خبرگزاری صدا و سیما نوشت: مایکل دانداریا از دشمنان سرسخت ایران و سوریه است. اما این موضوع بسیار عجیب است که تاکنون و به ویژه در ماه های اخیر، سخن چندانی از وی نشنیده ایم.

پايگاه اينترنتي «اينديپندنت» در گزارشي با عنوان «چرا مايکل داندريا، مسئول امور ايران در سازمان سيا، درباره اعتراضات اخير اين کشور سکوت در پيش گرفته است» نوشت آيا فردي که مسئول عمليات ايران در آژانس اطلاعات مرکزي آمريکا (سيا) است، بهره اي از حوادث اخير در ايران نمي برد؟

اين پايگاه اينترنتي افزود به طور قطع وي چنين کاري انجام مي دهد، زيرا وظيفه او چنين حکم مي کند. اما او چرا سکوت در پيش گرفته است؟ در حالي که ايران به صورت معمول در حال مطرح کردن توطئه آمريکايي ها است، رسانه هاي آمريکا و همچنين رسانه هاي ما در اين باره، حتي يک بار هم به نام يک مقام اطلاعاتي آمريکايي اشاره نکرده اند که شش ماه پيش توسط دولت ترامپ انتخاب شد تا مسئوليت عمليات ايران در سازمان سيا را برعهده بگيرد.

اين موضوع بسيار عجيب است. «نيويورک تايمز» در ماه ژوئن گذشته، چهره بسيار خوبي از مايکل داندريا که به "شاهزاده تاريکي" معروف است، به نمايش گذاشت. شمار زيادي از فيلم هاي منتشر شده در سازمان سيا، از رويکردي شديدتر در قبال عمليات مخفيانه تحت رياست «مايک پومپئو» حکايت دارند. در اين روزنامه اشاره شده بود که "ايران، يکي از سخت ترين اهداف سيا" است.

اکنون، چالش اجراي ديدگاه هاي رئيس جمهور ترامپ به عهده داندريا نهاده شده است؛ احتمالا، هيچ مقام ديگري در سازمان سيا، مسئوليت بيشتري در مقايسه با او درباره تضعيف القاعده برعهده نداشته است. ترامپ، جنگ طلبان شوراي امنيت ملي را که خواهان مهار کردن ايران و ايجاد تغيير رژيم در اين کشور هستند، به کار گماشته است. 

روزنامه نيويورک تايمز نوشت در سال هاي پس از حملات يازدهم سپتامبر، داندريا "به شدت سرگرم برنامه بازداشت ها و بازجويي ها بود که به شکنجه شماري از زندانيان منتهي شد." سناي آمريکا نيز در سال 2014 ميلادي، اين اقدامات را غيرانساني و بي اثر خواند.

داندريا در سال 2006 به سمت رياست مرکز ضد تروريستي سازمان سيا گمارده شد و عوامل تحت مديريت وي، نقشي اساسي را در سال 2008 ميلادي در کشتن عماد مغنيه از مقامات عالي حزب الله ايفا کردند. داندريا همچنين نقشي عمده در حملات پهپادها در مرز پاکستان و افغانستان داشت.

وي از دشمنان سرسخت ايران و همچنين سوريه است. اما اين موضوع بسيار عجيب است که تاکنون و در ماه هاي اخير، سخن چنداني از وي نشنيده ايم.

آيا وي واقعا بهره چنداني از حوادث اخير در ايران نبرده است؟ قطعا وي از اين حوادث بهره برده است، زيرا شغل او چنين ايجاب مي کند. اما اين سکوت به چه علت است؟ آيا ما نمي توانيم رشته هاي امور را در اينجا به يکديگر متصل کنيم؟رابرت فيسک مي افزايد من در اين باره به هيچ وجه اطمينان ندارم که "دنيا در حال تماشا است."

5252

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 743332

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۵
    7 0
    این دیدگاه کاپیتالیسم هستش. و شما هم با تکیه بر این مسائل از واقعیات جامعه دور و دور تر می شوید و سرانجام اتفاقی که نباید خواهد افتاد. مواظب باشید تا مردم درد دیده و سختی کشیده را بیشتر نرنجانیم که طبق قانون سوم نیوتن هر عملی عکس العملی دارد به همان اندازه ولی در جهت مخالف.
  • بی نام RU ۰۶:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۵
    6 0
    از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به درون دازد
  • بی نام BE ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۵
    2 2
    نظرات گردانندگان اينديپندنت در برابر نيويورک تايمز را زیاد جدی نگیرید انها شریک دزد هستند و رفیق قافله. به یاد داشته باشید مجموعه تصمیم گیرندگان جهانی مشغول ارزیابی گزینه های مختلف هستند. آنانی که سابقه تسهیل سرنگونی نظام پوسیده ولی پر ابهتی همچون پهلوی را در کارنامه خود دارند و کاریکاتور کوچکی از آن را در مصر، تجربه اندکی ندارند و کاملا" به نظارت دقیق به منظور ارزیابی اقدامات احتمالی آتی مشغولند. تماشا کار منفعلان و غافلان است...