دادستان کل‌کشور: کارگروه ویژه رسیدگی به دلایل وقوع حوادث رانندگی تشکیل می‌شود

در پی دستور رییس قوه قضاییه به دادستان کل کشور در خصوص پیگیری حادثه رانندگی اتوبوس دانش آموزان در داراب استان فارس جلسه ویژه‌ای با حضور وزرای آموزش و پرورش راه و شهرسازی و جمعی از معاونان این دو وزارتخانه و سردار مهری رییس راهور ناجا به ریاست دادستان کل کشور تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، در این جلسه مقرر شد که کارگروه تخصصی و ویژه ای با ضرب الاجل یک ماهه به بررسی مشکلات موانع و راهکارهای کاهش و کنترل حوادث جاده‌ای تشکیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری در این جلسه که صبح امروز در محل دادستانی کل کشور برگزار شد با تاکید بر ضرورت کاهش و کنترل حوادث رانندگی در سطح کشور خواهان اتخاذ تصمیمات بازدارنده تر در این زمینه شد و گفت: با توجه به کثرت وسایل نقلیه و افزایش سالانه مسافرت ها ضرورت دارد که تمام دستگاه های متولی با تعامل و همفکری در خصوص کاهش هر چه بیشتر حوادث رانندگی تلاش کنند و قوه قضاییه و دادستانی کل کشور نیز بر حسب وظیفه خود از هیچ کمکی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.

وی افزود: در بحث جرایم رانندگی متاسفانه احساس می شود که بازدارندگی مناسب وجود ندارد و بعضا برخی افراد به راحتی مقررات را زیر پا می گذارند و عنوان می‌کنند که جریمه اش را می پردازیم، در حالی که برای چنین افرادی نباید به جریمه کردن اکتفا کنیم و راه های دیگری برای بازدارندگی یا به عبارتی نقره‌داغ کردن افرادی که با بی توجهی به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی موجب خسارت های جانی و مالی برای خود و دیگران می شوند باید در نظر گرفته شود.

دادستان کل کشور تاکید کرد: ضروری است که به منظور کاهش تلفات و سوانح رانندگی طرح‌های کوتاه مدت میان مدت و بلند مدتی اندیشیده شود ودر حوزه حمل و نقل عمومی نیز نظارت های موثرتری صورت گیرد تا شاهد حوادثی نظیر حادثه داراب و حوادث مشابه آن نباشیم.

منتظری همچنین از دستور خود به دادستان های سراسر کشور درباره رسیدگی‌های فوری به حوادث رانندگی و حوادث مرتبط با مسافران با هدف کاهش اتلاف وقت و سرگردانی آنان در حین مسافرت خبر داد.

در این جلسه رییس پلیس راهور کشور به ارائه گزارشی از روند حوادث و تلفات رانندگی در کشور و بیان جزییاتی از حادثه داراب پرداخت و از آمادگی ناجا به منظور کنترل و نظارت بیشتر بر جاده ها و همکاری با دیگر نهادها و ارگان های متولی خبر داد.

وزیران آموزش و پرورش و راه و شهرسازی نیز گزارشی از اقدامات خود در خصوص کاهش تلفات و حوادث جاده ای و ساماندهی سفرها و اردوهای دانش آموزی ارائه و از ورود جدی دادستانی کل کشور به موضوع حوادث رانندگی استقبال کردند.

در پایان مقرر شد کارگروه ویژه در اسرع وقت تشکیل و نسبت به بررسی موانع و مشکلات و ارئه راهکارهای کوتاه مدت و بلند مدت تصمیم گیری شود.

 

 

 

۴۲۲۳۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 706520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
    0 0
    تا دلیل واقعی یک معضل را قبول نداشته باشیم معضل رفع نمیشود ورود ماشین خارجی بدون تعرفه کنید بعد یک سال امار کشته ها الودگی شهرها و مصرف بنزین را با سال قبل مقایسه کنید خیلی مسوولین سرشون زیر برف کردن خیال میکنن مردم نمیفهمن
  • رضا A1 ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۶/۲۱
    1 0
    هر گونه تصمیم گیری در رابطه با وضعیت رانندگی مردم ، به ناکجا آباد ختم می شود . اگر قرار است تصمیمی گرفته شود ، در مرحله اول باید گواهینامه بیش از نیمی از دارندگان گواهینامه در سطح کشور را ابطال کنند .و بجای آیین نامه ، از آنها آزمون های سخت و تستها ی روانشناسی اخذ شود . زیرا اکثرا از لحاظ وضعیت روانی صلاحیت رانندگی را ندارند و باعث ایجاد حوادث تلخ در جامعه می شوند. اکنون خطرناک تر از سلاح گرم ، در دست مردم قربیلک فرمان اتومبیل است . اگر تعداد راننده ها کم شود بازار خودرو سازان کساد می شود لذا این دور و تسلسل ادامه دارد.