهکارهای رفع آن» صحبت می‌کرد؛ در ادامه عنوان کرد: خدا می فرماید از ترس فقر، ازدواج را به تاخیر نیاندازید.بنابراین بی‌انصافی است که با وجود این وعده خداوند، از ازدواج به موقع به دلیل تجمل بیشتر در مراسمات غافل شویم.

شعرباف چی غفلت از همین آموزه دینی را سبب کاهش تعداد فرزندان در جامعه دانست و گفت: باید جسارت نه گفتن به رسومات غلط را به فرزندان بیاموزیم.

در ادامه برنامه جواد بی‌آزار ، مشاور ازدواج در بنیاد ازدواج و تحکیم خانواده گفت: اولین چیزی که در مشاورهای ازدواج به بانوان گوشزد می شود این است که همسر خود را با کسی مقایسه نکنند و به او افتخار کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: افرادی که در آستانه ازدواج هستند یکی از چیزهایی که به آنها آموزش داده می شود این است که ازدواج مدینه فاضله نیست و زیبایی و پایداری یک زندگی در بخشندگی است.

این مشاوره ازدواج گفت: دختر و پسری که در خیابان با هم آشنا می شوند آشنایی آنها به ازدواج ختم نمی شود و در صورت ازدواج به طلاق ختم می شود.

شکری، مدیر یک دبیرستان دخترانه نیز گفت: مقابله با این موضوع یک عزم جمعی را می طلبد تا هر شخص بنا بر موقعیت و بضاعت خود مقابل رسوم غلط بایستند و مسئولان و قانون گذاران باید شرایط را فراهم کنند.

وی با انتقاد از فیلم های ساخته شده درباره ازدواج گفت: رسانه ها آنطور که باید ازدواج ساده را تبلیغ نمی کنند . آنچه در تلویزیون نشان داده می‌شود این است که بعد از ازدواج زن وشوهر در رفاه کامل زندگی خود را شروع می کنند.

شکری تاکید کرد: برگشت به تعالیم قرآن و دین باعث جلوگیری از سخت گیری در ازدواج می شود.

وی با بیان اینکه یکی از دلایلی که سبب دور شدن جوانان از ازدواج می شود، دور شدن از اعتقادات دینی است تاکید کرد: در جامعه مدتی است شعار ازدواج با سبک اسلامی باب شده است در حالی که اقدام موثری در ارتباط با آن صورت نمی گیرد.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 600722

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام RO ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    65 1
    برو بابا با این وضع اقتصادی هیچ شغلی پیدا نمیشه که حتی خرج خودمون رو هم دربیاریم بعد میگه رفاه زدگی
    • فرهاد US ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
      13 2
      بهتره بنویسید رفاه طلبی خانمها...
    • بی نام A1 ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
      5 0
      من نميدونم چرا دلم تنگ شده به حال خودم به عنوان يه دختر بايست تا آخر عمرم تنها زندگي كنم چون با توجه به موقعيتم و مسخره نشدن توسط فاميل قيد ازدواج را زدم هركي اومد خواستگاري ام بيكار بود نميدونستم چطور بايست به فاميل بگم الان 32 سالمه . كتاب هام از اول دبستان تا دكتري تنها پر كننده تنهايي هايم بوده من كه نمي بخشم مسولان را چون در زندگي فريب خوردم كه هرچي بالاتر برم مرد زندگي ام هم بالاتر خواهد بود اما نه تنها بالاتر نبود بلكه اصلا نيست . خدا از سر تقصيرات خيلي ها نمي گذره حالا هم داد و كرنا كه ما ديگه ازدواج تموم شد و ربطش به اين ميدن كه ما خودمان نميخواهيم در صورتي كه اينطور نيست من الان حامي ام پدرم است و گاهي از كوره دررفتن شديد او خدايا من از اين دنيا ميترسم.
    • بی نام A1 ۱۷:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
      2 0
      عزيزم خانم ها هم بيچاره اند به اين علت كه بعضي ها بيشتر از حد خودشون بردند اين وضع پيش اومده .
    • امیر...... A1 ۰۶:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۷
      5 0
      دقیقا.یه مثال برای جناب آقای دکترمن ماهی 1 تومن دارم حقوق میگیرم و تو این دو سالی که میرم سر کار تونستم 12 تومن پس انداز کنمبابام خرجم رو داده که پولم پس انداز بشه حالا میخوام ازدواج کنم.با ساده ترین مراسم عقد و عروسی حداقل 20 ت میشه هزینش.بعد میخوام خونه تو پایین ترین جا رهن و اجاره کنم پیش 15 تومن و ماهی 500 حالا بزاریم پیش خونه رو با وام ازدواج پرداخت کنم.قسط وام هم ماهی 450 تومن.حالا با اجاره و فقط قسط 50 تومن از حقوقم میمونه.نون خالی هم با زنم روزی 5 تا بخوریم آب و برق هم قطع باشهمیشه ماهی 60 تومن که 10 تومن هم کم میارم.حالا میشه یه لطفی بکنین و ماهی 300 تومن بریزین حسابم که زندگیم بچرخه؟خدا تو قران نوشته به بقیه کمک کنین تا خدا مالتون رو چند برابر کنه.چرا به وعده قران عمل نمیکی
  • بی نام IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    46 0
    حرف زدن راحته
  • بی نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    8 0
    دلار هر روز گران می شود و باعث توررم و فقیر تر شدن مردم ضعیف
  • بی نام A1 ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۴
    4 0
    قوانین غلط و تاریخ مصرف گذشته که هیچ تناسبی با جامعه امروزی و سطح دیدگاه دختران و پسران ندارد، مانع اصلی ازدواج است. از نظر قوانین فعلی هر زن متاهلی مثال برده ای است که خودش و همه حقوقش را در ازای مبلغ مهریه فروخته است و برای همین حق طلاق ندارد و برای سفر، حضانت فرزند، کار و تحصیلش باید اجازه شوهر داشته باشد. و این درحالیست که پسرها هم از پرداخت مهریه بیزارند. پس چرا باید با پافشاری بر این قوانین احمقانه جوانها را از ازدواج ترساند؟ هیچ کس دوست نداره بهش به چشم برده و یا بدهکار مادام العمر نگاه بشه
  • علی A1 ۰۷:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۵
    2 1
    باسلام در مورد اینکه عامل بدبختی جوانها تلویزیون و فیلمهای سینمایی و .. هستند شکی نیست چون در اصل اینها دارن یک زندگی ایده آل رو تبلیغ می کنند موافقم نظر اون کارشناسم