سهم کشاورزی از اعتبارات پرداختی احیای دریاچه ارومیه ۳۴۰۲ میلیارد ریال است

روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه اعلام کرد: سهم بخش کشاورزی از اعتبارات مصوب طرح احیای دریاچه ارومیه از سال ۱۳۹۳ تاکنون ۱۴ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال بوده که از این رقم سه هزار و ۴۰۲ میلیارد ریال پرداخت شده است.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، در اطلاعیه ای که روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه روز چهارشنبه  مخابره کرد، آمده است: سهم بخش کشاورزی از مجموع اعتبارات مصوب طرح نجات دریاچه ارومیه ۳۹ درصد و از اعتبارات پرداخت شده ۳۰ درصد می باشد.

پیش از این اکبر فتحی، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی اعلام کرده بود که سهم بخش کشاورزی از اعتبارات طرح احیای دریاچه ارومیه هشت درصد است.

بر اساس این گزارش، مجموع اعتبارات مصوب طرح احیای دریاچه ارومیه در سال های ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ از محل ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و ماده ۱۲ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور ۳۷ هزار و ۸۷۳ میلیارد ریال بوده که ۱۱ هزار و ۴۳۳ میلیارد ریال آن به سازمان های ذیربط پرداخت شده است.

گزارش روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه حاکی است: در سال ۱۳۹۳ بودجه مصوب دستگاه های متولی بخش کشاورزی از اعتبارات طرح احیای دریاچه ارومیه چهار هزار و ۲۴۶٫۵ میلیارد ریال بوده که از این رقم ۵۰۸ میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال آن پرداخت شده است.

بر پایه این گزارش، بودجه مصوب بخش کشاورزی از اعتبارات طرح احیای دریاچه ارومیه در سال ۱۳۹۴ شمسی نیز چهار هزار و ۲۵۲٫۴ میلیارد ریال بود که یک هزار و ۳۳۱ میلیارد و ۴۸ میلیون ریال آن پرداخت شده است.

در این گزارش، بودجه مصوب دستگاه های متولی بخش کشاورزی از اعتبارات طرح احیای دریاچه ارومیه در سال ۱۳۹۵ نیز چهار هزار و ۴۳۲٫۵ میلیارد ریال و اعتبارات پرداختی آن ۹۴۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

در گزارش آمده است: سال گذشته نیز سهم بخش کشاورزی از بودجه احیای دریاچه ارومیه یک هزار و ۸۸۹ میلیارد بود که ۶۲۲ میلیارد ریال از این رقم به دستگاه های متولی پرداخت شد.

بر پایه گزارش روابط عمومی ستاد احیای دریاچه ارومیه، منظور از دستگاه های بخش کشاورزی در طرح احیای دریاچه ارومیه شامل سازمان های جهاد کشاوزی استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری و پژوهشکده بیوتکنولوژی می باشد.

دریاچه ارومیه نام دریاچه‌ای در شمال غربی کشورمان است که میان دو استان آذربایجان غربی و استان آذربایجان شرقی قرار گرفته ‌است.

مساحت این دریاچه در تابستان ۲۰۱۵ میلادی حدود شش هزار کیلومتر مربع بود که در ردیف بیست و پنجمین دریاچه بزرگ دنیا از نظر مساحت قرار می‌گرفت. دریاچهٔ ارومیه، بزرگ‌ترین دریاچهٔ داخلی ایران و دومین دریاچهٔ بزرگ آب شور دنیا محسوب می شد.

آب این دریاچه بسیار شور بوده و بیشتر از رودخانه‌های زرینه‌رود، سیمینه‌رود، تلخه رود، گادر، باراندوز، شهرچای، نازلو و زولا تغذیه می‌شود.

دریاچه ارومیه از اواسط دهه ۱۳۸۰ شروع به خشک شدن کرد و در مدت کمی وسعت آن به شدت کاهش یافت، اما نجات دریاچه از بحران مورد تأکید دولت یازدهم و در ادامه آن دولت دوازدهم قرار گرفت و در همین راستا کارگروه ملی نجات با مدیریت معاون اول رئیس جمهوری تشکیل شد.

طرح های نجات دریاچه ارومیه با روی کار آمدن دولت دکتر روحانی در دستور کار دولت قرار گرفت .

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1212139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =