ماموریت مجلس به سه کمیسیون تخصصی برای نظارت بر جلوگیری از افزایش قیمت کالا

ایسنا نوشت: یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی روند مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا درباره افزایش قیمت بنزین را تشریح کرد و گفت که طرح این موضوع در این شورا به یک سال و نیم پیش برمی‌گردد.

محمدرضا تابش اظهار کرد: با توجه به مجموعه فعل و انفعالات در کشور، شدت گرفتن تحریم‌ها و تحت فشار قرار گرفتن دولت برای تامین منابع و ایفای مسئولیت‌هایی که دارد و هدر رفت انرژی، آلودگی‌های زیست محیطی و تبعات سوء آن موضوع از یک سال و نیم پیش در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مطرح شده و کلیات امر در خصوص ساماندهی نرخ بنزین به تایید رهبری رسیده و ایشان هم گفتند که این کار خوبی است و معنایی ندارد که ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین از آب ارزانتر باشد و انرژی هدر شود در حالیکه می‌تواند هدفمند شود و به نقطه هدف اصابت کند و صرف توسعه و پیشرفت کشور و رضایتمندی مردم شود.

نماینده مردم اردکان در مجلس ادامه داد: پس از تایید کلیات قرار شد برای اجرایی شدن آن طرح بیاورند که این روند یک سال و نیم به طول انجامید و حالا به مرحله اجرا رسیده است. در این باره چند جلسه تشکیل شده و در جلسات نهایی تصویب شده که افزایش قیمت بنزین اجرایی شود و رهبری هم تایید کردند.

تابش یادآور شد: البته قرار بود مکانیزم‌هایی طراحی شود که به نحو خوب و موثری اجرایی شود که شاید از این امر خصوصا از جهت اطلاع رسانی به مردم غفلت شده است.

ماموریت مجلس به سه کمیسیون تخصصی برای نظارت بر جلوگیری از افزایش قیمت کالا

هم‌چنین فارس نوشت:

احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت:‌ مجلس به‌ کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه در خصوص افزایش قیمت‌ها و همچنین نحوه پرداخت نقدی مردم و هزینه‌کرد درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین نظارت داشته باشد.

وی افزود: قرار شده است کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه بر این بخش نظارت داشته باشند تا درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین جای دیگری خرج نشود؛ چراکه با توجه به‌ اخبار غیرمستقیم واصله تاکید مقام معظم رهبری این بود که آنچه که از هدفمندی این بخش حاصل می‌شود نباید هیچ‌کجا خرج شود و همه باید به‌ مردم بازگردد.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت:‌ در حقیقت مجلس به‌ دو کمیسیون تخصصی ماموریت داده است که پیگیری کند که اجناس گران نشود و بر عملکرد دولت نظارت داشته باشد و از دولت بخواهند تا بر این بخش نظارت داشته باشد.

فراهانی خاطرنشان کرد: همچنین به‌ کمیسیون برنامه و بودجه ماموریت داده شده که پیگیری کند مابه‌التفاوت دریافتی یارانه همه در جیب مردم برود و این نظارت انجام شود و کمیسیون اقتصادی نیز بر افزایش قیمت‌ها نظارت داشته باشد. یعنی بر دولت نظارت می‌کند که تمام سیستم خود را پای کار بیاورد تا نگذارد قمیت‌ها افزایش پیدا کند و بازار را تامین کند.

وی در خاتمه گفت:‌ البته به‌ کمیسیون صنایع نیز برای بخش‌های نظارتی ماموریت‌هایی داده شده است.

۲۱۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1322076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =