اشتغال برای لشگر میلیونی بیکارانی که مدرک دانشگاهی دارند ممکن است؟

ایسنا نوشت: از بین جمعیت بیش از سه میلیونی بیکار کشور حدود 38 درصد از فارغ‌التحصیلان آموزش عالی هستند.

وضعیت بیکاری و اشتغالی که آخرین‌بار از سوی مرکز آمار منتشر شد نشان از نرخ ۱۲ درصدی بیکاری در پایان سال ۱۳۹۷ داشت که در مقایسه با سال ۱۳۹۶، معادل ۰.۱ درصد افزایش یافته بود. در این شرایط سه میلیون و ۲۶۰ هزار بیکار وجود دارند.

بررسی وضعیت بیکاران از این حکایت دارد در پایان سال گذشته ۳۸.۵ درصد آنها از فارغ‌التحصیلان آموزش عالی بودند که تعدادشان در مقایسه با سال ۱۳۹۶، ۱.۴ درصد افزایش یافتند.

از فارغ‌التحصیلان بیکار ۲۶.۱ درصد را مردان تشکیل می‌دهند که تعدادشان ۱.۷ درصد افزایش داشته است. همچنین ۶۵.۹ درصد فارغ‌التحصیلان بیکار به زنان اختصاص دارد که تعداد آنها هم ۱.۶ درصد رشد داشته است.

اما آمار نیروی کار نشان داد که ۲۳ میلیون و ۸۱۳ هزار نفر در حال حاضر شاغل هستند. از این تعداد وضعیت فارغ‌التحصیلان شاغل از این حکایت دارد که ۲۳.۹ درصد شاغلان را تشکیل دادند که تعدادشان در سال گذشته ۲.۴ درصد افزایش داشته است.

از مجموع فارغ‌التحصیلان آموزش عالی شاغل ۲۰.۴ درصد را مردان و ۳۹.۲ درصد را زنان تشکیل داده‌اند.

این در حالی است که تعداد فارغ‌التحصیل مرد شاغل در پایان سال گذشته ۲.۱ درصد و زنان شاغل فارغ‌التحصیل ۲.۹ درصد در مقایسه با پایان سال ۱۳۹۶ افزایش دارد.

23231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1251390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۹
    1 0
    غیر ممکنه. برای اینکه تعداد دانشگاه و دانشجوی ما از کشورهای پیشرفته هم بیشتره. ما به جای این همه دانشجو، تکنسین میخوایم. اگر هم کار نیست بهتره الکی ظرفیت دانشگاه ها رو زیاد نکنیم. اونطوری هر کسی به سن کار میرسه خودش میره دنبال یه کاری و وقتش توی دانشگاه هدر نمیره.