تحقیقی جدید در انگلیس نشان می دهد تبعیض جنسی استرس زیادی را در زنان ایجاد می کند.

براساس سخنان یک روانپزشک برجسته، زنان به علت تبعیض جنسی، مسئولیت های خانوادگی و فشارهای اضافی شغلی نسبت به مردها استرس، اضطراب و افسردگی های شغلی بیشتری را تجربه می کنند.

بر اساس آمارهای رسمی، زن های 25 تا 54 سال استرس بیشتری نسبت به همکارهای خود در محل کار دارند، این استرس در هنگامی مسئولیت های خانوادگی زنان افزایش پیدا می کند یعنی 35 تا 44 سالگی به اوج خود می رسد. دکتر جودیت موهرینگ، یک روانپزشک در لندن در این رابطه گفت که زنان تحت فشار دائمی عدم حمایت مدیریتی و زندگی خانوادگی هستند.

او همچنین اضافه کرد که فشارهای اضافه شغلی دیگر مثل نیاز زنان برای اثبات کردن خودشان به اینکه در حد مردها هستند، بی ارزش بودن، درآمدهای نابرابر و ... هم موارد دیگر استرس زا برای زنان هستند.

مدیران زن در زمینه هایی که بیشتر شغل مردان است هم گاهی تخت فشار غیرقابل تحملی قرار می گیرند و استرس آنها هم افزایش پیدا می‌کند چون به مرور زمان خانواده آنها بیشتر از لحاظ مالی به آنها اتکا می کنند.

موهرینگ در این رابطه گفت: اگر شرکت ها علاقه دارند که کارکنان با استعداد زن آنها استرس کمتری داشته باشند، اجازه کار کردن در خانه به آنها می‌تواند گام مهمی باشد. زنان همچنین از درآمد کمترشان نسبت به مردان، ناامنی شغلی و منع شدن پیشرفت آنها ناراضی هستند.

براساس آمارهایی که یک تحقیق در انگلیس منتشر شده، از 25 سالگی احساس استرس در زنان بیشتر از مردان می شود و این استرس در دنیای شغلی آنها هنم ادامه پیدا می کند.

بر خلاف مردان، زنان 25 تا 34 سال، 35 تا 44 سال و 45 تا 54 سال استرس شغلی زیادی را نسبت به میانگین تحمل می کنند.

در قسمتی از این تحقیق آمده است: بیشترین استرس هم ناشی از شغل هایی در بخش های عمومی و سلامت است و دلیل استرس ناشی از کار هم حجم زیاد کار، عدم حمایت مدیریتی و تغغیرهای سازمانی است.

گفته می شود که آمار مربوط به استرس شغلی در چند سال اخیر تغییر زیادی نکرده است و این نشان می دهد اقدامات زیادی در مقابل تبعیض جنسی انجام نشده است.

در این تحقیق استرس کاری حدود 200 هزار مرد و 272 هزار زن، بیش از میانگین بود، این یعنی احتمال این که زنان استرس، اضظراب و افسردگی را محیط کار تجربه کنند 1.4 برابر مردان است.

 

۴۷۲۳۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 618183

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
    1 9
    زن گل است نه قهرمان/ اما در جامعه نیمه مدرن و نیمه سنتی و نیمه نمیدونم چیه ما ظاهرا که اوضاع جور دیگری است..
    • بی نام A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
      4 2
      همه مون آدمیم. نه گل و نه قهرمان.
  • بی نام IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
    2 5
    حالا خوب شد این نتیجه پژوهشگران خارجی هست... اگه یکی تو مملکت ما این حرف و میزد ....محکوم میشد به : متحجر....کوته فکر....ضد حقوق برابری زن و مرد....خشک مذهب و هزارتا ناسزای دیگر....
    • بی نام A1 ۱۵:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
      3 1
      شاید فقط خط اول رو خوندی. تبعیض جنسیتی دلیل این فشارهاست.
  • بابک A1 ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۱
    2 8
    به دلیل همین استرس شغلی کارایی پایینتری نسبت به مردان دارن و بهتره کار نکنن.
  • بی نام A1 ۰۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
    0 1
    موافقم
  • بی نام A1 ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
    0 7
    کلاً، کار کردن و درس خواندنِ زن‌ها منجر به سرکش شدن آنها خواهد شد و بهتر است خانم‌ها به وظایفی مانند همسرداری، بچه‌داری، پخت و پز، شست و شو، رفت و رو، و امثالهم مشغول شوند. به این ترتیب، به پیشرفت و اعتلای جامعه کمک خواهد شد.
    • جعفر IR ۰۴:۵۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
      2 1
      فکر کنم یه کم دیر به این نتیجه رسیدی. الان دخترها حاضرند با کمترین دستمزد کارهایی رو انجام بدن که من به عنوان یک پسر در شان خودم نمیدونم.