کدام کشور نمی‌خواهد جنگ تجاری پایان یابد؟

ایلنا به نقل از اسپوتنیک نوشت: روسیه در ماه‌های گذشته مناسبات ارزی خود با چین را تا حد زیادی با روبل و یوآن انجام داده است.

سیاست‌های روسیه در راستای کاهش وابستگی خود به دلار و افزایش سهم خرید جهانی طلا باعث شده است میزان اتکای این کشور به ارز ایالات متحده کمتر شود.

این کاهش وابستگی روسیه به دلار در حالی شگل گرفته است که جنگ اقتصادی آمریکا و چین در نهایت به سود روسیه تمام شده به طوری که این کشور مناسبات ارزی خود با چین را تا حد زیادی با روبل و یوآن انجام داده است. 

پیش از این بانک مرکزی این کشور اعلام کرد که در ماه می نسبت به فروش اوراق قرضه که در اختیار داشته و تبدیل آن به ذخایر طلا و ارز اقدام کرده است. این میزان خرید طلا ۵۵ تن و ۳۰۰ کیلو بوده است و ذخایر طلا را به مقدار دو هزار و ۱۶۸ تن رسانده است. روسیه در سال ۲۰۱۸ بیشترین سهم جهانی از خرید طلا را داشته است.

میزان استفاده از یورو نیز در تجارت روسیه با اروپا از مقدار ۳۲ درصد در سال گذشته به مقدار ۴۲ درصد در سال جاری میلادی رسیده است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه بارها نسبت به به سوء استفاده آمریکا از رواج ارز دلار در جهان انتقاد کرده است.

۲۲۳۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1288234

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سامان IR ۱۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۵/۱۹
    0 1
    روس ها اصولا خیلی منطقی و براساس منافع کشورشون تصمیم می گیرن، به خصوص از زمان روی کار آمدن پوتین... این بار هم برنده این بازی خواهند بود... مدیران کاربلدی همچون مدیر بانک مرکزی روسیه این کشور را از تحریم مصون می کنند