۰ نفر
۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۳

یک مقام امنیتی ترکیه روز دوشنبه گروهک تروریستی پ ک ک را عامل انفجار تروریستی استانبول اعلام کرد.

به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا و به نقل از شبکه تلویزیونی یورونیوز، گروهک تروریستی و جدایی طلب پ ک ک ( حزب کارگران کردستان ترکیه ) به احتمال زیاد در پس بمب گذاری روز گذشته ( یکشنبه ) استانبول قرار دارد.
بر اساس این گزارش، هرچند تا کنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار تروریستی را بر عهده نگرفته است، اما یک مقام امنیتی ترک که یورونیوز نام وی را فاش نکرد، اعلام کرده است تقریبا اطمینان کامل وجود دارد که گروهک تروریستی پ ک ک در پس عملیات تروریستی روز گذشته در مرکز استانبول قرار داشته است.
بر اثر انفجار تروریستی روز گذشته ( یکشنبه ) که در میدان تقسیم واقع در مرکز شهر استانبول رخ داد، 32 تن مجروح شدند که بیشتر آنان از نیروهای پلیس این کشور بودند.
این انفجار درست در روزی رخ داد که مهلت آتش بس اعلام شده از سوی گروهک تروریستی پ ک ک پایان می یافت.
مصطفی سن از شهروندان استانبول در خصوص این واقعه تروریستی گفت: 'ما هرگز تسلیم چنین حملاتی نخواهیم شد و آنان نیز هرگز به روی آوردن به چنین حملاتی به اهداف خود نخواهند رسید، این افراد باید حقوق خود را طریق روش های مردمی طلب کنند، چرا که با کشتن مردم بی گناه نمی توانند موفق شده و به خواسته های خود برسند.'
بر اساس این گزارش، حزب کارگران کردستان موسوم به پ ک ک از جانب ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا به عنوان یک گروه تروریستی معرفی شده است.
تروریست های پ ک ک در طول سی سال جنگ مسلحانه خود با دولت ترکیه که با اهداف جدایی طلبانه انجام می شود، بارها شهر استانبول را هدف حملات تروریستی خود قرار داده اند.

کد خبر 104991

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =