۷ نفر
۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۱
این ۱۳۴ دانشجوی آقازاده!

اقدام شجاعانه وزیر بهداشت در مورد اخراج ۱۳۴ دانشجوی آقازاده و خانم زاده ای که از طریق پول و جایگاه والدین خود وارد دانشگاه شده بودند و اعلام خبر آن ،اگرچه فی نفسه اقدامی تحسین برانگیز است، اما نقطه پایان این ماجرا نیست!

اکنون باید به دهها پرسش دیگر برای اقناع افکار عمومی پاسخ داده شود:
۱_ آیا این میزان صندلی دانشجویی فروخته شده متعلق به یک دانشگاه و در یک سال تحصیلی است یا دانشگاه‌های متعدد در سالهای متمادی صندلی‌های خود رابه از ما بهتران فروخته‌اند؟
 ۲_چگونه می توان مطمئن شد که این تعداد فقط ۱۳۴ نفر هستند؟ آقای وزیر با تلاش و دقت این تعداد تخلف را کشف کرده اند. اما وقتی باب صندلی فروشی دانشگاه‌ها باز بوده چگونه می توان یقین کرد این تعدادبیشترازاین حرفهانیست؟!
 ۳_اگرچه نسبت به رشته‌های پزشکی به خاطر این که با جان انسان ها مرتبط است و البته رشته های پولسازی نیز هستند، حساسیت بیشتری وجود دارد ولی همه رشته های دانشگاهی حساسیت دارند؛از عمران تا حقوق ،از شیمی تا ادبیات ،از مکانیک تا روانشناسی و....همه رشته ها دارای اهمیت هستند حالا باید وزیر علوم و تحقیقات هم بررسی کنند و توضیح دهند که چند کرسی دانشجویی در سایر رشته های دانشگاهی فروخته شده است؟
 ۴مهمتر از ۱۳۴ آقازاده و خانم زاده _که حالا دیگر دانشجو نیستند آقایان و خانم‌هایی هستند که حاضر شده اندبرای تامین آینده فرزند دلبند خود، حقوق میلیونها داوطلب کنکور_که با هزینه و فشار روانی زیاد _در این رقابت علمی حضور می‌یابند راپایمال کنند .اکنون جامعه منتظر است تا اسامی این ۱۳۴ آقا و خانم را بشنودزیراآنها هم دیگرصلاحیت جایگاه ومنصب در جمهوری اسلامی را ندارند تاباز هم از پول ونفوذ مقام خود برای بی‌عدالتی های دیگر سوء استفاده کنند .چرا اسامی وخبر عزل انهارا اعلام نمی کنید؟ عدم اعلام اسامی آنها می تواندهمه صاحب‌منصبان جمهوری اسلامی را زیر سوال می برد وآنهارادر مظان این اتهام قرار دهد!
۵_با توجه به پیچیدگی سازوکار پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های کشور،آیا حفره‌های نفوذدراین سیستم شناسایی و ترمیم شده است؟ یاباز هم امکان ورود دانشجوی غیر مستعد با پول و نفوذ به دانشگاه‌های کشور وجود دارد؟
۶_مسئولان و متولیان سنجش آموزش کشور و نیز روسای دانشگاه‌هایی که ۱۳۴ صندلی آنها به فروش رسیده است ،ظاهرا روزه سکوت گرفته اند.چرا آنها درباره این رویدادتلخ  به روشنی توضیح نمی دهند وکسانی را که موجب این بی عدالتی شده اندرا افشا نمی کنند؟
 ۷_از آنجا که پذیرش دانشجو به حقوق میلیون‌ها جوان در سراسر کشور مرتبط است حتی یک موردتخلف هم قابل پذیرش نیست. در این مورد نهادهای نظارتی؛ مجلس، قوه قضاییه، بازرسی کل کشور، حراست ها و دیگر مراکز نظارتی برای پیشگیری،رسیدگی وجلوگیری از تکرار این تخلف‌هاچه اقداماتی انجام داده اند؟
 قصه این ۱۳۴ نفراز بسیاری موضوعاتی که مقامات کشور نسبت به آن واکنش نشان می دهند بیشتر اهمیت داردو میلیون‌ها خانواده راکه نگران آینده فرزندان عزیز خود هستندغصه‌دار کرده است .آنها خود را مغبون می بینند و فکر می‌کنندیکی از صندلی های فروخته شده جای فرزند بازمانده از کنکور آنهاست .بنابراین نمی‌توان از این مسئله به سادگی گذشت و تصور کرد که افکار عمومی با همین مصاحبه کوتاه قانع شده است. همه متولیان ذیربط کشور باید برای اقناع مردم در این مورد توضیح دهند.مردم منتظرند!

* منتشر شده در روزنامه قدس ۱۳۹۸/۱۰/۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1336673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =