ایرنا نوشت: محققان آمریکایی از آزمایش موفقیت‌آمیز نسخه ای از نمونه اولیه یک کاوشگر بین ستاره‌ای خبر دادند که نقطه عطفی برای سفر بین ستاره ها محسوب می‌شود.

محققان دانشگاه کالیفرنیا در سانتا باربارا، ماه گذشته (12 آوریل 2019) نمونه اولیه یک سفینه فضایی مینیاتوری را که برای پرواز بین سیاره‌ای و در نهایت پرواز بین ستاره ای طراحی شده بود؛ آزمایش کردند.
«فیلیپ لوبین» استاد فیزیک دانشگاه کالیفرنیا این آزمایش را بخشی از رویه ساخت یک سفینه بین ستاره ای برای آینده توصیف و خاطرنشان کرد که در راستای این مسیر، هر بخشی از این سیستم تصحیح می شود.

*** فضاپیمای ویفر مقیاس 
نمونه اولیه این فضاپیمای ویفر مقیاس (WSS) آنقدر کوچک است که در کف دست جا می گیرد. این فضاپیما به استراتوسفر بالای پنسیلوانیا در ارتفاع 105 هزار پا (32 کیلومتر) پرتاب شد. این ارتفاع سه برابر ارتفاعی است که هواپیماهای تجاری رفت و آمد می کنند. پرتاب آزمایشی از فضاپیمای ویفر مقیاس به منظور بررسی عملکرد آن انجام شد. 
این پرتاب روز 12 آوریل 2019 با همکاری آکادمی نیروی دریایی آمریکا در آناپولی انجام شد؛ پرتاب این فضاپیما در پنجاه و هشتمین سالگرد پرواز فضایی « یوری گاگارین» اولین فضانوردی که پرواز فضایی انجام داد، صورت گرفت. 
این فضاپیما در آزمایش اولیه به گونه ای بی عیب و نقص بیش از چهار تصویر از زمین تهیه کرد.

*** این فضاپیما فوق العاده سبک است 
پروژه محققان، ساخت یک فضاپیمای ویفر مقیاس فوق العاده سبک است که لوازم الکترونیکی در آن جاسازی شده و می تواند توسط نیروی هدایت شده انرژی به فضا پرتاب شود و اطلاعات را به زمین بازگرداند.
محققان دانشگاه کالیفرنیای سانتا باربارا این پروژه را در سال 2009 با بودجه کم از برنامه گرانت فضایی ناسا آغاز کردند اما در سال 2015از طریق برنامه مفهوم‌های ابتکاری پیشرفته ناسا، بودجه اضافی دریافت کردند.

5656

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1259715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =