چهارشنبه 30 خرداد 1397
شنبه 8 اردیبهشت 1397 - 08:20:52 چاپ

راه‌حلی متفاوت برای کاهش فشارخون

دانش > پزشکی - یافته‌های اخیر دانشمندان نشان می‌دهد خوردن کِفیر باعث کاهش فشارخون می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، محققان آمریکایی-برزیلی با آزمایش روی موش به این نتیجه رسیدند که خوردن کِفیر- نوشیدن تخمیری حاصل از شیر- می‌تواند در کاهش فشارخون مؤثر باشد.{لینک}

در تحقیق مشترک میان محققان دانشگاه Auburn در آلاباما و دانشگاه Vila Velha در برزیل معلوم شد مصرف کفیر روی موش‌های با فشارخون بالا جواب داده و تأثیر مستقیمی روی مکانیسم مرکزی آن‌ها می‌گذارد.{لینک}

میریان سیلوا-کوتینی مسئول این تحقیق تأثیر کفیر را روی سه دسته موش آزمایش کرده و به گروه اول از موش‌ها با فشار خود بالا به مدت 9 هفته کفیر داده و خون آن‌ها را آزمایش کرده و تغییرات عصبی روی هیپوتالاموس آن‌ها را بررسی کردند. آن‌ها متوجه شدند که تنظیم این بخش از مغز که به‌طور مستقیم روی فشارخون تأثیر می‌گذارد، به‌وسیله کفیر راهگشا بوده است.

همچنین سطح اندوتوکسین پایین‌تری نیز پیدا کردند.

{ مصرف کفیر بر روی حرکت روده، سهولت در هضم، تقویت ایمنی، کاهش شدت و مدت اسهال، اختلال خواب، افسردگی و اختلالات زیاد فکری مؤثر بوده و به بازسازی فلور میکروبی غشاهای مخاطی سراسر دستگاه گوارش کمک می‌کند.}

5656

کلید واژه‌ها : فشار خون بالا - فشار خون - لبنیات -
2 دیدگاه
  • بی نام
    شنبه 8 اردیبهشت 1397 - 08:24:35
    پاسخ
    40 3

    البته منظور دوغ ایرانیش نیست که پر از نمکه و فشار و می بره بالا

    • مجتبی
      دوشنبه 10 اردیبهشت 1397 - 20:54:21
      2 0

      فرآیند تولید دوغ با کفیر متفاوت هستش و این دو محصول به طور مجزا در بازار موجود می‌باشند.

ارسال دیدگاه

قوانین ارسال نظر
  • خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
  • اگرچه تلاش می‌شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می‌شوند
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

0/700

وبگردی