نائب رییس اتاق اصناف گفت: پرونده هر چهل شرکتی که ارز 4200 تومانی برای واردات گوشی تلفن همراه دریافت کرده اند باید مورد بررسی قرار گیرد .

 ابراهیم درستی، رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه های صوتی تصویری و تلفن همراه در گفتگو با خبرآنلاین افزود: در میان شرکت هایی که ارز 4200 تومانی برای واردات گوشی تلفن همراه گرفته بودند، برخی شرکت هایی وجود دارند که اصلا کارشان به واردات گوشی تلفن همراه ربطی نداشت . مثلا شرکتی هست که حوزه تخصصی اش دام و طیور بوده اما در این بخش فعال شده است.

 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اخیرا اسامی 40 شرکتی که ارز 4200 تومانی برای واردات گوشی تلفن همراه را دریافت کرده اند، منتشر کرد. هدف از این اقدام ایجاد شفافیت و ممانعت از سودجویی برخی در بازار اعلام شده است.

در حالی که ارز تخصیص به گوشی تلفن همراه 4200 تومان است، قیمت گوشی تلفن همراه در بازار طی ماه های اخیر به شدت افزایش یافته است.

درستی در این خصوص گفت: لازم است برای تکمیل اقدام مناسب وزیر ارتباطات و فناوری ، بررسی دقیقی درباره این شرکت ها صورت گیرد تا حقی از مردم و مصرف کنندگان ضایع نشود.

وی با اشاره به اینکه شرکتی تازه تاسیس در میان این چهل شرکت حضور دارد که 26 میلیون و پانصد هزار یورو ارز دریافت کرده است، گفت: بعد از بررسی دقیق مشخص شده است 15 هزار گوشی وارداتی توسط این شرکت 2 میلیون تومان گران تر از عرف فروخته شده و متاسفانه 5 هزار گوشی را نیز انبار کرده بود.

 وی تاکید کرد: برخی از شرکت‌هایی که در این فهرست وجود دارند، اخیر ثبت شده و در میان آنها شرکت هایی هستند که یک ماه بیشتر از ثبت نام آنها نمی گذرد .

 بررسی های خبرآنلاین نشان می دهد هیچ سابقه و اطلاعات ثبتی درباره برخی شرکت های دریافت کننده ارز 4200 تومانی برای موبایل وجود ندارد.

درستی در پاسخ به این سئوال که وضعیت بازار موبایل در شرایط کنونی چگونه است؟ گفت: فعالیت بازار عادی است.هر چند خرید و فروش اندک است اما با این حال شرایط غیر عادی چند روز قبل در بازار علاء الدین و ... برطرف شده است. 

223223

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 786420

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
    1 0
    سر این موضوع واردات گوشی اینقدر سر وصداشد ومانور دادن همه هم در حال حاضر دنبال شفافیت هستند میتونم خدارو شاهد بگیرم اگه یه کم سروصداها بخوابه این قضیه طوری به فراموشی سپرده میشود که شرکتی بابت این موضوع تنبیه یا توبیخ نمیشود.
  • سعید US ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
    1 0
    کاسب تحریم که میگن یعنی این. برای درک عمق فاجعه دفت کنین: 1 یه آیفون اکس 1000 دلاره. تو ایران واردکننده اونو 10 میلیون تومن میفروشه. یعنی حتی با دلار 8 تومنی هم خریده باشه حاشیه سود 20 درصدی داره. 2 اما این وارد کننده اونو با دلار 8 تومنی نخریده. با دلار 4 تومنی که از دولت گرفته خریده. اما با همون قیمت دلار 8 تومنی به مشتری میفروشه. در واقع واردکننده اینجا 60 درصد سود میکنه. یعنی حاشیه سود یه دلال تو این اقتصادهای مریض 2 برابر حاشیه سود خود تولید کننده اصلی گوشیه. 3 اینجا برای هر آیفون 10 میلیون خرج نشده بلکه 14 میلیون تومن خرج شده. 10 تومنشو خریدار داده و 4 تومنشو دولت که بازم از جیب همون خریدار و بقیه مردم میره در واقع.
  • بی نام A1 ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
    1 0
    از نظر ما مصرف کنندگان شرایط عادی نیست. اینهایی که ارز 4200 تومانی گرفتند و گوشی را 10 میلیون فروختند باید دستگیر و محاکمه شوند و پول مردم برگردد تا ما بگوییم وضع عادی شده.
  • ali CA ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۰۶
    1 0
    اصولا به چه دلیل از حق همه ملت برای عده خاصی ارز دولتی تخصیص می دهند؟ هرز دولتی فقط باید برای مصارفی داده شود که همه ملت از آن بهره ببرند. ضمنا این هم یکی از باید هایی است که گفته می شود. کمتر شنیده ایم که بگویند فلان کار انجام شد. همه می گویند فلان کار باید انجام شود. این باید ها و نباید ها پدر مار ادرآورده. کو گوش شنوا.