همت جهادگران گروه منتظران صالح البرز در تولید هزاران محافظ صورت

مسئول گروه جهادی منتظران صالح البرز گفت: به درخواست دانشگاه علوم پزشکی البرز، جهادگران ما موفق به تولید ۴۰۰۰ محافظ صورت برای کادر درمانی بیمارستان‌های این استان شدند.

به گزارش خبرآنلاین استان البرز حسین صفری، مسئول گروه جهادی منتظران صالح دانشگاه علوم پزشکی البرز از تولید ۴۰۰۰ شیلد محافظ صورت ویژه درمانگران این استان خبر داد و گفت: برخی از بیمارستان‌ها در استان با کمبود محافظ صورت و شیلد مواجه شدند و شرکت‌های تولیدکننده این محافظ‌ها زیاد نیستند.

صفری بیان کرد: از همین جهت دانشگاه علوم پزشکی البرز از جهادگران گروه جهادی منتظران صالح درخواست کمک کرد و ما برای تولید این محافظ‌ها دست به کار شدیم. 

مسئول گروه جهادی منتظران صالح با بیان اینکه یکی از اتاق‌های دانشکده پرستاری را به ما اختصاص دادند، افزود: ۱۷ نفر از دانشجویان جهادگر مشغول تولید شیلد صورت شدند. 

وی با بیان اینکه تأمین مالی این محصولات عمدتا از سوی دانشگاه علوم پزشکی البرز صورت گرفته، بیان کرد: تولید این شیلدها از هفته پیش آغاز شده و تا زمانی که دانشگاه به آن نیاز داشته باشد، ادامه می‌یابد.

48

کد مطلب 1365658

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

آخرین اخبار