پنج شنبه 3 اسفند 1396
چهارشنبه 27 دی 1396 - 11:28:15 چاپ

تافتون زنجان، در صدر نان‌های کشور

استان‌ها > زنجان - ایسنا زنجان نوشت؛ مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان، گفت: نان تافتون زنجان در صدر نان‌های کشور قرار دارد.

محمد ایزدی افزود: با انجام ارزیابی و سنجش کیفیت انواع نان سنتی کشور که هر دو ماه توسط مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران صورت می‌گیرد، نان تافتون تولید شده در زنجان نمره‌ 100 را به نام خود ثبت کرد و از حیث دارا بودن شاخص‌های کیفیت به عنوان نان برتر کشور شناخته شد.

وی اظهارکرد: کل نمونه‌های نان‌های مورد ارزیابی 731 قرص نان شامل 89 نمونه نان سنگک، 210 نمونه نان بربری، 25 نمونه نان تافتون و 227 نمونه نان لواش بوده است که میانگین نمره کیفی نان سنگک، بربری و لواش بین 80 تا 85 بوده و نمره کیفی نان تافتون 100 است.

وی افزود: مطابق نتایج ارزیابی‌‌های کیفی به‌عمل آمده، مقایسه میانگین نمره‌ کیفیت انواع نان در واحدهای نانوایی نشان می‌دهد که کیفیت نان از ثبات نسبی برخوردار بوده است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14، اظهار کرد: کیفیت نان‌های سنتی با استاندارد شماره 2628 سنجیده می‌شود و بر اساس آن، ویژگی‌های نظیر سطح رویی و زیرین، رنگ، بافت، قابلیت جویدگی، عطرنان ارزیابی می‌شوند.

ایزدی خاطرنشان کرد: در استان زنجان 621 واحد نانوایی فعالیت دارد که از این تعداد 362 واحد لواش، 161 واحد بربری، 88 واحد سنگک و 10 واحد تافتون نان مردم را تهیه و تامین می‌کنند.

 

46

کلید واژه‌ها : استان زنجان - زنجان - نان -
ارسال دیدگاه

قوانین ارسال نظر
  • خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
  • اگرچه تلاش می‌شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می‌شوند
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

0/700

پربیننده‌ترین
آخرین مطالب
x