چهارشنبه 31 مرداد 1397
چهارشنبه 30 خرداد 1397 - 11:23:00 چاپ

تولید لباس از پسماندهای غذایی

دانش > فناوری - ایسنا نوشت: شرکت"سرکیولر سیستم"(Circular Systems ) فناوری جدید "آگرالوپ"( Agraloop) را توسعه داده است که در آن پسماندهای مواد غذایی از قبیل پوست موز،برگ‌های آناناس و ساقه‌های کنف به فیبرهای طبیعی تبدیل می‌شوند که می‌توانند به عنوان ماده‌ای برای بافت لباس استفاده شوند.

"ایزاک نیکلسون" رئیس شرکت "سرکیولر سیستم" (Circular Systems ) اظهار کرد، ما می‌خواهیم از محصولات غذایی به نحوی استفاده کنیم که به الیاف اولیه در صنعت نساجی مبدل شوند.

وی گفت: در فناوری "آگرالوپ"( Agraloop)، با استفاده از مواد زائد محصولات غذایی از قبیل پوست موز، برگ‌های آناناس، به علاوه نیشکر و ساقه کتان می‌توان سالیانه ۲۵۰ میلیون تن فیبر تولید کرد.

وی افزود، کشاورزان با استفاده از این سیستم قادر خواهند بود از طریق تولید فیبرهای طبیعی و پایدار درآمد بیشتری کسب کنند.

با وجود اینکه این فناوری جدید است، ارزش استفاده از آن در صنایع تولید لباس نمود خواهد کرد.

در سال ۱۹۶۰ میلادی، ۹۷ درصد از الیاف حاصله از منابع طبیعی، در صنعت تولید لباس استفاده می‌شد.

اما امروز، تنها ۳۵ درصد از این میزان از منابع طبیعی است.

"نیکلسون" خاطرنشان کرد، فناوری "آگرالوپ"( Agraloop) برای طبیعت مفید خواهد بود و علاوه بر آن، موجب سوددهی در صنعت نساجی نیز می‌شود.

 

 

5656

مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

قوانین ارسال نظر
  • خبرآنلاین نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی‌کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
  • اگرچه تلاش می‌شود نظرات ظرف 2ساعت تعیین تکلیف شوند اما نظراتی که پس از ساعت 19 نوشته شود حداکثر تا 9 صبح روز بعد منتشر می‌شوند
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.

0/700