سانگ ایل گوک (جومونگ) بازیگر معروف کره‌یی که در سریال پربیننده «افسانه جومونگ» بازی می‌کند به دعوت شرکت گلدیران نماینده انحصاری لوازم صوتی ـ تصویری و خانگی آل جی در ایران به زودی میهمان ایرانیان خواهد بود.

روابط عمومی شرکت گلدیران به ایسنا اعلام کرد که گلدیران با توجه به علاقه‌ی بسیار زیاد مردم ایران به مجموعه تلویزیونی «افسانه جومونگ» و در راستای سیاست‌های فرهنگی شرکت ال جی در خصوص تبادل فرهنگی فی مابین دو کشور از گوک در مقام سفیر ال جی برای سفر به ایران دعوت به عمل آورده است.

 به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران،«افسانه‌ی جومونگ» را کیم‌گوم هونگ ولی جوهوان درسال 2006 کارگردانی کرده‌اند. این سریال حماسی رزمی محصول شبکه‌ی MBC کره‌ی جنوبی است و دراین کشور تصویربرداری شده است. «افسانه‌ی جومونگ» در 81 قسمت ساخته شده است.

این سریال داستان جومونگ موسس امپراتوری گوگوریو در 37 سال قبل از میلاد مسیح است.او پسر ژنرال« هائه موسو» و «بانو یوهوا»بود .پادشاه «گوم وا» سرپرستی جومانگ و مادرش را پس از قتل پدر جومانگ برعهده گرفت که گمان می‌رفت به دست سلسله «هان» به قتل رسیده است.«سوه ساه نو» دختر یک بازرگان بود که به جومانگ در تحقق رویایش در جهت بنیانگذاری یک کشور جدید کمک کرد و بعدها همسر دوم او شد.

کد خبر 12564

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۶:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۲
    1 0
    فقط جومونگ رو کم داشتیم
  • مهــــــــران IR ۰۴:۱۷ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۳
    2 0
    اين ديگه چي ميگه تو اين هاگير واگير! D:
  • ابی IR ۱۱:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۴/۲۵
    2 0
    بچه جون،بشین جومونگتو ببین.خوب؟
  • جومونگ=== IR ۱۴:۱۵ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
    2 0
    ایران نمی آیم
  • سوسا نو IR ۱۴:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
    2 0
    نمی گذارم جومونگ بیاد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین