ذبیح‌الله فیض‌آبادی، مدیرعامل اپراتور سوم تلفن همراه در حاشیه اولین کنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه، جزئیات جدیدی از شبکه نسل3 را مطرح کرد. مهم‌ترین مطالب به نقل از خبرگزاری مهر از این قرار است.

• شبکه تهران با 40 سایت بی.تی.اف به‌طور آزمایشی راه‌اندازی شده است. راه‌اندازی آزمایشی معمولاً برای تست تجهیزات است و در حال حاضر این شبکه در تهران و با پوشش کامل راه‌اندازی شده است. تست آزمایشی محدود بوده و هدف آن آزمایش پایداری شبکه و سرویس‌هاست.

• رفع مشکل پوشش‌دهی در شهر تهران با این 40 آنتن نیز امکان‌پذیر است و زمانی‌که تعداد مشترکان افزایش یابد، به تناسب آن افزایش ظرفیت و تعداد آنتن‌ها را در برنامه خواهیم داشت.

• در صورت قطعیت یافتن شبکه، فاز اول عرضه عمومی این سیم‌کارت‌ها در خرداد سال 90 در 8 کلان‌شهر تهران، کرج، قم، مشهد، تبریز، شیراز، اصفهان و اهواز آغاز خواهد شد. در ابتدای واگذاری تنها سرویس مکالمه و سرویس‌های پایه ارایه می‌شوند؛ اما در سال‌های مختلف، سرویس‌های دیگری در راستای شبکه نسل سوم ارائه خواهیم کرد.

• پوشش این شبکه در شهرهای مختلف متفاوت خواهد بود، به طوری‌که در تهران 80 درصد شبکه با پوشش 3G و 20 درصد شبکه با پوشش 2G خواهد بود؛ اما در استان‌های دیگر با توجه به مطالعات بازار این درصدها تغییر خواهد کرد.

• سیم‌کارت‌های اعتباری و دائمی از ابتدا عرضه خواهد شد و ترجیح می‌دهیم تا آخرین لحظات عرضه سیم کارت قیمت‌ها را افشا نکنیم. اما با توجه به رقابتی بودن سرویس‌ها، قیمت سیم‌کارت‌ها پایین‌تر از مصوبه 123هزار تومانی کمیسیون تنظیم مقررات است.

• طبق مدل تجاری، جذب 2.5 میلیون مشترک را در برنامه خواهیم داشت؛ اما برای سال اول عرضه پنج میلیون سیم‌کارت را پیش‌بینی کرده‌ایم.

• از آن‌جایی‌که تنها 4 وندور خارجی اریکسون، ان.اس.ان، هواوی و زد.تی.ای در کشور ما فعالند و اریکسون و ان.اس.ان به دلیل تحریم از ورود به این عرصه و همکاری با تامین تله‌کام خودداری کردند، تامین‌تله‌کام برای توسعه شبکه با وندور چینی هواوی و زد.تی.ای همکاری می‌کند.

• تا این زمان هنوز فضای فرکانسی پاک که از جمله شرایط لازم‌الاجرا بودن پروانه اپراتور سوم است، به‌طور کامل در اختیار ما قرار نگرفته و در همه شهرها با مشکل اشغال فضای فرکانسی مواجهیم.

50

کد مطلب 132378

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام GB ۱۸:۳۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    0 0
    بعله!!!! با عنوان دهن پركن 3G ميان و بعد خدمات نسل قبلي رو اونهم بعد از مطالعات!!! به خورد مردم ميدن
  • بدون نام CA ۰۵:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    0 0
    بررسی تاریخی نشان می دهد که این وزرات مانع اصلی توسعه فن آوری اطلاعات در کشور است!
  • بدون نام CZ ۰۷:۳۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    0 0
    من از همنون اول گفته بودن در کشور ما نسل سه ، اومدنی نیست که نیست!
  • ESI IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۰۵
    0 0
    باز خوبه که اول گفتن والا من ثبت نام می کردم چه دل خوشی دارم من ! نسل سوم - زرشک

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین