جعفرزاده: وقتی ما علیه بنزین دادوبیداد کردیم، مردم تحریک به اعتراض شدند/انداختن کوکتل مولوتف در داخل بانک ها کار چه کسانی بود؟

ایسنا نوشت:یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت که نمایندگان تلاش می‌کنند آثار سوء و خسارت ناشی از اصلاح قیمت بنزین برای مردم به حداقل برسد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، با بیان اینکه «نمایندگان نقش نظارتی خود را در جریان گران شدن بنزین افزایش می‌دهند»، اظهار کرد: براساس گزارشاتی که به ما رسیده به نظر می‌رسد در برخی موارد مثل سهمیه تاکسی و وانت بارها، تخصیص سهمیه بنزین عجولانه بوده و باید آنها را مورد بازنگری قرار دهیم.

وی اضافه کرد: ما وظیفه داریم نظارت کنیم تا قیمت بازار تغییر نکند. تلاش ما بر این است که آثار سوء و خسارت افزایش قیمت بنزین برای مردم به حداقل برسد.

نماینده مردم رشت در مجلس یادآور شد: مهمترین اشکال این تصمیم در این بود که همه با هم هماهنگ نبودیم و مشخصا نمایندگان مجلس از موضوع افزایش قیمت بنزین بی اطلاع بودند، خود ما شروع به داد و بیداد کردیم و شاید بخشی از تحریک جامعه توسط ما انجام شد، زیرا ابعاد این تصمیم را نمی‌دانستیم. در واقع در این تصمیم نیروهای خودی غافلگیر شدند، مردم هم احساس می‌کنند دیده نشدند، همچنان‌که نمایندگان آنها هم دیده نشدند.

نقوی‌حسینی: باید فضای مناسب را برای بیان اعتراضات و انتقادات واقعی مردم فراهم کرد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم با تاکید بر لزوم تفکیک بین معترضان واقعی و اغتشاش‌گران گفت که باید به اعتراض و انتقاد مردم گوش داد و مطالبات آنها را دنبال کرد آنها به گرانی‌ها بعد از افزایش قیمت بنزین معترض هستند.

سید حسین نقوی حسینی ، اظهار کرد: با توجه به نظر مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت همه از تصمیم درباره سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین همه باید از اصل تصمیم حمایت کنند منتها انتقادات جدی نسبت به نحوه‌ اجرای این تصمیم و تدبیر در روند تصمیم‌گیری وجود دارد. باید تمهیدات لازم و زیرساخت‌ها فراهم می‌شد نه این‌که مجلس شورای اسلامی و نمایندگان و استانداران و فرمانداران در جریان نباشند و بعد از اتخاذ تصمیم بخواهند اقدامات لازم را انجام دهند.

وی ادامه داد: البته تاکید ما هم بر این است که این اعتراضات و انتقادات با اغتشاش و آشوب و شرارت‌ها فرق دارد و باید بین آنها تفکیک قائل شد. مردمی که معترض هستند با کسانی که آموزش دیده و داخل بانک‌ها کوکتل مولوتوف می‌اندازند، تفاوت دارند کار مردم عادی این نیست این کارها را کسانی می‌کنند که از قبل آموزش دیده و نیروی سازمان یافته هستند. لذا باید ضمن ایجاد فضای مناسب برای بیان اعتراض و انتقاد تفاوتی هم بین معترضین و آشوبگران قائل شد.

نقوی حسینی با تاکید بر این‌که «باید اعتراض و انتقاد مردم را گوش داد و مطالبه آنها را پیگیری کرد»، اضافه کرد: مجلس باید به جای این‌که این هفته تشکیل جلسه می‌داد فرصتی فراهم می‌کرد تا نمایندگان بین مردم رفته و صحبت‌هایشان را شنیده و به آنها پاسخ دهد. این‌که مجلس شورای اسلامی جلسه علنی داشته باشد چه فایده‌ای دارد مهم آن است که ما بین مردم برویم و آنها را توجیه کنیم نه این‌که داخل صحن باشیم و بگوییم که وزیر نیرو و یا وزیر صنعت، معدن و تجارت باید چه کار کنند، مردم مذاکرات ما در مجلس شورای اسلامی را می‌شنوند و ناراحت می‌شوند ما در چنین شرایطی موضوعات دیگر را پیگیری می‌کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در پایان و در جمع بندی تاکید کرد: باید ضمن قائل شدن حق اعتراض و انتقاد با قاطعیت شرایط را مدیریت کرد و با اغتشاشاگران مقابله کرد و به گفته رییس قوه قضاییه آنها را سرجای خود نشاند

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1324033

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =