۰ نفر
۶ تیر ۱۳۸۸ - ۰۲:۴۱

دولت آمریکا در تداوم سیاست‌های خصمانه خود به معاون اول احمدی‌نژاد ویزا نداد.

به گزارش بی بی سی، ایران می‌گوید آمریکا به پرویز داوودی، معاون اول رئیس جمهوری این کشور برای شرکت در اجلاس مالی سازمان ملل متحد روادید ورود نداده است.

محمد خزایی، سفیر ایران در سازمان ملل متحد که در این اجلاس سخنرانی می کرد، به حاضران گفت به علت عدم صدور ویزای آقای داوودی و هیات همراه از سوی آمریکا، او متن سخنرانی معاون اول محمود احمدی نژاد را قرائت می کند.

آقای داوودی قرار بود در اجلاس مالی سازمان ملل متحد که با شرکت بیشتر از 140 کشور در نیویورک برگزار می شد، سخنرانی کند. این اجلاس سه روزه با هدف بررسی تبعات بحران جهانی اقتصاد و بررسی راهکارهای مقابله با آن برگزار شده بود.

هنوز علت عدم صدور روادید برای آقای داوودی مشخص نشده است و معلوم نیست که این تصمیم با رخدادهای جاری ایران در ارتباط است یا خیر. مقام های آمریکایی هنوز به سخنان  خزایی واکنش نشان نداده اند.

کد مطلب 11507

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۳:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
    1 0
    امریکا کار بسیار درستی کرد که به او ویزا نداد. چون او مایه آبروریزی این ملت است.
  • قلی US ۰۳:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
    0 0
    شاید دلیل دیگری داشته است.
  • سعید IR ۰۳:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
    0 0
    با اظهار نظرت نشان دادی که واقعا بی نام و نشان هستی
  • عزادار IR ۰۸:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۴/۰۶
    1 0
    بهترین کارو کردن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین